banecare1 Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 sinoc mi javise da je transaero bankrot i prestaju da letovima. dve koleginice koje su kod mene u pekingu na sajmu imaju karte pek-mow za 17/10 bas na njihovom letu. sreca sto sam igrao poker sa predstavnikom aeroflota u momentu poziva, tako da imam instrukcije kako se resava problem sa kartama. ako aeroflot zakaze jedan od igraca je bio predstavnik kompanije sukhoi :D meni je ovo problem, transaero je sletao u 4-40am, sto mi idealno odgovra jer sam izbegavao guzve po moskvi i stizao u 8-30 u ofis. kas sletis aerofljotom u 7am, ako stignes oko rucka dobar si :(
Muwan Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Zar nije bilo najavljeno da će da se spajaju sa Aeroflotom?
banecare1 Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 bilo je price u medijima, ali kako stvari stoje aeroflot ih preuzimati nece.
Amelija Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Posto nema pasoske kontrole, dok god prvi let ne kasni [mnogo], ok ste. eh... ne znam da li si već informisan, ali prvi let je kasnio u startu tačno sat vremena, te sam lepo ali vrlo kratko spavala u Barseloni i bila probuđena u 4:40h za let u 7:30h no sve je na kraju dobro prošlo :), ne mogu se žaliti #zerothworldproblems
jms_uk Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 i jedno I drugo. vecina kompanija moze da izda multi-city kartu probaj kayak npr i vidi sta ti nudi. ako hoces mogu da pogledam i ja ako mi PM rutu i datume. Pozdrav iz Emirates F laundza u Dubaiju :) Sent from my iTelephone using Tapatalk
jms_uk Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 (edited) Sent from my iTelephone using Tapatalk Edited October 19, 2015 by jms_uk
nbg4ever Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Jms, jel moguce da ovi slepci iz ElAl-a (tj Up-a) imaju rok od 24h za online check in? Sent from my Nexus 4
jms_uk Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Jms, jel moguce da ovi slepci iz ElAl-a (tj Up-a) imaju rok od 24h za online check in? Sent from my Nexus 4 u koms smislu rok? U vecini avio kompanija OLCI se otvara 24h pre leta. Sent from my iTelephone using Tapatalk
nbg4ever Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Pa to, otvaranje. Sta znam, navikao sa loukosterima da mi bude 3-7 dana Sent from my Nexus 4
jms_uk Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 24h je normalno. Sent from my iTelephone using Tapatalk
dragance Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Djemo kad ti ono dolaziš u NZ? Ja skoro pa kao ti, treći round The world trip u mesec i po sa star alliance (economy). Btw, AirNZ mi dao džabe sky couch za celi let od AKL do LHR :) kako me paze - zamisli tek tebe?!
stoka Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 (edited) Rajaner opasno proširuje posao u Hrvatskoj. Biće linija iz Osijeka za London, iz Pule za Brisel, Frankfurt, London i Oslo, iz Rijeke za Brisel, London, Stokholm, iz Zadra za Berlin, Dablin, Brisel, Frankfurt, Geteborg, London, Mančester, Marsej, Pariz, Stokholm ... Cene karata u jednom pravcu kreću se između 20 i 65 evara ... S obzirom da je to u komšiluku, može biti interesantna informacija ... Edited October 20, 2015 by stoka
jms_uk Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Djemo kad ti ono dolaziš u NZ? Ja skoro pa kao ti, treći round The world trip u mesec i po sa star alliance (economy). Btw, AirNZ mi dao džabe sky couch za celi let od AKL do LHR :) kako me paze - zamisli tek tebe?! Krecem za ~ dve nedelje (preko Dublina, Abu Dhabija i Australije) - touchdown in Wellington 7.-og kasno uvece. Ali od pre neki dan imam problem u povratku: BA pomerio let Pariz-London za 10 minuta, sto cini moju konekciju sa QR letom ilegalnom :( Vecina kompanija ima MCT za CDG od dva sata, osim BA koji imaju tri (a ja sad posle ove njihove izmene imam 2h55m), tako da sad imam let Doha-Paris i London-Manchester i nista izmedju :D Sent from my iTelephone using Tapatalk
nbg4ever Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Samo sa javim da su mi pomerili let (nista strasno, 15 min) i poslali mejl, a da ga je gmail uredno prosledio u spam. Razlog - nije na jeziku na kome obicno primate mejlove Stigao jos pre 10 dana... Sent from my Nexus 4
Recommended Posts