Jump to content
IGNORED

Aerodromi i letenje

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Cenim da poručnik misli na transatlantic u kodšeru sa Er Srbijom. Objavili su neke ponude ovih dana za JFK i ORD.

Posted

Ja kupih to isto drugaru juce za 44EUR :)

Da je bio fleksibilniji sa datumima, moglo je i za £19.99 - ali, na zalost, nema vise.

Ti bi trebalo da otvoriš turističku agenciju... Jel bi hteo da mi radiš buking kad mi zatreba? Plaćam 10% od cene karte?

Posted

JMS kao Rada Voyage koja ovde gastosima uzima 30e po karti koju kupi preko bravofly. :D

Posted

Unutar Evrope, ili dalje negde?

Cenim da poručnik misli na transatlantic u kodšeru sa Er Srbijom. Objavili su neke ponude ovih dana za JFK i ORD.

Треба са њима да летим од Берлина до Трећег Рима, па да знам шта да очекујем.  Увек сам малко скептичан према тиме не националним превозницима у Јевропи.

Posted

Za unutar EU letove sasvim OK.

Neki avioni imaju TVs, neki samo mapu, neki ni to.

Dobije se sok/voda/kafa i neki snack, zavisno od doba dana i duzine trajanja leta.

Ako ti se ovo uklapa u plan, posalji mi PM - mozda ustedis 20EUR.

The discount codes in the amount of up to 20 Euros each are valid for all flights of the airberlin group (AB-, HG-, 4T flight numbers from/to Germany (exceptions: German domestic flights) within the campaign period (booking period: 14.03.2014 – 06.04.2014, travel period: 26.04.2014 – 30.06.2014).
Posted

Tiger domaći let, all (young) male crew. Ako je i bila neka ženska nisam je primetila. I svi sem jednog nabildani, ne previše, taman da im se zatežu one košuljice oko bicepsa, i tako... mislim, samo primećujem, kao kuriozitet, nisam do sada videla all male crew.

Posted

Ma sve OK, nema potrebe da se pravdaš. :P

Posted

stjuardi, stjuardese, big fakin dil.

mene je jedanput maltene muvala jedna stjuardesa.

(mislim, muvala je kolegu koji je sedeo blizu mene. i imala je blizu sto godina)

Posted

I svi sem jednog nabildani, ne previše, taman da im se zatežu one košuljice oko bicepsa, i tako... mislim, samo primećujem, kao kuriozitet 

Koja si ti meraklijka. To k'o ja i Singapore Air sestra-dese. Posle zadnjeg eksperimenta sa Etihadom, vraćam se SA, makar šta da košta.

SINGAPORE-AIRLINES1.jpg

Posted

Koja si ti meraklijka. To k'o ja i Singapore Air sestra-dese. Posle zadnjeg eksperimenta sa Etihadom, vraćam se SA, makar šta da košta.

SINGAPORE-AIRLINES1.jpg

"...and we hope you enjoyed your flight."

"yes, we did."  :fantom:

• 2 weeks later...
Posted

koliko voća se može prošvercati kroz skenere u ručnom prtljagu? evropa. na netu sam našao oprečne informacije ali cenim da mi neće pustiti kilo-dve jer su u pitanju narandže..

Posted (edited)

jer su u pitanju narandže..

Tecnost je dozvoljena samo u posudama do 100ml, i maksimalno u plasticnoj kesi zapremine 1l. :fantom:

Procitah negde da su nekom konfiskovali bas pomorandze, u vecim kolicinama.

ETA: mislim da je domaci let u USA bio, ali nisam siguran.

Edited by jms_uk
Posted

Tecnost je dozvoljena samo u posudama do 100ml, i maksimalno u plasticnoj kesi zapremine 1l. :fantom:

Procitah negde da su nekom konfiskovali bas pomorandze, u vecim kolicinama.

ETA: mislim da je domaci let u USA bio, ali nisam siguran.

svakako bi izazvalo sumnju. Ostavicu dzakce u rernu pola sata na 220 da dehidriraju :)

Posted

A zar ne mogu da idu u cekiran prtljag?

Posted

nemam :( / :)

mogu verovatno

idem samo na 5 dana