Buck Naked Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Pitanje na koje se verovatno vec milion puta odgovaralo:Koja je najjeftinija varijanta za put iz Srbije do Njujorka? Neko spominje neku Pestu, neko taj Cikago, neko neka druga ludila, a ja kako god gledam, nema nista ispod 800 evra, pa da se postavis na trepavice.Za dva dana treba da kupim kartu, pa molim ovde za odgovor, ima li nesto tajno i bolje i jeftinije sto cenjena forumska populacija zna?
belch Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 čini mi se da sve zavisi od datuma. mogu sutra da pitam drugaricu koja radi na avio kartama u jednoj agenciji..
hazard Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Pitanje na koje se verovatno vec milion puta odgovaralo:Koja je najjeftinija varijanta za put iz Srbije do Njujorka? Neko spominje neku Pestu, neko taj Cikago, neko neka druga ludila, a ja kako god gledam, nema nista ispod 800 evra, pa da se postavis na trepavice.Za dva dana treba da kupim kartu, pa molim ovde za odgovor, ima li nesto tajno i bolje i jeftinije sto cenjena forumska populacija zna?pokusaj skyscanner.com...mislim da je to najbolji pretrazivac za avio karte na netu, trazi po maltene svim ostalim sajtovima i jos po sajtovima avio kompanija, ukljucujuci i low cost. Evo meni je tamo izaslo za juli, od BEGa do JFKa, 780 eura. Lufthanza i Svis.I imaj u vidu da ti za NYC u obzir dolaze ciglo 3 aerodroma, JFK, La Gvardija (LGA) i Njuark (EWR), pa trazi sve kombinacije.Ako ne nadjes nista povoljno na skyscanner-u, probaj expedia.com (ili expedia.de ako hoces cene u EUR a ne USD).
Zverilla Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Pitanje na koje se verovatno vec milion puta odgovaralo:Koja je najjeftinija varijanta za put iz Srbije do Njujorka? Neko spominje neku Pestu, neko taj Cikago, neko neka druga ludila, a ja kako god gledam, nema nista ispod 800 evra, pa da se postavis na trepavice.Za dva dana treba da kupim kartu, pa molim ovde za odgovor, ima li nesto tajno i bolje i jeftinije sto cenjena forumska populacija zna?pitaj felixa ;)checkfelix.de(najbolji search za koji znam - uvek trazim karte preko njih)
Buck Naked Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Provericu sajtove (hvala!!!), a funk soul sistah, ako bi jos priupitala drugaricu, ja bi bio lud od srece.
belch Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 first thing in the morning.samo mi reci kad bi otprilike putovao i kada bi se vratio
Buck Naked Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 otprilike od 18. jula do 3. avgusta.You've got soul!
Аврам Гојић Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 fanksoulsistah je opasna carica, treba joj, da citiram Marka M. Dabovica ali pravog, dati sve nagrade, a da Kusturica bude u zapecku
paculla Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 ako drugarica ne nadje, vredi pozvati predstavnistva cetiri kompanije u beogradu: austrian, klm, air franace, lufthansa. u vecini slucajeva, oni imaju najbolje ponude (bolje od bilo kakvih online kombinacija), i to ovim redom. mnogo jeftinije od 800 je za leto tesko naci, tome se ne nadaj previse.
hazard Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Da i ja bih rekao, jul/avgust mesec, i to kupujes nesto vise od mesec dana unapred, nema sanse da bude mnogo jeftinije od 800 evra. Eventualno ako ubodes nesto za 750. Ako se zele dilovi sa prekookeansko putovanje u sezoni, to mora dosta ranije da se rezervise, neka 3-4 meseca recimo.
paculla Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 setih se jos jedne varijante. probaj da iskombinujes virgin atlantic do/iz londona sa jatom. neces moci da uzmes jednu kartu, ali ako ostavis dovoljno vremena izmedju letova, mozes sve da stignes. malo je cimanje, ali je london-njujork oko $600-700 viriginom.
belch Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 mrka kapa i od drugarice, to je ta cena za leto... bez obzira kolko ranije da si trazio, to je cena za jul i avgust...jbg...
Recommended Posts