jms_uk Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ako ih to ne spase, nista nece... U JAT-u vratili Maltu četvrtkom!
dunja Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Jel ima neko iskustva sa letenjem BH Airlines za Sarajevo (ne nužno iz Beograda), zimi? Čula sam da tamo ima dosta magle pa onda ima i kašnjenja i tsl.+ ne mogu na njihovom sajtu uopšte da vidim cene, rezervišem let i sl, prijavljuje neku grešku.A zapravo me zanima Amsterdam - Sarajevo - Amsterdam, oko nove godine.Hvala :)
Аврам Гојић Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 U JAT-u vratili Maltu četvrtkom! Sto Kairo ne vrate, na kurac ih nabijem.
jms_uk Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 U decembru ti je na toj relaciji najjeftiniji Austrian (€170), mada ne i najbrze.BH leti utorkom, cetvrtkom i nedeljom samo, cetvrtkom je izgleda ATR i block time je 3h15m...Sajt izbacuje rezultate samo do kraja letnjeg reda letenja [kraj oktobra]. Promo cene koje nadjoh u oktobru su 384 maraka+ Jel ima neko iskustva sa letenjem BH Airlines za Sarajevo (ne nužno iz Beograda), zimi? Čula sam da tamo ima dosta magle pa onda ima i kašnjenja i tsl.+ ne mogu na njihovom sajtu uopšte da vidim cene, rezervišem let i sl, prijavljuje neku grešku.A zapravo me zanima Amsterdam - Sarajevo - Amsterdam, oko nove godine.Hvala :)
dunja Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 zahvaljujem!Taj Austian sam videla, on nešto kreće oko 10 uveče iz Beča, a iz AMS nudi neke jutarnje.
jms_uk Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Kako kojim danima - evo primer: zahvaljujem!Taj Austian sam videla, on nešto kreće oko 10 uveče iz Beča, a iz AMS nudi neke jutarnje.
morgana Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 ne znam da li ikome moze da koristi, ali croatia airlines nudi letove za raznorazne evropske destinacije po promotivnim cijenama od 99 e navise za povratnu kartu (za period od sada do ozujka, sta god im bio ozujak). ponuda vazi jos sutra. jos malo pa nestalo!
Caligula Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Rezervisao i elektronski uplatio Wizzair pre petnaestak dana za polazak dvadeset sedmog (za Rim). Pare sa kartice skinute, a e-tiketa jos nema, iako letim u utorak. Jel' to normalno?
yolo Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Sto Kairo ne vrate, na kurac ih nabijem.+1cujem da ce i tel aviv da ukidaju, u usta ih skrbava. damaska vec odavno nema.
jms_uk Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Rezervisao i elektronski uplatio Wizzair pre petnaestak dana za polazak dvadeset sedmog (za Rim). Pare sa kartice skinute, a e-tiketa jos nema, iako letim u utorak. Jel' to normalno?Nije.Jesi li zapisao booking code na kraju procesa kupovine karte?
zorglub Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 cujem da ce i tel aviv da ukidaju, u usta ih skrbava. Sad gledam na AB sajtu, ima samo onaj preko Larnake, a ukoliko se ne varam, bio je i direktan? U svakom slučaju su idioti ako ga potpuno ukinu.
jms_uk Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 (edited) +1cujem da ce i tel aviv da ukidaju, u usta ih skrbava. damaska vec odavno nema.Daleko su - oduzima im avion na previse sati tokom [tih] dana... Edited September 24, 2011 by jms_uk
Recommended Posts