Jump to content
IGNORED

Aerodromi i letenje

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

a tamo gde ideš nisu čuli za pomorandže?
ne znam da li moraju da budu baš te tvoje, nije da si ih ti sadio i zalivao.

Posted

vidim da svi kulturno nece da pitaju a nit ti kazujes odrediste al to dje ides mora da je zesca bogu-iza-ledja destinacija kad nemaju takve narandze a nije da je Srbija na vr' sveta po koje cemu :(

Posted

ima raznih sorti

Ako ne moras, nemoj nositi takve stvari u rucnom prtljagu. Ako letis iz Beograda, nasi ti nece praviti problem. Ali u belom svetu umeju da budu zeznuti. 

Ja sam nosio jagode, nar i urme pre 2 nedelje, ali je to bilo u koferu. Najbolji "sver" mi je bilo mleko prosle godine. Svakog petka 5-6 litara u prtljagu. 

Pozdrav,

X500

Posted (edited)

jel ovo Wizz poskupeo katastrofalno ili nesto radim pogresno? nema nijedne karte ispod 100-120 evra, a pretrazivao sam septembar-oktobar...

edit: kakav trip, kad pretrazujes toliko daleko u buducnosti, dobijas iste cene kao da trazis za let sledece nedelje. za leto su klasicne cene

edit edita: ne nisu, nego se tu i tamo pojavi neki let po ceni od 3.399 din, ali u drugom pravcu nema ispod 10 soma...

Edited by Грешни Василије
Posted

neocekivano i neobjavljeno su poskupele takse, kaze moja drugarica koja prodaje karte

Posted (edited)

za gdje?

za svugdje. cene su ogromne. sve je najmanje duplo skuplje.

jel ovo bio jedan od uslova u tajnom ugovoru sa Etihadom, da se sjebe Wizz?

Posted

Neko mi je rekao da je Wizz dobio po mandolini u Beogradu ali nisam skapirao da li su poskupele sve takse, ili samo na Terminalu 1, ili su jednostavno prestali da im obračunavaju onih 20% popusta što su imali.

Posted

sudeci po cenama, verovatno sve od navedenog.

lepo.

Posted (edited)

Moze jos uvek da se probere ...

npr BGD - Oslo

10 dana u maju za dvoje - cca 5.600 rsd

edit. ima dosta jeftinih iz BGD a povratne su po pravilu sad dosta skuplje

Edited by Kayser
Posted

Moze jos uvek da se probere ...

npr BGD - Oslo

10 dana u maju za dvoje - cca 5.600 rsd

moze, ali sa teskom mukom.  a nisu bile ovoliko skuplje povratne. pre dve godine Beograd-Ajndhoven, dve povratne za 10.000 din, bez probiranja, to je toliko kostalo kad se kupuje dva meseca unapred. 

Posted

Tako je, po pravilu tad kad su iz BGD najjeftinije povratak posle 7-10 dana je papren

Posted (edited)

e do kurca.

ok, tzv. Air Serbia ce me videti samo ako umrem u inostranstvu i neko protiv moje izricite volje utrpa u avion sanduk sa mojim truplom.

Posted

moze, ali sa teskom mukom.  a nisu bile ovoliko skuplje povratne. pre dve godine Beograd-Ajndhoven, dve povratne za 10.000 din, bez probiranja, to je toliko kostalo kad se kupuje dva meseca unapred. 

Na zalost, to je bilo tada - sada su po ovoj ceni. Stvari su se promenile u medjuvremenu i ne mozes ocekivati da ce biti isto.