jms_uk Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Јел' пробаво неко оне економиплус класе у Бритишу и Ер Франсу, нарочито овом потоњем? Вреди ли доплаћивања, наравно на прекоокеанским летовима?Ja probah Alizé klasu u AF [to je samo na letovima za Karibe i one preko Indijskog okeana, tzv. CIO rute] i jedina prednost je dodatni legroom - sto koristi samo ako si visok. Na ostalim rutama, to je Premium Voyageur klasa, ali samo da ti kazem da je [jos] nema u svim avionima, uglavnom na B777 [oba tipa], ali ni tu na svim letelicama. Ako te zanima za neki odredjeni datum i destinaciju, kazi pa da vidimo sta leti tamo i tada, i da li ima to vec instalirano.Kod BA najveca prednost World Traveler Plus -a je ako imas puno milja, da se njima iz te klase upgrade-ujes u World Club. Sto se tice finansijske isplativosti, zavisi koliko je dug let, da li je dnevni ili nocni. ~120° recline i nesto veci seat pitch za dvaput vecu cenu - odlucite sami :DNadam se da je ovo malo pomoglo.
Musharaf Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ja probah Alizé klasu u AF [to je samo na letovima za Karibe i one preko Indijskog okeana, tzv. CIO rute] i jedina prednost je dodatni legroom - sto koristi samo ako si visok. Na ostalim rutama, to je Premium Voyageur klasa, ali samo da ti kazem da je [jos] nema u svim avionima, uglavnom na B777 [oba tipa], ali ni tu na svim letelicama. Ako te zanima za neki odredjeni datum i destinaciju, kazi pa da vidimo sta leti tamo i tada, i da li ima to vec instalirano.Kod BA najveca prednost World Traveler Plus -a je ako imas puno milja, da se njima iz te klase upgrade-ujes u World Club. Sto se tice finansijske isplativosti, zavisi koliko je dug let, da li je dnevni ili nocni. ~120° recline i nesto veci seat pitch za dvaput vecu cenu - odlucite sami :DNadam se da je ovo malo pomoglo.Хвала, већ сам проверио на АФ и има га за где ми треба. Код њих је и 'само' 50% скупљи од марвене класе.Наравно, не бих ни питао да сам 150 сантиметара висок. Плус ми увек у марвеној увале неког сумо рвача поред...
jms_uk Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Od kako sam [skoro] sve milje potrosio u decembru, BA izbegavam - ali mozda naidje neko ko ima WTP iskustvo sa njima.
jms_uk Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Хвала, већ сам проверио на АФ и има га за где ми треба. Код њих је и 'само' 50% скупљи од марвене класе.Наравно, не бих ни питао да сам 150 сантиметара висок. Плус ми увек у марвеној увале неког сумо рвача поред...Stiglo jutros u inbox :DMay 2010 More space in Premium Voyageur Last few days to book [/url]Dear jms_uk, 40% more space than Economy Class and many of the amenities of Business Class at an amazing fare!You only have a few days left to take advantage of our Premium Voyageur offers to selected worldwide destinations.Book by 31 May. Return prices from London Heathrow* New Yorkfrom £833 Bostonfrom £865 Shanghaifrom £986 Hong Kongfrom £987 Mexico from £1,059 Johannesburg from £1,019 Buenos Aires from £1,150 Seoul from £1,873
kiki Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Valjda postavljam pitanje na pravoj temi.Keva treba da putuje za Toronto u poslednjoj trećini septembra. Može li neko da mi preporuči agenciju preko kojih može da se kupi povratna karta?
jms_uk Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Može li neko da mi preporuči agenciju preko kojih može da se kupi povratna karta?Ja bas ne razumem pitanje - svaka agencija koja izdaje/prodaje karte moze da proda povratnu kartu.Isto tako, povratna karta se moze kupiti i preko interneta.@Musharaf: Sad videh ovo [PV-premium voyageur]:delay just announced for the introduction of PV class to CAN, DEL and BOMhttp://airlineroute.net/2010/05/26/a...ne/#more-21030Delhi 04OCT10 (instead of 04AUG10)Guangzhou 27JUL10 (instead of 22JUN10)Mumbai 21JUN10 (instead of 07JUN10)
kiki Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mislila sam na neke koje su možda, iz nekog razloga, povoljnije nego neke druge. Nemam pojma kako to funkcioniše.
jms_uk Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mislila sam na neke koje su možda, iz nekog razloga, povoljnije nego neke druge. Nemam pojma kako to funkcioniše.Ni ja - skoro 10 godina kupujem karte na netu :DKazi odakle ide mama za Toronto, tj. gde treba da je agencija da se kupi karta - mozda bude i neki koristan savet.
Tolaa Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Zna li neko da li na beckom aerodromu postoji neka varijanta da se ostave stvari na par sati, tipa onog sto postoji na zeleznickim stanicama? Imacu 6 sati izmedju letova, pa bih da odem do grada, a bas mi se i ne vuce kofer. I kojim prevozom se brzo i jeftino stize do grada?
palikaris Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Zna li neko da li na beckom aerodromu postoji neka varijanta da se ostave stvari na par sati, tipa onog sto postoji na zeleznickim stanicama? Imacu 6 sati izmedju letova, pa bih da odem do grada, a bas mi se i ne vuce kofer. I kojim prevozom se brzo i jeftino stize do grada?najbrze je vozom (CAT) koji ide do landstarse, posle mozes da hvatas metro za dalje. dnevna karta za prevoz je oko 5 evra, trebalo bi da vazi i za CAT. za kofere na aerodromu nisam siguran, ali pretpostavljam da ima.
jms_uk Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Zna li neko da li na beckom aerodromu postoji neka varijanta da se ostave stvari na par sati, tipa onog sto postoji na zeleznickim stanicama? Imacu 6 sati izmedju letova, pa bih da odem do grada, a bas mi se i ne vuce kofer. I kojim prevozom se brzo i jeftino stize do grada?There is a 24-hour left-luggage facility in the Arrivals area; and safety deposit boxes.Vise info-a ovde:http://www.viennaairport.com/jart/prj3/va/data/uploads/Passagier/Gepaeckdienste_en_20091215.pdf
Alphons Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Airport Library@Schipholaukurac. Trebalo da se vraćam tuda, ali se vraćam sa Malpense. ali sjajna ideja
jms_uk Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 aukurac. Trebalo da se vraćam tuda, ali se vraćam sa Malpense. ali sjajna ideja Mislim da je razlika izmedju MXP i AMS mnogo vise od te biblioteke :D
Alphons Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Mislim da je razlika izmedju MXP i AMS mnogo vise od te biblioteke :Dslušaj, let je najavljen za 20:10 sa MXP. Ako krene pre 21:00, ja prezadovoljan :D
Recommended Posts