nbg4ever Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Kojom Vizom? Ova moja je debitna (Inspire). Ne znam da li to ima neke veze. I mislim da samo Intesa trazi citac, kod drugih se kod dobija telefonom. Imbecili Jbte, dovucem se preko pola Evrope do sugavog Malmea i odatle izgleda samo Wiz leti blo gde :/
nbg4ever Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 *evo, sad sam pokusao sa internet vizom, koju koristim za ppal, amazon, skauta... Nije me odvelo na verified by visa stranu, vec mi je odmah krenulo sa autentikejsnom i izbacilo eror jer nemam dovoljno sredstava. Videcu sutra da uplatim evre na nju, pa da opet okusam srecu
jms_uk Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Kod mojih kartica, to Verified by Visa ne trazi nikakav citac, vec se odredjena lozinka registruje online.
nbg4ever Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Ma ove moje barabe traze bas citac... Odoh da spavam, ne mogu da se zajebavam danas sa time
Skyhighatrist Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Kod mojih kartica, to Verified by Visa ne trazi nikakav citac, vec se odredjena lozinka registruje online. I kod mene. Tražilotm mi da se registrujem i ukucam personal message i pass kad sam prvi put koristio karticu online, i sad imam tu submit pass međustranu prilikom svake kupovine...
Tolaa Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Jbte, dovucem se preko pola Evrope do sugavog Malmea i odatle izgleda samo Wiz leti blo gde :/ Pa gledaj i iz Kopenhagena, CPH aerodrom je 20 minuta vozom od Malmea, voz ide na svakih 20 min. I cesca i brza konekcija nego do aerodroma u Malmeu.
nbg4ever Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Pa ja cu i biti u CPH, ali mi iz MMX odgovara let za BG 11-og septembra. Iz Danske je 165e direktan, na taj dan
Frank Pembleton Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 To sa verifajd sam i ja od skora primetio kad sam probao telenor da platim.Jbm im mater lopovsku. Poslato sa WC šolje by BVK
jms_uk Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 To sa verifajd sam i ja od skora primetio kad sam probao telenor da platim.Jbm im mater lopovsku. Poslato sa WC šolje by BVK Sto lopovsku? Sent from my iPad using Tapatalk
Skyhighatrist Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Sto lopovsku? Pa ako sam dobro skontao, da bi verifikovao plaćanje sa tom Intesinom karticom, moraš da se isprsiš 1000 kinti za čitač...
jms_uk Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 aha, da - zaboravih taj detalj. :( Sent from my iPad using Tapatalk
Frank Pembleton Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Pa ako sam dobro skontao, da bi verifikovao plaćanje sa tom Intesinom karticom, moraš da se isprsiš 1000 kinti za čitač... +1 Ja imam onaj citac za LK ali cenim da on ne vredi u tom slucaju, verovatno onaj njihov ima neku enkripciju...
Recommended Posts