jms_uk Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Posto izgleda necu leteti nigde vise u 2013. godini, sabrah malo utiske i info za proteklih 12 meseci.Ovo je godina u kojoj sam najvise vremena proveo u vazduhu do sada [spoj nekoliko licnih okolnosti]:74 segments118419 miles 190577 km 11 days 9h:30mNeplanirano, stigoh na 5 kontinenata [takodje najjuznija, najsevernija i najistocnija tacka], posetih 11 novih zemalja, probao 14 novih avio kompanija i 3 nova [tipa] aviona. Ove godine mi je bio i najduzi let do sada, od Sidneja do Abu Dabija.I top 10 ruta, aerodroma, kompanija i aviona:Vise detalja [kao i sve prethodne godine] ovde.Za sada imam bukirano ovo za 2014, javnite ako se negde srecemo :)
Dr Arslanagić Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 (edited) :Hail:EDITnadam se da se srećemo u Bristolu u maju mesecu Edited December 28, 2013 by Arbeitmann
hazard Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Ali ti to cekiras u Parizu sve do Beograda, ne radis nista u Becu.Za taj aerodrom je 45 minuta vise nego dovoljno, tamo je MCT 25 minuta.Moje iskustvo i sa Becom: ako imas manje od sat vremena, zaboravi na to da ce ti doci (cekirani) prtljag sa tobom. Ja sam uspeo jedanput i da stignem sa 30-35 minuta razlikom izmedju letova, ali naravno bez kofera.Moj savet svakome: ne uzimajte karte gde je vreme izmedju presedanja manje od sat vremena. Narocito ne na velikim, prometnim aerodromima...jer na kraju zavisite od dobre volje aviokompanije i aerodromskog osoblja da se iscimaju da stignete na vreme ako u dolasku kasnite, ili je velika guzva, itd.Kada je u pitanju Frankfurt, i sat vremena je knap, narocito ako morate kroz pasosku kontrolu. Tu je bolje imati sat i po - dva. Minhen je malo bolji...
Peter Fan Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Posto izgleda necu leteti nigde vise u 2013. godini, sabrah malo utiske i info za proteklih 12 meseci.Svaka cast. Majstorski!
banecare1 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 timestamp='1388268792'[/b] post='2396382']Posto izgleda necu leteti nigde vise u 2013. godini, sabrah malo utiske i info za proteklih 12 meseci.nisi bio siguran, a
jms_uk Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 nisi bio siguran, a Merkao sam Aer Arann-om Cardiff-Dublin za Novu Godinu, ali je vreme i dalje toliko lose [oluje/poplave] da kasne/se otkazuju i letovi i trajekti/vozovi [backup varijanta] pa sam odustao. Sledece godine...
MayDay Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Jms, upravo sam načela nov novcijat 737-900ER na Deltinom letu Atlanta - Philly. Sve miriše na plastiku, ja se sve čudila kako su čisti Ameri dok nam nisu rekli.
jms_uk Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) Nice! Nema ni dve nedelje od prvog leta.Mogla si i da budes na 20 godina starom MD-90, sa njima nikad ne znas... Edited January 2, 2014 by jms_uk
MayDay Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Dragi Jms, hoću ja poleteti sutra philly - detroit u 12h20 i u 17h55 ka Parizu? :-(
jms_uk Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) Dragi Jms, hoću ja poleteti sutra philly - detroit u 12h20 i u 17h55 ka Parizu? :-(Imaju Weather Advisory za Michigan, ali za sada su ti izgledi dobri.Prati sta se desava u Detroitu sa vremenskim prilikama i tim drugim letom. Ako krenu da otkazuju ili pomeraju prvi let, vidi da li mogu da te prebace da ides preko Atlante [isto Delta hub, ali malo bolje vreme].Instaliraj Delta app na telefonu za status updates.ETA: spremi itinerary preko Atlante, jer kad nastane haos za rebukiranje, mnogo se ubrzava stvar ako ti njima das sve podatke, umesto da oni traze...Ako bas bude frka, posalji mi PM pa cu da vidim availability na odredjenim letovima. Edited January 6, 2014 by jms_uk
MayDay Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Dobra sam ti za sada. Samo je užasno hladno u Detroitu. Da sam minut duže čekala na izlazu aviona u gejt, dobila bih frostbites. Duva neki vetar, a ima -17. Brrrrr...Hvala na pomoći. Pratim app uredno. :-)
jms_uk Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Malo ti kasni let za Pariz, ali ne mnogo [za sada, sletanje sutra ujutru je 4 minuta kasnije od predvidjenog].
jms_uk Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Taman ste dogurali malo preko proseka Detroit Metro Wayne Co (KDTW) is currently experiencing departure delays an average of 57 minutes. sad bi mogli i da krenete :)
Recommended Posts