jms_uk Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 U slucaju da je neko pazario karte preko njih: It was good while it lasted http://www.ttgdigital.com/iata-places-ota-in-14m-default-over-unpaid-bills/4691846.article Online travel agency AirFastTickets.co.uk is understood to be in discussions with Iata after a letter was issued last week suspending the company from trading.
dragance Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Spremam kafu za Virgin Australia - i uopste Virgin - the most overrated airline in the world. Leteo CHC - PER via MEL, s tim sto je CHC - MEL sektor bio sa NZ, a ostatak sa ovim (kl)ovnovima.
I*m with the pilots Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 (edited) U slucaju da je neko pazario karte preko njih: It was good while it lasted http://www.ttgdigital.com/iata-places-ota-in-14m-default-over-unpaid-bills/4691846.article Online travel agency AirFastTickets.co.uk is understood to be in discussions with Iata after a letter was issued last week suspending the company from trading. Ja pazarih dve povratne preko .de, jednu sa kuponom za popust. Videcu sta ce biti, prvi let mi je za mesec dana. Tek posto sam pazarila obe primetih da za odredjene destinacije bi karte delovale smesno jeftino (tipa BEG-FRA-BEG LH 80evra), medjutim kada bih kliknula da zbilja i kupim, izbacio bi mi poruku kako je karta upravo poskupela na triput vecu. Nesto slicno mi se do sad desilo samo jednom na expediji, ali je cena karte zapravo skocila posto sam vec platila pa su mi posle 10min otkazali kartu i refundirali pare. Edited June 25, 2014 by I*m with the pilots
WTF Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Eh da mi je da uvek ovako letim - General Aviation Sent from my iPhone using Tapatalk
Feindouno Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Ja pazarih dve povratne preko .de, jednu sa kuponom za popust. Videcu sta ce biti, prvi let mi je za mesec dana. Tek posto sam pazarila obe primetih da za odredjene destinacije bi karte delovale smesno jeftino (tipa BEG-FRA-BEG LH 80evra), medjutim kada bih kliknula da zbilja i kupim, izbacio bi mi poruku kako je karta upravo poskupela na triput vecu. Nesto slicno mi se do sad desilo samo jednom na expediji, ali je cena karte zapravo skocila posto sam vec platila pa su mi posle 10min otkazali kartu i refundirali pare. Beograd-Banjaluka-Beograd se moglo naci za 9 (DEVET!) evra. Znam da su neki kupovali i da je sve bilo ok.
jms_uk Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Interesantno citanje http://air.euro2day.gr/cov/IA/IATA.pdf
Feindouno Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 (edited) Swiss je govno. Just saying. U povratku 'ladno ostavili kofer u Cirihu edit: moj i jos bar 10-ak drugih. Edited July 2, 2014 by Feindouno
jms_uk Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 airfasttickets.com i .de ne rade vise U kom smislu ne rade vise? Kod mene trenutno svi sajtovi njihovi rade... Sent from my iPad using Tapatalk
I*m with the pilots Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 U kom smislu ne rade vise? Kod mene trenutno svi sajtovi njihovi rade... Sent from my iPad using Tapatalk Izgleda da sam ubola momente i juce i prekjuce kad sajtovi nisu radili pa sam, uzeci u obzir pricu oko njih, pomislila da su se ugasili
Moća Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Treba da kupim dve karte Budimpesta-Madrid kod Wizzair-a. Bune me pravila za kofer. Sta i koliko mogu da ponesem?Kontam da gore mogu neki mali kofercic a za veci koji dole mora da se doplati? Koliko se doplacuje?
barrcode Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 pišu ti dimenzije za mali odnosno veliki kabinski prtljag. kupovina karte omogućuje unošenje malog( odnosno taj je džabe), a za veliki moraš da doplatiš (10ak evra po koferu, po pravcu)
barrcode Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 e to je veliki kofer. zajebao sam se - učinilo mi se da misliš na kabinski prtljag.
Recommended Posts