Jump to content

Aerodromi i letenje

Featured Replies

Nije samo USA, UK moze to i bolje  :thumbdown:

Device charging advised for any UK flight

A ja u subotu i nedelju nosim ovo do Frankfurta i nazad, u rucnom prtljagu :D

qAvGpcX.png

meni je pre par nedelja u minkenu zena na proveri ruchnog prtljaga  trazila da ukljucim foto aparat da pogleda kroz njega  i da izvadim i pokazem sva 4 objektiva tj otvorim ih, sa obe strane, da zaviri u njih

Ne moras da vracas, mozes i ovde da ostavis :fantom:

Da nije pozajmljivanje s posla u pitanju, mozda bi mogli nesto da se dogovorimo ;)

Daj neki dobar predlog gde da se gleda utakmica za 3. mesto [ekipa u sastavu DE/US/NO/PL/IT i ja] u subotu vece.

Nije samo USA, UK moze to i bolje :thumbdown:

Device charging advised for any UK flight

A ja u subotu i nedelju nosim ovo do Frankfurta i nazad, u rucnom prtljagu :D

qAvGpcX.png

Jebote, dobrodosli nazad u 90e.

Sent from my iPad using Tapatalk

na kraju ce biti toliki sekjuriti da ce i putnike zamoliti da ostanu izvan aviona  :isuse:

Na kraju niko nije ni pogledao nista. Ni trazio da ukljucim telefon. Videcemo sutra da li su Nemci 'revnosniji' po tom pitanju.

Sent from my iTelephone using Tapatalk.

ja sam u americi ocekivao maltretiranje na aerodromu, na kraju nista nije bilo. 

kada letis u ameriku na pekinskom aerodromu ima dopunska kontrola pred sam ulazak u avion koja traje 5 sek, a sastoji se u tome da security zaviri u rucni prtljag. pored toga ne daju da se kupuje alk u df shopu. 

kada letis iz amerike nisam morao can ni lap top da izvlacim iz kofera, a posto metal detekcija nije zazvonila, nisu me pipali. opet 5 sekundi

Mene u US jedino nervira skidanje cipela.

Sent from my iTelephone using Tapatalk.

nije bilo ni toga. istina bio sam u espadrilama

jel uzimao neko avio kartu u jednom pravcu a vratio se na drugi nacin?

drugarica paranoise a ja planiram da se vratim kolima

jel ce me vratiti sa aerodroma?

a?

jel uzimao neko avio kartu u jednom pravcu a vratio se na drugi nacin?

drugarica paranoise a ja planiram da se vratim kolima

jel ce me vratiti sa aerodroma?

sasvim je dozvoljeno kupiti kartu u 1 pravcu.

ovo sa vraćanjem sa aerodroma te ništa ne razumem. ko da te vrati, i zašto? :)

edit. aaa, ti verovatno misliš da će te na pasoškoj proveri pri ulasku u zemlju X vratiti čim uvide da nemaš povratnu kartu,

ne verujem, možda će te malo duže daviti gde i zašto ideš i koliko ostaješ.

Edited by pt 2.0

Pa revnosne srpske službe, ako putuje u EU.

letim u ženevu jer je najbliža lionu i nemam povratnu kartu. 

drugarica koja radi na avio kartama u jednoj turističkoj agenciji kaže da odatle umeju da vraćaju ljude koji nemaju kartu za nazad. meni to zvuči ko bs pa pitam da neko nije imao nekakva negativna iskustva.

no u svakom slučaju poslušaću mudar savet i pozvati ambasadu sutra pa ću znati fo šo

• Author

koliko shvatam, ide u Francusku, mogu da je vrate ako krene sa maramom na glavi i obučena u suknje i podsuknje, bez dinara i sa koferima u kojima su porodične uspomene. inače ne.

edit: a, Švica, isti djavo.

Edited by Грешни Василије

ama jok, kakvo vraćanje. samo deluj samouvereno i objasni im da si, iako srpkinja, slobodna žena :)

biće sve okej.