jms_uk Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Hvala oboje za info i fotke! Trenutno su najizgledniji IndiGo i SpiceJet, mada cu verovatno jedan od njih da zamenim sa Air India letom, jer hocu da vidim novi laundz na T3 u Delhi-ju. Na kraju uzeo Air India i Jet letove, najvise mi odgovaralo po vremenima leta.
yolo Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 promo na qataru za aziju i jos neke destinacije inace su produzili za jos 1 dan pa vazi i sutra http://www.aviokarta.net/vesti/2688-qatar-airways-trodnevna-promocija-svet-je-vas/?utm_source=Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=069 samo da primetim da je kod etihada vec krenula kurcobolja za konkurenciju, prosle godine su na ovu qatarovu promo akciju odgovorili svojom koja je bila jos brutalnija (pa sam uspeo da uhvatim open jaw kartu beg-nagoya tokyo-beg za 517e), ove godine ocigledno nista. isto i aeroflot ima akciju za celu aziju 460-540e bilo gde.
zola89 Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Da li možda neko ima predlog šta da radim u Rimu u ponedljak na utorak od 23h do 6 ujutru. Naime stižem u Rim na aerodrom Fiumicino terminal 2 u 23:05 a imam voz za firencu prvi između 5 i 6 ujutru. Glupo mi je da plaćam hotel za tih par sati jer je sve preskupo a neću ni moći ko čovek da odspavam. Da li je moguće izblejati tih par sati u tom nekom trnazitnom prostoru ili lanzu ili lobiju od nekog aerodromskog hotela?
InvisibleLight Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 krenuli masovni popusti na flypegasus za domace i medjunarodne letove istanbul - nevshehir povratna 25e, za leto 2015 :ziga:
Muwan Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Da li možda neko ima predlog šta da radim u Rimu u ponedljak na utorak od 23h do 6 ujutru. Naime stižem u Rim na aerodrom Fiumicino terminal 2 u 23:05 a imam voz za firencu prvi između 5 i 6 ujutru. Glupo mi je da plaćam hotel za tih par sati jer je sve preskupo a neću ni moći ko čovek da odspavam. Da li je moguće izblejati tih par sati u tom nekom trnazitnom prostoru ili lanzu ili lobiju od nekog aerodromskog hotela? U check-in zoni terminala imaš stolice koje su tapacirane tako da nećeš dobiti upalu bubrega ako se ispružiš na njima. Popneš se eskalatorom prema food court-u i tu ih ima, po 4 u nizu. Bio sam negde oko 7 ujutro, skoro sve su bile slobodne. Ne znam kakva je situacija u tranzitnoj zoni. Na železničkoj stanici su samo ravne aluminijumske klupe.
yolo Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 krenuli masovni popusti na flypegasus za domace i medjunarodne letove istanbul - nevshehir povratna 25e, za leto 2015 :ziga: pakao! na qataru su produzili promo, s tim sto se tesko spakuju datumi za najnize cifre (tokio 517e, HK 430e i slicno).
InvisibleLight Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 evo sam tebi i beowlu rezervisala onaj hedonisticki dnevni trip do gaziantepa, za 40 round trip, each meni donesite mercimek çorbası, ljuću
duda Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 (edited) koji su dobri sajtovi za potragu za najjeftinijim letovima ? Edited October 17, 2014 by dùda
tangodelta Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Ako nekome odgovaraju datumi, LOT trenutno ima jeftine karte iz BEG za WAW - preko www.rumbo.es povratna izadje 48 eura (na LOT-ovom sajtu je npr. $88). Ova cena je za vise datuma u decembru, bitno je samo da je polazak iz BEG u subotu, a povratak u utorak.
halloween Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Fly TAP Victoria, Bgd- Lis- Bgd 121€, wtf ?
jms_uk Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Fly TAP Victoria, Bgd- Lis- Bgd 121€, wtf ? Na milje?
Recommended Posts