jms_uk Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 (edited) 23DEC-05JAN :) Edited December 2, 2010 by jms_uk
KnightLore Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Danas u 17h kontrolori letenja redom napustili svoja radna mesta po citavoj Spaniji. Ono sto je prethodnih nedelja bila tiha obustava rada i sto je izazivalo stalna kasnjenja, veceras je preraslo u nevidjeni haos na aerodromima. Zapatero naredio da vojska preuzme kontrolu vazdusnog saobracaja.
jms_uk Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Vojska preuzela kontrolu, tj izvrsena militarizacija ATC-a.Tuzilac razmatra optuznice za pobunu protiv "bolesnih" kontrolora.
kokota Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Nesto sam i ja trazio po netu, ali nemam bas iskustva sa prekookeanskim letovima, pa rek'o da pitam.. Dakle, koja bi najjeftinija varijanta mogla da bude kada je u pitanju Beograd - NYC, polazak sredinom jula. Koje kompanije uopste uzimati u obzir?Hvala. :)
Indy Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 23DEC-05JAN :)Koliko ti to puta tu slećeš/uzlećeš sa američkih aerodroma? Moje saučešće.
jms_uk Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Nesto sam i ja trazio po netu, ali nemam bas iskustva sa prekookeanskim letovima, pa rek'o da pitam.. Dakle, koja bi najjeftinija varijanta mogla da bude kada je u pitanju Beograd - NYC, polazak sredinom jula. Koje kompanije uopste uzimati u obzir?Hvala. :)69k dinara - Aerosvit, preko Kijeva, polasci nedeljom.Posle toga, Lufthansa, preko Frankfurta - 82k dinara.Iz Budimpeste imas Alitaliu za 61k preko Rima - mada verovatno ostajes bez prtljaga negde :DIako je to skupa sezona, ja bih ipak sacekao malo pre kupovine te karte...
jms_uk Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Koliko ti to puta tu slećeš/uzlećeš sa američkih aerodroma? Moje saučešće.Previse :D.....-PHL-SFO; SFO-LAS-SFO; SFO-SAN-SFO; SFO-BOS-CLT- ....
kokota Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 69k dinara - Aerosvit, preko Kijeva, polasci nedeljom.Posle toga, Lufthansa, preko Frankfurta - 82k dinara.Iz Budimpeste imas Alitaliu za 61k preko Rima - mada verovatno ostajes bez prtljaga negde :DIako je to skupa sezona, ja bih ipak sacekao malo pre kupovine te karte...Ok, hvala puno na informacijama. :)Za sada mi AlItalija zvuci ok, pod uslovom da sam spreman da se kockam sa prtljagom. :)Sacekacu mozda jos malo sa rezervacijama karata, za svaki slucaj.
Otto Katz Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 JMS kakva se očekuje vremenska situacija u Zürichu prekosutra? Da ne zaglavim na terminalu.
jms_uk Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 JMS kakva se očekuje vremenska situacija u Zürichu prekosutra? Da ne zaglavim na terminalu. Gledajuci danasnje arrivals i departures, nema mnogo otkazivanja - a i oni su izgleda u skladu sa alternativnim letovima [i verovatno popunjenoscu aviona]
Otto Katz Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Thnx, znao sam da ne silaziš s tornja ni po najgorem kijametu. Banda Grci mi poslali kartu 2 dana prije leta, Atena preko Züricha, 3 dana jahanja i to na dobrom konju.
jms_uk Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Banda Grci mi poslali kartu 2 dana prije leta, Atena preko Züricha, 3 dana jahanja i to na dobrom konju.To je malo [vise] back-tracking, zar nisu mogli nesto krace/blize da ti uzmu?
Otto Katz Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 To je malo [vise] back-tracking, zar nisu mogli nesto krace/blize da ti uzmu?Znaju da ću doći skoro mjesec dana. Nisu ni pravili rezervaciju, već kupili kartu u posljednji čas, vjerojatno najjeftinije što je bilo ponuđeno. Provest ću 2 cijela dana po aerodromima kao fuckin Tom Hanks. Da je kako moguće da te delegiram...
Recommended Posts