Jump to content
IGNORED

Aerodromi i letenje

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Caligula said:

Karta kupljena pre desetak dana, sad smo primetili gresku.

Jbg, sto eura bolje nego da im propadne put. Hvala!

Daj boze da je tako:) ovo je strana kompanija, ne znam kakvi su sto se ovoga tice

Ja kapiram da rajana iskreno zabole cije je prezime prvo a cije drugo. Sve dok se matchuje dok se skenira je ok. A i karte u Nisu proveravaju domaci, pored 130 ljudi i 400 rodbine koja mase na 200 kvadrata mislim da ne brinu previse.

• Hvala 1
Posted
1 hour ago, Zlurad said:

Ja kapiram da rajana iskreno zabole cije je prezime prvo a cije drugo. Sve dok se matchuje dok se skenira je ok. A i karte u Nisu proveravaju domaci, pored 130 ljudi i 400 rodbine koja mase na 200 kvadrata mislim da ne brinu previse.

Naravno da ih zabole ali u pasoshu se ne mechuje.  Cuo sam i da zbog č ili ć, ž prave problem a kamoli ovo.

Kako god, sutra ujutru biće trenutak istine.

Posted

Valjda ce da bude ok. Niski aerodrom je na bukvalno povrsini dvosobnog stana. Ne verujem da ce bilo ko da pravi probleme oko imena i prezimena. U krajnjem slucaju, pozvace policajca, iz dnevne sobe 2 metra dalje i posle objasnjenja bice sve ok. Broj pasosa, prezimena, sve se poklapa. Sve ok

Posted

Ma prolaze bez problema. Ryan i wizz ekipa je tu da ganja veličine i težine kofera a ne te mizerne greške u kupovini.

Ja sam isto tako strepeo kada je keva letela a stajalo joj Mr. Naravno da niko nije ni gledao.

Posted

Prosla bez zadrzavanja

hvala ljudi

• +1 2
Posted

Avio-kompanija Viz er (Wizz Air) je najavila četiri nove linije iz Beograda - do Barselone u Španiji, Bilunda u Danskoj, Vekšea u Švedskoj i Frankfurta u Nemačkoj.

Prvi letovi zakazani su za decembar 2021. godine.

• +1 3
  • Wub 1
  • 4 weeks later...
Posted

Da, to čudo leti redovno i to u niskom letu. Grdosija

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Od juna 2022. Wizz air leti iz Beograda za Rim (Fjumičino).:hihi:

Edited by halloween
  • +1 2
  • 1 month later...
Posted

Kompanija Wizz Air najavila je novu liniju od Beograda do Nice u Francuskoj. Ovo je sezonska linija koja će važiti samo tokom leta, a prvi letovi kreću od marta 2022. godine, navedeno je u saopštenju.

– Drago nam je što proširujemo svoju mrežu linijom iz Srbije do Nice. Ovim novim uslugama Wizz Air nudi još raznovrsnije destinacije za putnike iz Srbije. Svako može da uživa u ultraniskim cenama karata i bezbednom putovanju našim modernim avionima – izjavila je Paulina Gosk, menadžerka korporativnih komunikacije kompanije Wizz Air.

Posted

Mart je u letu? Nisam znala.svasta se covek uci dok je ziv

Posted
24 minutes ago, mustang said:

Mart je u letu? Nisam znala.svasta se covek uci dok je ziv

"Letnji" red letenja je od kraja marta do kraja oktobra; a u stvari je vezano za pomeranje vremena.

• 2 weeks later...
Posted

šta rade ovi? zaboravili nešto?

FIMRj-WQAMOYno.jpg

Posted

1. Magla, sneg, led u Tirani
2. Pokvarilo se nesto sto ne zahteva sletanje odmah, ali bi bio veci problem popravljati negde van baze

Sent from my iPhone using Tapatalk