ferdinand Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Da, Vasić je bio odličan danas, kao i sinoć kada je za B92 komentarisao miting i ludilo po gradu.
Sludge Factory Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 (edited) Jos bolji kraj: prvo Ceda pa Dzoni! Uh, bice da sam pristrasan :P ali bilo je jakoA ovo za Dzonija, nemoj MP da te cuje :P Edited February 22, 2008 by Sludge Factory
Mp40 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Cuo sam i hvala mu, da znam da skocim i ugasim na vreme.
Sludge Factory Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Cuo sam i hvala mu, da znam da skocim i ugasim na vreme.Ceda zavrsava sa "...da njihov zivot ucini vrednijim, a samu sebe znacajnijom." A onda odma' krece Dzoni. Spremi se. :)
Joshua Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Odličan uvod. Konačno čula i Č.J.Nego,U čemu je fora sa Sekom Aleksić? Izgleda da mi je neki njen eventualni aktivizam promakao... znam da je Tsetsa oduvek bila aktuelna, al ovo mi je novo.Pls explain.
Sludge Factory Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Odličan uvod. Konačno čula i Č.J.Nego,U čemu je fora sa Sekom Aleksić? Izgleda da mi je neki njen eventualni aktivizam promakao... znam da je Tsetsa oduvek bila aktuelna, al ovo mi je novo.Pls explain.Koncert na trgu u Nisu za SNG, Smiljko Kostic etc.
Joshua Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 hvala za info. :)I just can't keep up with all the shit.
Sludge Factory Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 hvala za info. :)I just can't keep up with all the shit.
melankolic Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 (edited) Uh, bice da sam pristrasan :P ali bilo je jako™A ovo za Dzonija, nemoj MP da te cuje :PNisam mislio da hvalim Dzonijevu muziku nego sam to pomenuo samo kao muzicku skicu cele situacije u kojoj se nalazimo.A to, sta ko misli o muzici koju navodim ovim povodom... iskreno, bas me briga. Edited February 22, 2008 by melankolic
Sludge Factory Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 (edited) Nisam mislio da hvalim Dzonijevu muziku nego sam to pomenuo samo kao muzicku skicu cele situacije u kojoj se nalazimo.A to, ko sta slusa... iskreno, bas me briga.Ma, bre, zezamo se :)BTW, zeleo bih ovim putem da se zahvalim Svetlanama (ako mozda citaju ovaj forum) na zaista sjajnom website-u pescanik.net. Brdo sjajnih tekstova i sjajnih ljudi koji sajtu doprinose. Da li neko mozda zna zasto ovo stoji na sajtu:Ovih dana očekujemo konačno rešenje sajta peščanika. Molimo za strpljenje. Kakvi su problemi? Kad sam vec krenuo u zahvaljivanje, da se zahvalim Cecama i na onoj fenomenalnoj emisiji od pre dve nedelje, kada su pustale Zoranove govore. Cela emisija je bila toliko nabijena emocijama da sam se sav bio najezio. Edited February 22, 2008 by Sludge Factory
Sludge Factory Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 (edited) Mozete skinuti danasnju emisiju:http://www3.b92.net/mp3/Pescanik-2008-02-29-09-30.mp3:)Mirko Djordjevic je odlican! Edited February 29, 2008 by Sludge Factory
melankolic Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Laslo Vegel smorio!Samo kuka a nista konstruktivno da predlozi. Dojadile mi kuknjave.
Jerry Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Laslo Vegel smorio!Samo kuka a nista konstruktivno da predlozi. Dojadile mi kuknjave.Hajde , onda da nešto radimo!Dosta kukanja !
Recommended Posts