Jump to content

Aerodromi i letenje

Featured Replies

U JAT-u vratili Maltu četvrtkom! :wub:

• Replies 5k
  • Views 362.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana.   moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delova

• Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 

• Aerodrom ima neke vrlo konkretne probleme koji uvek iznerviraju a mogli bi da se (relativno lako) srede: Na ulazu u aerodrom imas jedan deo check-in a onda posle hodnika od 50 metara, drugi. N

Posted Images

Ako ih to ne spase, nista nece...

Jel ima neko iskustva sa letenjem BH Airlines za Sarajevo (ne nužno iz Beograda), zimi? Čula sam da tamo ima dosta magle pa onda ima i kašnjenja i tsl.+ ne mogu na njihovom sajtu uopšte da vidim cene, rezervišem let i sl, prijavljuje neku grešku.A zapravo me zanima Amsterdam - Sarajevo - Amsterdam, oko nove godine.Hvala :)

• Author
Sto Kairo ne vrate, na kurac ih nabijem.

U decembru ti je na toj relaciji najjeftiniji Austrian (€170), mada ne i najbrze.BH leti utorkom, cetvrtkom i nedeljom samo, cetvrtkom je izgleda ATR i block time je 3h15m...Sajt izbacuje rezultate samo do kraja letnjeg reda letenja [kraj oktobra]. Promo cene koje nadjoh u oktobru su 384 maraka+

Jel ima neko iskustva sa letenjem BH Airlines za Sarajevo (ne nužno iz Beograda), zimi? Čula sam da tamo ima dosta magle pa onda ima i kašnjenja i tsl.+ ne mogu na njihovom sajtu uopšte da vidim cene, rezervišem let i sl, prijavljuje neku grešku.A zapravo me zanima Amsterdam - Sarajevo - Amsterdam, oko nove godine.Hvala :)
:Hail: zahvaljujem!Taj Austian sam videla, on nešto kreće oko 10 uveče iz Beča, a iz AMS nudi neke jutarnje.

Kako kojim danima - evo primer:screenshot20110922at224.png

:Hail: zahvaljujem!Taj Austian sam videla, on nešto kreće oko 10 uveče iz Beča, a iz AMS nudi neke jutarnje.

ne znam da li ikome moze da koristi, ali croatia airlines nudi letove za raznorazne evropske destinacije po promotivnim cijenama od 99 e navise za povratnu kartu (za period od sada do ozujka, sta god im bio ozujak). ponuda vazi jos sutra. jos malo pa nestalo!

sta god im bio ozujak
:lol: Mart.

hrvati <_<

Rezervisao i elektronski uplatio Wizzair pre petnaestak dana za polazak dvadeset sedmog (za Rim). Pare sa kartice skinute, a e-tiketa jos nema, iako letim u utorak. Jel' to normalno?

Sto Kairo ne vrate, na kurac ih nabijem.
+1cujem da ce i tel aviv da ukidaju, u usta ih skrbava. damaska vec odavno nema.
Rezervisao i elektronski uplatio Wizzair pre petnaestak dana za polazak dvadeset sedmog (za Rim). Pare sa kartice skinute, a e-tiketa jos nema, iako letim u utorak. Jel' to normalno?
Nije.Jesi li zapisao booking code na kraju procesa kupovine karte?
cujem da ce i tel aviv da ukidaju, u usta ih skrbava.
Sad gledam na AB sajtu, ima samo onaj preko Larnake, a ukoliko se ne varam, bio je i direktan? U svakom slučaju su idioti ako ga potpuno ukinu.
+1cujem da ce i tel aviv da ukidaju, u usta ih skrbava. damaska vec odavno nema.
Daleko su - oduzima im avion na previse sati tokom [tih] dana...

Edited by jms_uk