Jump to content

Aerodromi i letenje

Featured Replies

23DEC-05JAN :)picture2tv.png

Edited by jms_uk

• Replies 5k
  • Views 362.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana.   moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delova

• Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 

• Aerodrom ima neke vrlo konkretne probleme koji uvek iznerviraju a mogli bi da se (relativno lako) srede: Na ulazu u aerodrom imas jedan deo check-in a onda posle hodnika od 50 metara, drugi. N

Posted Images

touchdown :thumbup:

touchdown :thumbup:
Super :thumbup:

Danas u 17h kontrolori letenja redom napustili svoja radna mesta po citavoj Spaniji. Ono sto je prethodnih nedelja bila tiha obustava rada i sto je izazivalo stalna kasnjenja, veceras je preraslo u nevidjeni haos na aerodromima. Zapatero naredio da vojska preuzme kontrolu vazdusnog saobracaja.

Vojska preuzela kontrolu, tj izvrsena militarizacija ATC-a.Tuzilac razmatra optuznice za pobunu protiv "bolesnih" kontrolora.

Nesto sam i ja trazio po netu, ali nemam bas iskustva sa prekookeanskim letovima, pa rek'o da pitam.. Dakle, koja bi najjeftinija varijanta mogla da bude kada je u pitanju Beograd - NYC, polazak sredinom jula. Koje kompanije uopste uzimati u obzir?Hvala. :)

23DEC-05JAN :)picture2tv.png
Koliko ti to puta tu slećeš/uzlećeš sa američkih aerodroma? Moje saučešće.
Nesto sam i ja trazio po netu, ali nemam bas iskustva sa prekookeanskim letovima, pa rek'o da pitam.. Dakle, koja bi najjeftinija varijanta mogla da bude kada je u pitanju Beograd - NYC, polazak sredinom jula. Koje kompanije uopste uzimati u obzir?Hvala. :)
69k dinara - Aerosvit, preko Kijeva, polasci nedeljom.Posle toga, Lufthansa, preko Frankfurta - 82k dinara.Iz Budimpeste imas Alitaliu za 61k preko Rima - mada verovatno ostajes bez prtljaga negde :DIako je to skupa sezona, ja bih ipak sacekao malo pre kupovine te karte...
Koliko ti to puta tu slećeš/uzlećeš sa američkih aerodroma? Moje saučešće.
Previse :D.....-PHL-SFO; SFO-LAS-SFO; SFO-SAN-SFO; SFO-BOS-CLT- ....
69k dinara - Aerosvit, preko Kijeva, polasci nedeljom.Posle toga, Lufthansa, preko Frankfurta - 82k dinara.Iz Budimpeste imas Alitaliu za 61k preko Rima - mada verovatno ostajes bez prtljaga negde :DIako je to skupa sezona, ja bih ipak sacekao malo pre kupovine te karte...
Ok, hvala puno na informacijama. :)Za sada mi AlItalija zvuci ok, pod uslovom da sam spreman da se kockam sa prtljagom. :)Sacekacu mozda jos malo sa rezervacijama karata, za svaki slucaj.

JMS kakva se očekuje vremenska situacija u Zürichu prekosutra? Da ne zaglavim na terminalu.

JMS kakva se očekuje vremenska situacija u Zürichu prekosutra? Da ne zaglavim na terminalu.

picture1l.pngpicture2izo.png

Gledajuci danasnje arrivals i departures, nema mnogo otkazivanja - a i oni su izgleda u skladu sa alternativnim letovima [i verovatno popunjenoscu aviona]

Thnx, znao sam da ne silaziš s tornja ni po najgorem kijametu. towert.jpgBanda Grci mi poslali kartu 2 dana prije leta, Atena preko Züricha, 3 dana jahanja i to na dobrom konju.

Banda Grci mi poslali kartu 2 dana prije leta, Atena preko Züricha, 3 dana jahanja i to na dobrom konju.
To je malo [vise] back-tracking, zar nisu mogli nesto krace/blize da ti uzmu?
To je malo [vise] back-tracking, zar nisu mogli nesto krace/blize da ti uzmu?
Znaju da ću doći skoro mjesec dana. Nisu ni pravili rezervaciju, već kupili kartu u posljednji čas, vjerojatno najjeftinije što je bilo ponuđeno. Provest ću 2 cijela dana po aerodromima kao fuckin Tom Hanks. Da je kako moguće da te delegiram...