jms_uk Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Mau, avion sleteo sa 55 minuta zakasnjenja, jesi li bila u njemu?
MayDay Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Evo me. Jesam. Znaš šta je bilo super?Prilikom ukrcavanja u Filiju, ja džedžala uz jedan šteker i poslednja se ukrcavala. Kažu meni kako sad to moje koferče moraju da čekiraju jer nema mesta i ja im rekla da ga čekiraju sve do Pariza. Utoliko čuje stjuardesa i kaže mi kako će ona posle nastaviti sa mnom.I ušli mi u avion za Pariz, pola ljudi nije stiglo na vreme nažalost, pa mi došla stjuardesa i rekla: ti si moja prijateljica, hajde sa mnom!I ladno me ubacila na prazan srednji red economy comfort. Na tri mesta sam mogla da se izvrnem. :D
dragance Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Wow :) Znaju da budu super.Ja sam (srecom, draga ne razume srpski) od LA do Pittsburgha odveden da stojim u cosku sa stjuardesom, dok me sluzila vinom i bejlizom, i posle dobio njen telefonski broj - kao , svidela joj se moja kosulja
MayDay Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Ouuhh. Ja imam crush na pilote, civilne ili vojne, ne pravim pitanje i nikad me nijedan nije primetio. :-(
MayDay Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Pa ne moram da ga verim, samo da ne umrem a da mi se nije ispunila želja.
dragance Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Sent from my iPhone using TapatalkSent from my iPhone using Tapatalk
Dr Arslanagić Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 (edited) +1http://youtu.be/cRrI3HrkABE Edited January 8, 2014 by Arbeitmann
Dr Arslanagić Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 (edited) ne, većhttp://youtu.be/6c_6OYN1Pss Edited January 8, 2014 by Arbeitmann
El Guapo Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 (edited) Par pitanjaDa li su ovo uobičajene mere za ručni prtljag u kabini?23x40x55 cm i do 8kgkod Pegasusa traže 20x40x55 cm, a baš imam torbu sa gornjim merama i mislim da je to standardna veličina, da li će proći, nosio bih samo tu jednu, bez drugog prtljaga. Refundacija takseKupio sam povratnu kartu, ali zbog promene planova, istu neću iskoristiti u povratku, znači samo u odlasku. Prvo je bilo reči da mi mogu refundirati samo taksu, a sad kao ne može, tj može ako se karta uopšte ne iskoristi.Da li me lože? Edited January 9, 2014 by El Guapo
Indy Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ouuhh. Ja imam crush na pilote, civilne ili vojne, ne pravim pitanje i nikad me nijedan nije primetio. :-(
Recommended Posts