Jump to content
IGNORED

Aerodromi i letenje

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Sta raditi na Seremetjevu pet sati?

Posted
Koji terminal/ koja kompanija za odlazak?
Posted

Ne znam terminal, Aeroflot za BG

Posted

Terminal F.Ili nadji nekog da te guest-uje u laundz [malo udobnije sedenje i pice/klopa za dz], ili sedi i posmatraj komunikaciju na losem engleskom izmedju Rusa koji rade na gejtu i npr. putnika Italijana koji lete za Milano [dodatni poeni ako let kasni].Alternativa su preskupe kafe i duty-free :(The airport offers a lot of services including restaurants, shops, WiFi provided by three companies, baby changing rooms, luggage packing, and a post office. There’s also a VIP lounge. For a map of the airport, click here.

Posted

uradi to barem u Launđu gde imaju one fensi svilene šalove obmotane oko žardinjera :smoris:

Posted

ajde, sta kukas za 5 ura, proleti to za cas. ja spavao tamo.nema nista na terminalu F. ja obicno ne ulazim u duty free zonu i sedim u TGI Fridays na departures.posto ces biti u zoni samo irish pub. tamo zna da naleti neko interesantan za pricu, piva skupa, drugo nisam ni probao.

Posted

Pa moracu i ja da spavam. Pretpostavljam da je suvisno pitati ima li besplatnog ata™.Muka mi je vise od tih socijalnih terminala i usranih aerodroma. U posljednjih 5-6 godina jedino je u Budimpesti bilo zanimljivo, cak bih se usudio reci i prijatno. U Dohi je takodje ok al kad platis laundz™ 40$ sto je meni bilo ok jer sam imao neki bolestan stopover od bar 8 sati, ni ne sjecam se vise.

Posted

za transfere je singapur zakon, tamo kad imas tranzit gledas da je sto duzi. moja prva zena je spontano izjavila kako bi zivela na tom aerodromu, a nije da nema sve potrebno za zivot, i to dobar.

Posted

A jel ima prikljucaka za traktor? (posto verujem da u Laundzu ima obradive zemlje pa vec kad se ceka...)

Posted

E to mi bude drago i toplo kod srca

Posted
ja sam pisala dnevnik u nekoj kafani.@jms ili neko drugi ko zna: kupila sam povratnu avio-kartu iz beograda za destinaciju X a preko grada Y i u odlasku i u povratku. sad sam se predomislila i radije bih da budem u gradu Y (karta je naravno non-refundable) - imam li ja pravo jednostavno da iskoristim te parčiće leta?