InvisibleLight Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Nije samo USA, UK moze to i bolje Device charging advised for any UK flight A ja u subotu i nedelju nosim ovo do Frankfurta i nazad, u rucnom prtljagu :D meni je pre par nedelja u minkenu zena na proveri ruchnog prtljaga trazila da ukljucim foto aparat da pogleda kroz njega i da izvadim i pokazem sva 4 objektiva tj otvorim ih, sa obe strane, da zaviri u njih
jms_uk Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Ne moras da vracas, mozes i ovde da ostavis Da nije pozajmljivanje s posla u pitanju, mozda bi mogli nesto da se dogovorimo ;) Daj neki dobar predlog gde da se gleda utakmica za 3. mesto [ekipa u sastavu DE/US/NO/PL/IT i ja] u subotu vece.
WTF Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Nije samo USA, UK moze to i bolje Device charging advised for any UK flight A ja u subotu i nedelju nosim ovo do Frankfurta i nazad, u rucnom prtljagu :D Jebote, dobrodosli nazad u 90e. Sent from my iPad using Tapatalk
ivy Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 na kraju ce biti toliki sekjuriti da ce i putnike zamoliti da ostanu izvan aviona
jms_uk Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Na kraju niko nije ni pogledao nista. Ni trazio da ukljucim telefon. Videcemo sutra da li su Nemci 'revnosniji' po tom pitanju. Sent from my iTelephone using Tapatalk.
banecare1 Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 ja sam u americi ocekivao maltretiranje na aerodromu, na kraju nista nije bilo. kada letis u ameriku na pekinskom aerodromu ima dopunska kontrola pred sam ulazak u avion koja traje 5 sek, a sastoji se u tome da security zaviri u rucni prtljag. pored toga ne daju da se kupuje alk u df shopu. kada letis iz amerike nisam morao can ni lap top da izvlacim iz kofera, a posto metal detekcija nije zazvonila, nisu me pipali. opet 5 sekundi
jms_uk Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Mene u US jedino nervira skidanje cipela. Sent from my iTelephone using Tapatalk.
belch Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 jel uzimao neko avio kartu u jednom pravcu a vratio se na drugi nacin? drugarica paranoise a ja planiram da se vratim kolima jel ce me vratiti sa aerodroma?
pt 2.0 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 (edited) jel uzimao neko avio kartu u jednom pravcu a vratio se na drugi nacin? drugarica paranoise a ja planiram da se vratim kolima jel ce me vratiti sa aerodroma? sasvim je dozvoljeno kupiti kartu u 1 pravcu. ovo sa vraćanjem sa aerodroma te ništa ne razumem. ko da te vrati, i zašto? :) edit. aaa, ti verovatno misliš da će te na pasoškoj proveri pri ulasku u zemlju X vratiti čim uvide da nemaš povratnu kartu, ne verujem, možda će te malo duže daviti gde i zašto ideš i koliko ostaješ. Edited July 14, 2014 by pt 2.0
belch Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 letim u ženevu jer je najbliža lionu i nemam povratnu kartu. drugarica koja radi na avio kartama u jednoj turističkoj agenciji kaže da odatle umeju da vraćaju ljude koji nemaju kartu za nazad. meni to zvuči ko bs pa pitam da neko nije imao nekakva negativna iskustva. no u svakom slučaju poslušaću mudar savet i pozvati ambasadu sutra pa ću znati fo šo
Аврам Гојић Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 (edited) koliko shvatam, ide u Francusku, mogu da je vrate ako krene sa maramom na glavi i obučena u suknje i podsuknje, bez dinara i sa koferima u kojima su porodične uspomene. inače ne. edit: a, Švica, isti djavo. Edited July 14, 2014 by Грешни Василије
pt 2.0 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 ama jok, kakvo vraćanje. samo deluj samouvereno i objasni im da si, iako srpkinja, slobodna žena :) biće sve okej.
Recommended Posts