Jump to content
IGNORED

Aerodromi i letenje

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

znao sam da cu da naletim na tebe negde worldwide :) ja sam ti bolan na selu, NJ, Freehold township, to je cca 70km od kvinsa, valjda. ajde u subotu prepodne da se cujemo, ne znam sta su moji planrali za vikend, nisam resio ni oko transporta. skroz sam nepripremljen

Ma nema frke - mislio sam da si u NYC-u.

Neki drugi put, u Pekingu [ili negde drugde] ;)

Posted

sve mi je jasno jms, vi iz NYC nece da se druzite sa nama iz NJ. 

on topic: popunio sam letove od marta na onoj stranici sa statistikom letova...i shvatio sam da sam pogubio pola boarding passova za milje na sky team-u. (sarajevo-beg-mow-pek) jbmti budalu.

zato dva 14h leta sa united bi trebalo da mi daju silver status u star alliance. makar to kad sam aljkav

Posted (edited)

sve mi je jasno jms, vi iz NYC nece da se druzite sa nama iz NJ.

Nije to, nego sam samo u prolazu to vece. :) Prolazim i kroz NJ u utorak uvece, ali to je bas kasno.

Za te United letove, proveri u kojoj su klasi - neke ne donose milje u drugim Star Alliance programima :(

Edited by jms_uk
Posted

Nije to, nego sam samo u prolazu to vece. :) Prolazim i kroz NJ u utorak uvece, ali to je bas kasno.

Za te United letove, proveri u kojoj su klasi - neke ne donose milje u drugim Star Alliance programima :(

Fare Class:

United Economy (T)

ako sam dobro svatio to ce biti samo 50% milja, cca 7000. hohstapleri, sta reci. 

bas kasno ce mi i odgovarati dok me drma djetleg, vremenska razlika ne moze veca biti - 12h. ajde na vezi smo. 

Posted

Kakav je onaj tršćanski aerodrom?

paging @Tresko

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

kako se lecite od jetlega?

Tako sto letimo na zapad samo :D

Salim se - ne znam, zavisi od duzine leta i udobnosti. Kad sam isao za Oz 25 sati tamo i 25 sati nazad, biz klasa, lepo klopao, lepo spavao - nista mi nije bilo.

Kad se vratim sa istocne obale US u economy za Evropu [najcesce u London], onda mi se jedno nedelju dana ne spava bar do 3am i drema mi se u 3 popodne :D

Sledece nedelje cu prvi put da probam da se vratim dnevnim letom [JFK 8am, LHR 8pm] umesto nocnim, pa cu da vidim da li ima neke razlike...

Apropo prve sale, nasao sam "sjajan" itinerary: LA - Frankfurt - Mumbai; Delhi - Tokyo - LA ; krug oko celog sveta, samo na istok... :twak:

Posted

Nikad to nisam imao.

Sad sam putovao 25 sati do SP, spavao uzasno u avionu i bio skroz ok nakon sto sam odspavao desetak sati.

Ranije isto npr Frankfurt - LA sa sve cekanjem 3 sata na pisti ´znate, imamo omanji problem sa motorom, jbg´:ph34r: , sutradan bio kao nov.
Vracao se iz Majamija, nisam ni osjetio

.

Posted

Nikad to nisam imao.

.

blago tebi

tj dobro, ja sam samo jednom letela van Evrope (u USA) i nedelju dana po povratku nisam mogla doći k sebi :D (zaspim oko 7-8 uveče, ustanem oko 5-6 ujutru)

plan mi je bio da odspavam maksimalno u avionu, no nisam uspela ni malecko

a posle sam u Parizu (gde smo noćili) nešto sjebala, više ne znam ni ja tačno kako (plan je bio jedno a desilo se nešto sasvim drugo), i ode bioritam u personal message

Posted

Stvarno tragedija ziveti ritmom sljakera.

Posted

LHR-WAW-LHR-JFK; LGA-MSP-YVR; YVR-MSP-EWR; JFK-LHR

Pocinje sutra :)

Mada ovi Delta letovi u sredini (NYC-Vankuver i nazad) imaju velike sanse da se promene...

Sent from my iTelephone using Tapatalk.