Ravanelli Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 (edited) Zavisi od checkera. Ako si loukostom spakuj, ako nisi obicno ne cimaju klijente da ne rizikuju customer complaint koji svi obicno imaju u performance management programima Edited September 11, 2015 by Ravanelli
nbg4ever Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 (edited) Wizz. Moze da stane, ali moracu da izbacim peskir [emoji1] Jbga, natrpao torbu Danish konzervama... *veci mi je cim sto mi je tu pasos, bpass itd I kada je uopste poslednja tacka gde mogu da te drkaju za prtljag? Na bag dropu, kod gejta? Sent from my Nexus 4 Edited September 11, 2015 by nbg4ever
jms_uk Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 ah to, ma ništa egzotično :) Berlin-Barselona-Lisabon i nazad sa Vuelingom Posto nema pasoske kontrole, dok god prvi let ne kasni [mnogo], ok ste.
Caligula Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Jutros dva puta pokusali da sletimo u Bg i dva puta dizali toskove natrag, nad Surcinom tepih od magle. Cekali u Temisvaru pa se vratili dva sata kasnije u Bg. Ja mislio da stari Boeing 737 ima neki sistem za gledanje kroz maglu
jms_uk Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Nije samo do aviona, mora da bude osposobljen i aerodrom, kao i letacka posada. Ako jedna od te tri stvari fali/ne radi - nema sletanja u neodgovarajucim uslovima.
Caligula Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Neki ospuli paljbu po pilotu (50+ godina neki tip) a ja sam mu zahvalan sto nije rizikovao i treci put.
Muwan Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Ima sistem i na avionu i na aerodromu ali isključivo je na pilotu da proceni da li će sletati pod CATIII uslovima (pretpostavljam da je taj nivo magle bio). Surčinske magle su odnele živote dva puta u poslednjih 20 godina i sa tim se nije igrati. Nijedan pilot neće drage volje ići da se mrcvari na drugi aerodrom, ako je odustao od sletanja sigurno je imao dobar razlog.
jms_uk Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Neki ospuli paljbu po pilotu (50+ godina neki tip) a ja sam mu zahvalan sto nije rizikovao i treci put. U nekim avio kompanijama [nemam pojma da li je tako i u JU] je zabranjeno da pokusavaju vise od dva puta - ako nisu uspeli iz drugog da slete, onda moraju da idu na alternativni aerodrom.
jms_uk Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Ima sistem i na avionu i na aerodromu Bio je slucaj kod Easyjet-a pre nekih 5-8-10 godina [iIRC Liverpul je bio u pitanju], kad su imali i avion i aerodrom, ali ne i pilota koji je sertifikovan za sletanje u tim uslovima [zavrsise negde na jugu, tipa Gatwick].
MayDay Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Otkazan nam let iz Podgorice za Beograd. Oni su potpuni moroni. Ali dobro, gotivan nam hotel i pijemo Nikšićko Gold.
kud u maglu Simoviću Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Otkazan nam let iz Podgorice za Beograd. Oni su potpuni moroni. Ali dobro, gotivan nam hotel i pijemo Nikšićko Gold.srbijanci il montenegrini? sutra moji putuju u oba pravca pa da se ne iznenade
MayDay Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Montenegro. Na aerodromu Cedevita 4.5e. Sutra ujutro ću da im razbijem frižider.
dragance Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Daju ti 4.5 eura da popiješ cedevitu? Ja bi im tražio 5 pa onda razbio frižider za svaki slučaj da se neko drugi ne otruje.
dragance Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Inače, vratio se posle 1.5 mesečne turneje po Americi, Nemačkoj i Norveškoj, u sredu, da bi već juče krenuo put Pariza na 4-5 dana, i evo me u Etihadu. Pokušao kupiti apgrejd, ali avion krcat i u poslednjem sam redu. Srećom tu je lepa stjuardesa Julija, Rumunka, koja kaže da sam joj tako bliže ako mi nešto zatreba :) Nadam se da je mislila ono što i ja... (Fat chance)
Recommended Posts