Ros Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 ima li neki linijski prevoz od tesle do novog sada? ili da vitlam neke transfer firme? nudi se prevoz za nekih 30-40€
stajebrebilo Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Ili to ili Blabla car, pa da dogovoris da te pokupe na aerodromu. 1
banecare1 Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 za par minuta letim za shenzhen sa novog pekinskog aerodroma. prvi let od 19.01.2020 kada sam se vratio u kinu pred pocetak sranja. daxing je impozantan, sto ja bas i ne volim zbog mnogo hodanja. kao da je 1988 godina, jedini sam stranac u samoljetu 2
banecare1 Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 nekoliko fotografija sa senzenskog aerodroma, dok cekam boarding za sangaj. 1
banecare1 Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 evo i dva selfija snimljen sam bez maske, gotov sam
mlatko Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Taj plafon neće biti baš popularan kod tripofobičaraInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Tsai Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 e ja sam preko reddita provalio da imam megalofobiju
Filozof manijak Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 9 hours ago, mlatko said: Taj plafon neće biti baš popularan kod tripofobičara A zamisli sreću & radost esidaša
maheem Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 Tražim po Air Serbia sajtu kako da doplatim drugi komad ručnog prtljaga i ne postoji ta opcija. Da se pravim lud i probam ući sa rancem i torbom preko ramena?
jms_uk Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 (edited) 28 minutes ago, maheem said: Tražim po Air Serbia sajtu kako da doplatim drugi komad ručnog prtljaga i ne postoji ta opcija. Nema. Jedan komad od 8kg, jedan manji od 4kg i to je to. Sve preko toga se chekira i ide u bagaznik. https://www.airserbia.com/en/information/baggage/hand-luggage/hand-luggage-weight Edited June 29, 2021 by jms_uk
Shitgenstein Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 20 hours ago, maheem said: Tražim po Air Serbia sajtu kako da doplatim drugi komad ručnog prtljaga i ne postoji ta opcija. Da se pravim lud i probam ući sa rancem i torbom preko ramena? Koliki su ti ti prtljazi? Meni je uspevalo s rancem i cegerom. Pro tip: ako je odeća u prtljagu, vakuum kese mogu znatno smanjiti zapreminu. U azijskim radnjama ima za par stotina dinara komad, nije sjajna al radi poso, uz njih mi ni ne treba čekirani prtljag. 1
I*m with the pilots Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 Mozes jedan normalni rucni prtljag ala koferce do 8kg, i jos nesto do 4kg tipa ranca, sto mozes da gurnes ispod sedista. Jedan savet: kod JU pogledaj uvek koliko su i cene za biznis klasu, meni se vise no jednom desilo da je redovna cena bila ili ista kao za ekonomsku ili tipa 10 evra vise, a tu onda imas prava dva rucna kofera. Isto je pravilo za rucni i kod LH, mi i moji vec dugo rabimo to, nekad taj ranac bude i od 6kg a nekad bude tu pride i mala tasnica za dokumenta ali niko nije uzeo da proverava do sad. Mozda i zato sto se cekiramo online pa nema posla na pultu. 1
maheem Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 14 hours ago, Shitgenstein said: Koliki su ti ti prtljazi? Meni je uspevalo s rancem i cegerom. Pro tip: ako je odeća u prtljagu, vakuum kese mogu znatno smanjiti zapreminu. U azijskim radnjama ima za par stotina dinara komad, nije sjajna al radi poso, uz njih mi ni ne treba čekirani prtljag. Ranac i torba za ploče poput kurirske al veća i teža. Ma istripovao sam se, u rancu samo laptop i sveska dok je druga teža. Obično je drugačije pa sam se istripovao da mi ranac neće računati kao manji ručni prtljag. @I*m with the pilotsda, dobra ideja za biznis klasu. Thanx.
bradilko Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 koji je najpovoljniji prevoz sa aerodroma tesla u bgd? car & go ili taxi ili neka druga varijanta?
kud u maglu Simoviću Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 bus 72, a ima i mini bus slavija-aerodrom za 300 kinti imaš na topiku beograd, par poslednjih postova
Recommended Posts