June 23, 201410 yr U slucaju da je neko pazario karte preko njih: It was good while it lasted http://www.ttgdigital.com/iata-places-ota-in-14m-default-over-unpaid-bills/4691846.article Online travel agency AirFastTickets.co.uk is understood to be in discussions with Iata after a letter was issued last week suspending the company from trading.
June 24, 201410 yr Spremam kafu za Virgin Australia - i uopste Virgin - the most overrated airline in the world. Leteo CHC - PER via MEL, s tim sto je CHC - MEL sektor bio sa NZ, a ostatak sa ovim (kl)ovnovima.
June 25, 201410 yr U slucaju da je neko pazario karte preko njih: It was good while it lasted http://www.ttgdigital.com/iata-places-ota-in-14m-default-over-unpaid-bills/4691846.article Online travel agency AirFastTickets.co.uk is understood to be in discussions with Iata after a letter was issued last week suspending the company from trading. Ja pazarih dve povratne preko .de, jednu sa kuponom za popust. Videcu sta ce biti, prvi let mi je za mesec dana. Tek posto sam pazarila obe primetih da za odredjene destinacije bi karte delovale smesno jeftino (tipa BEG-FRA-BEG LH 80evra), medjutim kada bih kliknula da zbilja i kupim, izbacio bi mi poruku kako je karta upravo poskupela na triput vecu. Nesto slicno mi se do sad desilo samo jednom na expediji, ali je cena karte zapravo skocila posto sam vec platila pa su mi posle 10min otkazali kartu i refundirali pare. Edited June 25, 201410 yr by I*m with the pilots
June 25, 201410 yr Eh da mi je da uvek ovako letim - General Aviation Sent from my iPhone using Tapatalk
June 25, 201410 yr Ja pazarih dve povratne preko .de, jednu sa kuponom za popust. Videcu sta ce biti, prvi let mi je za mesec dana. Tek posto sam pazarila obe primetih da za odredjene destinacije bi karte delovale smesno jeftino (tipa BEG-FRA-BEG LH 80evra), medjutim kada bih kliknula da zbilja i kupim, izbacio bi mi poruku kako je karta upravo poskupela na triput vecu. Nesto slicno mi se do sad desilo samo jednom na expediji, ali je cena karte zapravo skocila posto sam vec platila pa su mi posle 10min otkazali kartu i refundirali pare. Beograd-Banjaluka-Beograd se moglo naci za 9 (DEVET!) evra. Znam da su neki kupovali i da je sve bilo ok.
July 2, 201410 yr Swiss je govno. Just saying. U povratku 'ladno ostavili kofer u Cirihu edit: moj i jos bar 10-ak drugih. Edited July 2, 201410 yr by Feindouno
July 2, 201410 yr airfasttickets.com i .de ne rade vise U kom smislu ne rade vise? Kod mene trenutno svi sajtovi njihovi rade... Sent from my iPad using Tapatalk
July 3, 201410 yr U kom smislu ne rade vise? Kod mene trenutno svi sajtovi njihovi rade... Sent from my iPad using Tapatalk Izgleda da sam ubola momente i juce i prekjuce kad sajtovi nisu radili pa sam, uzeci u obzir pricu oko njih, pomislila da su se ugasili
July 4, 201410 yr Treba da kupim dve karte Budimpesta-Madrid kod Wizzair-a. Bune me pravila za kofer. Sta i koliko mogu da ponesem?Kontam da gore mogu neki mali kofercic a za veci koji dole mora da se doplati? Koliko se doplacuje?
July 4, 201410 yr pišu ti dimenzije za mali odnosno veliki kabinski prtljag. kupovina karte omogućuje unošenje malog( odnosno taj je džabe), a za veliki moraš da doplatiš (10ak evra po koferu, po pravcu)
July 4, 201410 yr e to je veliki kofer. zajebao sam se - učinilo mi se da misliš na kabinski prtljag.