Tresko Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Nije los mali EMB135/140. Ako sedis sa leve strane, skoro kao privatni dzet :)Da nisi kojim slucajem LH HON? ;)Dzabe - biju ko nece! Mislim da me auto sačekao jer je njihov code sharing flight kasnio iz Katowica, pa bi njihovom krivicom propustio let za Trst, jer je bilo ostalo još 15-ak minuta do poletanja.Medjutim, kad su me dovezli do aviona Air Dolomiti, i utovarili i moj prtljag, onda su nam saopštili da zbog nevremena svi avioni čekaju na poletanje jer su povećali razmak izmedju aviona, pa smo još 40-ak minuta sedeli u avionu na pisti.
teacher Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Kako da saznam cenu povratne karte od Beograda do Meksika?
jms_uk Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Kako da saznam cenu povratne karte od Beograda do Meksika?Razni online pretrazivaci?Ili kazes koji su datumi u pitanju i aerodromi, pa mozemo da pogledamo sta ima :)
teacher Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Pa neka bude New Mexico i Beograd, ali u rasponu od marta sledeće godine sa povratnom u julu. Ili može neki sličan vremenski opseg u ovoj godini.
MaryPoppins Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ladno sam pomislila došao i napisao bar četiri cene, onako usput, iz rukava
ToniAdams Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Pa neka bude New Mexico i Beograd, ali u rasponu od marta sledeće godine sa povratnom u julu. Ili može neki sličan vremenski opseg u ovoj godini.isplati se imati forum, jel?
MaryPoppins Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ne svima. mi jadni modovi jedva jednom u četir godine nakrckamo do rvacke. al zato admini pale u kankun.
teacher Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ne svima. mi jadni modovi jedva jednom u četir godine nakrckamo do rvacke. al zato admini pale u kankun.Ne budi blesava. Ja sam kao Kant, ne idem nigde iz svog sela. Treba mi za 2 igrača kojima treba da se plati povratna. A ne mogu da nađem nigde na tim pretraživačima. Verovatno jer kao mulac tražim Beograd - Mexico. Pretpostavljam da treba tražiti do nekog drugog grada, a ne ove naše kloake.
jms_uk Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Evo ovako na brzaka: 113-116k dinaraProblem sa julom 2011 je sto se karte mogu kupovati do 330 dana unapred, pa ne mogu da vidim cenu ako stavim mart-juli 2011. Probao sam npr. januar-maj [isto 4 meseca i polazak po zimskom redu i povratak po letnjem redu letenja].Ako se karta mora kupiti relativno uskoro [pre tih 330 dana] resenje je uzeti kartu kojoj moze da se izmeni datum bez/uz minimalnu nadoknadu.
teacher Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Hvala! Može li se znati sa kojim pretraživačem si tražio?
jms_uk Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 (edited) Mozes naci na raznim: expedia [.com, .de, .fr, .co.uk] opodo [.co.uk, .de] travelocity [.com, .co.uk] kayak [.co.uk, .com] itd itd...Evo jedan screen sa datumima mart-juli 2011 :)Edit: ja koristim i jos jedan, ali taj zahteva dosta rucnog rada i cinculiranja, ali moze da daje dobre rezultate. Problem je sto ne moze da se tu i kupi karta i onda je cesto dodatna gnjavaza naci gde kupiti. Edited July 27, 2010 by jms_uk
Musharaf Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Kako da saznam cenu povratne karte od Beograda do Meksika?Probaj na vayama.com, najpreglednije...
teacher Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Probaj na vayama.com, najpreglednije...do džadža... to je to, oko 1000 evrića.
yolo Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 to je ultra povoljno, uvek kada sam se lozio da idem u mexico, nikad nije bilo ispod 1300 ojra odavde...
Roger Sanchez Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Easyjet kreće iz Zagreba, za Pariz (Nov 10) i London Gatwick (Feb 11). Cijene prave sitnice! Hell yeah!
Recommended Posts