Muwan Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Jemse, da li ti je nekada zapao noćni stopover na AUH ili DXB? Da li airport lounge toleriše dremku u foteljama ili mora da se ide u hotel?
tangodelta Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Hvala, znam da ima sta da se vidi, nego se secam da prethodnog puta smo imali oko 5h izmedju letova i da nam na aerodromu niko nije savetovao da idemo do centra grada jer navodno treba preko 1.5h da se dodje bilo kojim prevozom (sem taksijem). Ali to je bilo pre dosta godina, mozda se tu svasta nesto izmenilo.Imas metro liniju koja ide do aerodroma, karta je duplo skuplja nego obicne linije, dakle 2 eura (ovako je bilo 2011,ali ne verujem da se nesto drasticno promenilo). Do grada moze da se stigne za 30-ak min.
Parsons Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Jemse, da li ti je nekada zapao noćni stopover na AUH ili DXB? Da li airport lounge toleriše dremku u foteljama ili mora da se ide u hotel?na AUH moze, ali ima relativno mali broj fotelja.mnogo ljudi tu svakonocno ceka da preseda, pa se spava i na podovima uveliko.istina, nisam bio 2-3 godine.
Kampokei Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Ja sam bas u ponedeljak na AUH, presedanje od 4 sata. Jel vredi dati pare za lounge, a u svrhu tusiranja? Posto vidim da imaju i neke besplatne tuseve...
Tresko Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Hvala, znam da ima sta da se vidi, nego se secam da prethodnog puta smo imali oko 5h izmedju letova i da nam na aerodromu niko nije savetovao da idemo do centra grada jer navodno treba preko 1.5h da se dodje bilo kojim prevozom (sem taksijem). Ali to je bilo pre dosta godina, mozda se tu svasta nesto izmenilo.Ma ne, metroom linija 8, koji sa Barajas-a ide i sa T2 i T4, se stiže za 12 minuta u sam centar Madrida(stanica Nuevos Ministerios). Karta košta 5 EUR u jednom pravcu. Vozovi idu na svakih 5 minuta izmedju 6 ujutru i 2 noću. Stiže se brzo, i bez problema.
Amelija Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 mora li tablet da se izvadi iz ručnog na kontroli? (kao što mora kompjuter)
jms_uk Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 (edited) mora li tablet da se izvadi iz ručnog na kontroli? (kao što mora kompjuter)Zavisi od aerodroma do aerodroma...ETA: pitas ih dok si u redu, pa kad dodjes na red znas :) Edited July 18, 2013 by jms_uk
jms_uk Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Od poslednjih 10-ak aerodroma, mislim da su mi trazili da izvadim iPad iz rucnog prtljaga nekih 3-4 puta.
Feindouno Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 mora li tablet da se izvadi iz ručnog na kontroli? (kao što mora kompjuter)U Kopenhagenu mora
stoka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 mora li tablet da se izvadi iz ručnog na kontroli? (kao što mora kompjuter)Staviš ga na vrh ili u manju pregradu u torbi, ne samo zbog eventualne kontrole, već da i tebi bude pri ruci ...
MayDay Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 (edited) Sad vidim da JATom moze da se leti iz Begisa do Abu Dabija ili Dubaia za 400e povratno. To nize nego sa Qatarom. Doduse Qatar je najbolja avio kompanija na svetu, ali bez obzira, ovo su sjajne cene.Letovi ka/iz AUS, dakle Melburn, Sidnej i Brizbejn iz/za BGD su od 1,100-1,200 evra! Edited July 20, 2013 by MayDay
Recommended Posts