Muwan Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Izgleda da Air Serbia otvara Zagreb od 12. decembra, i to odmah dva leta dnevno. Ovo im je najhrabriji potez do sada i žestok napad na najvećeg exYU konkurenta.
Đipalo Junuz Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Možda to treba posmatrati i malo globalnije, Etihad - Lufthansa...
jms_uk Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Izgleda da Air Serbia otvara Zagreb od 12. decembra, i to odmah dva leta dnevno. Ovo im je najhrabriji potez do sada i žestok napad na najvećeg exYU konkurenta. Nista u GDS-ovima jos.
fonTelefon Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Izgleda da Air Serbia otvara Zagreb od 12. decembra, i to odmah dva leta dnevno. Ovo im je najhrabriji potez do sada i žestok napad na najvećeg exYU konkurenta. Sa Kresimirom Kuckom su drugorazredna kompanija.
Muwan Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Nista u GDS-ovima jos. Flights are already in Amadeus as JU230/231 and JU234/235. Izgleda da je spremna i promotivna žurka: Athens via Belgrade 150 eur Istanbul via Belgrade 100 eur
Muwan Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Evo i Moskva via Belgrade za 130 evra, ovo je ozbiljan happy hour. Upola cene u odnosu na direktan let iz Beograda.
jms_uk Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 I stand corrected. Evo je lista svih basefare za ZAG-BEG Odlican availability u svim klasama i povratna karta od 80-ak eura
yolo Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 mense inače čini da je ta muzika koja ide u avijonu pred poletanje nešto od "vrela" - grleni zenski vokali, etno, i neki sinti ritam u pozadini. u suštini, moderno. nažalost ne verujem da bi mokranjčevim rukovetima, komadom ljubice marić ili nekom operom isidore žebeljan impresionirali putnike, a bolje od toga jbga nemamo. najmanji je problem u AS muzika, mene više brine što je proja koja mi je servirana bila sve samo ne proja, na slepom testu bih rekao neki slani uradak od griza zbog koga je ucenik kuvarske škole pao godinu
nezvanova Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Evo i Moskva via Belgrade za 130 evra, ovo je ozbiljan happy hour. Upola cene u odnosu na direktan let iz Beograda. izvini, jel moze link za ovu punudu? /nisam pronasla na njihovom sajtu tu info/
Muwan Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Nisu još ubacili ponude na sajt ali imaš ih na Skyscanneru i drugim servisima koji komuniciraju sa Amadeusom. Sad je skočilo na 150 evra za Moskvu, ima datuma u decembru i januaru (ne računajući vikende i praznike).
MayDay Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 http://www.urlaubspiraten.at/fluge/gunstig-nach-japan-hin-und-ruckfluge-nach-osaka-um-309-euro-nach-okinawa-um-384-euro Iz Austrije do Japana za <300e
banecare1 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Na pekinskom aerodromu nidjenikoga, a najveci terminal u cijeli svijet. Ovo sto vidim ljudi 90% su policija. ajde na aerodromu, nego i u grad. Apec meeting. ne rade skole, drzavne ustanove, fabrike u radijusu 500km zatvorene, cist vazduh ka da sam na romaniji.
El Guapo Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Propustio sam ovu godisnjicu Air Serbia, ali i dalje imaju vikend akcije, ima li neko insider info koje ce destinacije biti na popustu do kraja godine.
barrcode Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Propustio sam ovu godisnjicu Air Serbia, ali i dalje imaju vikend akcije, ima li neko insider info koje ce destinacije biti na popustu do kraja godine. ima ovo danas .
Recommended Posts