Jump to content

Aerodromi i letenje

Featured Replies

Brate imaš po supermarketima™ izvrsne kobaje, salame, šunke. Italijanske, Španske... Isečeno, vakuumirano...

Sve je to GMO

• Replies 5k
  • Views 363.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana.   moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delova

• Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 

• Aerodrom ima neke vrlo konkretne probleme koji uvek iznerviraju a mogli bi da se (relativno lako) srede: Na ulazu u aerodrom imas jedan deo check-in a onda posle hodnika od 50 metara, drugi. N

Posted Images

Sme li u predati prtljag da se stavlja (Beograd-Krf) dooobra pecenica, kulen (po jedan komad)?

Legalno ne sme [da se unose mlecni i mesni proizvodi iz non-EU u EU], medjutim kao sto vidis i na ovom topiku, to se regularno radi.

Dok te ne uhvate, pa zavrsis [sa kaznom] na nekom TV programu [borders i sl].

Pre će biti da si se najeo GMO u Srbiji, nego što ćeš u Grčkoj (a da ne znaš).

@JMS hvala, odgovorio si me :(

Draganche, kupujem od proverenih malih proizvodjaca, ljudi koje znam, placam malo skuplje ali znam sta kupujem.

• 2 weeks later...

Nas nekoliko smo nagrabusili onako prosečno a Đems verovatno već svetli u mraku :(

Nas nekoliko smo nagrabusili onako prosečno a Đems verovatno već svetli u mraku :(

Vise od pola ovih stvari se odnosi na business travellers - yours truly ne leti uopste za posao :)

Radijaciju ne zanima jal si poslom jal u provodu :ph34r:

Radijaciju ne zanima jal si poslom jal u provodu :ph34r:

Za taj detalj se slazem, ali onaj clanak pise o mnogo vise osim radijacije.

ma, ja volem da putujem i uživam u tome i šlus

nego, imam 50 tj 60 minuta vremena za presedanje u Barseloni i nadam se da će biti ok

ma, ja volem da putujem i uživam u tome i šlus

Tako je!

nego, imam 50 tj 60 minuta vremena za presedanje u Barseloni i nadam se da će biti ok

Izmedju cega i cega?

između dva leta :)

50 minuta za presedanje u odlasku i 60 u povratku (ili obrnuto)

između dva leta :)

Jasno - nego mislim na koje kompanije/terminale/vrste leta i sl. :)

ah to, ma ništa egzotično :) Berlin-Barselona-Lisabon i nazad sa Vuelingom

Ajde podsetite me... Moram li onu torbicu u kojoj nosim pasos, dokumenta itd da pakujem u vecu cabin bag, ili ce me pustiti sa "dve torbe u avion"?

Sent from my Nexus 4

probajte na engleskom  :lolol: