hazard Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 star alliance imam samo zbog lufthanse. izbegavam unitad vec 10-15 godina. lufthansa je jedina u koju imam poverenja i koja kad niko ne leti na primer mecava, oni lete. sada imam veci izbor sa lax, virgin atlantic je okej ali sta cu kada poredim cenu i konekcije lakse mi je da dam 100$ ekstra za lufthansu nego da cucim na nekom aerodromu duze ili letim preko male krsne. i sedista su im sira za cm. mozda i ova kartica za milje preko firme nije neka. provericu. Tja. Meni je bio sjeban jedanput prekookeanski let upravo zbog mećave...jer je zbog iste otkazan connecting flight, Lufthanzin
hazard Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Sve je proslo kako treba iako smo kasnili u Bec i layover nije bio mozda ni 15 minuta. A u Majamiju - grmljavina. Hvala jms! Imao si sreće. Ja kad god sam leteo preko Beča sa manje od 45 min. između letova, nikada mi nije stizao kofer.
dragance Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Stockholm - Frankfurt - Doha pre manje od mesec dana, samo 35 minuta u Fra zbog kasnjenja, mislio sam nema šanse da ja stignem (trebao proći pasošku kontrolu u Fra), a tek prtljag. I sve bilo ok :/ Lucky boy.
Marcus Wulffings Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 što pasošku kontrolu kada su u šengenu?
I*m with the pilots Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Izlazi iz sengen zone kada izlazi iz Frankfurta i leti za bilo gde van sengenske zone, pa tako i Dohu, Beograd itd.
jms_uk Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 sta si najjeftinije do sad nasao? Odlazak ti je u blackout periodu za jeftine karte... Sent from my iTelephone using Tapatalk
jms_uk Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Na kraju iskoristio Qatar promo i uzeo open jaw Beograd Osaka i povratak Tokyo Beograd. Kratak stopover u oba slucaja u Dohi, ispod 2 sata, povratak sa Hanede Dreamlinerom 787 su pobedili. Gadjali super datume za sakuru, videcemo da li smo uboli. 480e po glavi, jebeno dobro. Za neke druge datume je bilo i za 460. Etihade jebi se. Znam da tebe interesuje + info i za ostale zainteresovane http://www.secretflying.com/2015/12/error-fare-many-european-cities-to-japan-from-only-e240-return/ Turkish Airlines Budimpesta - Tokyo 240EUR
Pontijak Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Juce prebacio 600k milja bogme, brzo ces ti do milion milja :)
jms_uk Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 bogme, brzo ces ti do milion milja :) Ne bas, ali 1m kilometara hoce :)
mustang Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 a cime si leteo to sto za 20 minuta? helihopterom?
jms_uk Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 a cime si leteo to sto za 20 minuta? helihopterom?
jms_uk Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Mada sam leteo i LAX-SAN [Diego] American Eagle, mali dzet, 23 minuta.
mustang Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 auh...tesno bogami. imaju neka sela po usa gde imaju ovakve avioncice da se vozikaju obzirom da su odseceni od civilzacije, ili se bave farmama pa za prskanje. i na aljasci.
Recommended Posts