jms_uk Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 kupili kartu u posljednji čas, vjerojatno najjeftinije što je bilo ponuđeno. Provest ću 2 cijela dana po aerodromima kao fuckin Tom Hanks. Da je kako moguće da te delegiram...Sledeci put trazi biz klasu, pa ako bar sedis na aerodromu da bude malo udobnije :)
banecare1 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 posle turneje po severozapadu kine sinoc krenuo na jugoistok. prvo sletanje je bilo u quzhou, danas za sangaj, sutra sangaj - xuzhou pa uvece xuzhou - beijing. 17/12 pek - mow - bgd, 27/12 nazad. to bi bilo to za ovu godinu, mozda eventualno uleti bgd-tivat-bgd dok sam u jugi. za sledecu imam 2-6 feb rezervisane karte za seul turisticki sa porodicom i drustvom + do kraja godine moram da iskoristim milje i uzmem neku kartu. ako se nisam preracunao mogu uzeti povratnu do bangkoka, kambodze, mozda cak i sri lanke.od sredine sledece godine mislim da cu vise putovati vozom. prvi razlog je sto u kini iz meni nepoznatih razloga sve cesce kasne avioni, a drugi je sto pocinju da pustaju deonicu po deonicu brzih pruga
jms_uk Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 za sledecu imam 2-6 feb rezervisane karte za seul Za malo da kazem da se vidimo tamo :D ali mislim da ce moj put da bude kasnije u februaru...
Otto Katz Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Dostojanstven pusacki prostor, cak i ne smrdi nepodnosljivo. Gej sekjuriti gaj me njezno izmasirao iza paravana, a nazi frau mi uzela pjenu za brijanje. Moj zivot je Svicarska.
Аврам Гојић Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 (edited) ... Edited December 9, 2010 by Marko M. Dabovic
jms_uk Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Da li neko od forumasa putuje kroz Lufthansa hub aerodrome pre kraja godine i ima pristup u SEN/BIZ lounge?Imam kod/vaucer za 2 sata wifi interneta [posto su LH cicije], pa rekoh da ponudim prvo ovde ako neko hoce:)
Parsons Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Da li neko od forumasa putuje kroz Lufthansa hub aerodrome pre kraja godine i ima pristup u SEN/BIZ lounge?Imam kod/vaucer za 2 sata wifi interneta [posto su LH cicije], pa rekoh da ponudim prvo ovde ako neko hoce:)ja u lh bizu uglavnom jedem i pijem ;) , tako da, sto se mene tice, mozes da poklonis nekom drugom :)
jms_uk Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 ja u lh bizu uglavnom jedem i pijem ;) , tako da, sto se mene tice, mozes da poklonis nekom drugom :)i ja u SEN ;), ali ovo vazi samo do kraja godine, a ja nemam Nemacku planiranu do tada...
banecare1 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 ja sam star plastic, mada se pre dva dana desilo da su me zvali sa aerodroma, saopstili da je avion stigao i zamolili da krenem put istog nesto ranije od planiranog :huh:istina, domacin na veceri je bio razocaran jer nije uspeo da nacne drugi karton vina, te je zvao svoje ljude na istom aerodromu i rekao da necemo doci ranije nego kasnije i da oni moraju da cekaju :isuse:ne secam se da li sam usao u avion ranije ili kasnije, ali je jasno zasto su se zivkali :D to je bio vecernji let za sangaj, a posle 10ak sati sa istom kompanijom slecem u sledece selo sta je SEN?
jms_uk Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 (edited) sta je SEN?Lufthansa Senator lounges, koje su uglavnom i Star Gold lounges.edit: sam si putovao u onom prvom? :D Edited December 10, 2010 by jms_uk
banecare1 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Lufthansa Senator lounges, koje su uglavnom i Star Gold lounges.jasno, tnx
Brazilac Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Jat ima kao neku promotivnu akciju, mozda nekome ima zanimljivih dealova:
jms_uk Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 "I travel not to go anywhere, but to go. I travel for travel's sake. The great affair is to move" Robert Louis Stevenson
Recommended Posts