Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted (edited)

priziva, sasvim direktno. 

mada, imam utisak da je alkoholičaru Peri ipak ostalo manje vremena. 

jako me zanima šta će onda biti sa Jelićem, kakav će posao on moći da radi i za koga.

Edited by Грешни Василије
Posted

pa vidim da raznim ljudima zeli razne stvari, pa sam mislila da se kao zapitam. samo zato sto je iznenada i nichim neizazvan zavrshio (!) na pobednichkoj strani (pri ovome ne mislim da je stvarno zavrshio, tj ne zelim choveku... zavrshetak, da ne bi doshlo do nekih tumachenja :s_w:) , reshen je da se zivo chudi svima koji nisu?

chitam i muchim se, takva je moja sudbina -_-

Posted

lun briše komentare. kakvo govno.

Posted (edited)

Briše, briše.

Usput obriše i ceo nalog :lol:

Posted

Bezvredni jadnici. Ne vredi trošiti vremena ni za jedan komentar na njih. Neverovatno je da oni u svojoj poziciji još uvek pokušavaju da prepoznaju tragove nekakve principijelnosti.

Posted

lun briše komentare. kakvo govno.

:lolol:

pa garcia breeee!

Posted

priziva, sasvim direktno.

mada, imam utisak da je alkoholičaru Peri ipak ostalo manje vremena.

jako me zanima šta će onda biti sa Jelićem, kakav će posao on moći da radi i za koga.

njega ionako zena izdrzava, ovo mu je bilo za dzeparac.
Posted (edited)

A, prizetko. Zato i leči komplekse u toj tzv. redakciji (leglu pijanih jadnika koji pišu režimske splačine za kilo "smederevke"), a kući je ona varijanta koju sam jednom video u svojoj zgradi i nikada je neću zaboraviti - čovek trešten četvoronoške puzi uz stepenice, negde u osam ujutru, a žena stoji na vrhu stepeništa i govori "Ajde, crve". 

Ja bih voleo da tzv. Lun ovo čita :)

Posted

ne mogu da ukačim šta se dešava sa Politikom. sve piše, Peščanik, Megatrend, plagijat, neka buncanja Miše Djurkovića o krugovima moći koji su odbacili Vučića isto kao Slobu...

razna mišljenja, ima šta da se pročita.

A naslovna strana da je Vucic prevrteo film oko one tuce na splavu?

Posted

Pa zato i ne mogu da shvatim sta radi Smajlovicka. Red najgoreg udbaskog "novinarstva", red jako zanimljivih i normalnih tekstova. Lavira Smajlovicka, spaja razne interese.

Posted

Pa zato i ne mogu da shvatim sta radi Smajlovicka. Red najgoreg udbaskog "novinarstva", red jako zanimljivih i normalnih tekstova. Lavira Smajlovicka, spaja razne interese.

Koliko ja razmem, ta razlicitost se ispoljava u kolumnama, ne u clancima novinara Politike.

Posted

Koliko ja razmem, ta razlicitost se ispoljava u kolumnama, ne u clancima novinara Politike.

Ne sasvim, na strani 7 su dva teksta o doktoratu Stefanovica i o obaranju sajtova. Prvi tekst nije laskav po Stefanovica i cak na finjaka ismeva opsesiju titulama. Drugi tekst, o obaranju Pescanika, ostavlja otvorenim mogucnosti da je napad dosao sa Megatrenda, ali i da je pad posledica prevelikog prometa, sto je ljigavo podmetanje, medjutim imamo i ovaj deo o Megatrendu, sto je vise nego sto se moze reci za druge medije. 

Kolumna Danice Popovic plasirana je kao centralni tekst na strani, pod dosta brutalnim naslovom 'Plagijat ministra Stefanovica`.

Ne kazem da su oni oaza slobodnog novinarstva, ali izgleda da postoji potreba redakcije da namiri vrlo heterogene interesne grupe.

Posted

Možda si u pravu, ali meni se čini da je, sa izuzetkom pojedinih kolumnista, koji služe da dokažu slobodu i širinu, Politika tu samo za damage control, ali takav da se zadrži privid objektivne i ozbiljne novine (eto to za samostalno padanje Peščanika je tiičan primer). Inače. Đurkovićev tekst je na prvi pogled kritičan prema vlasti, ali joj je zapravo vrlo koristan, jer napade na nju jasno naziva napadima iz stranih centara moći, uperenih protiv saveza sa Rusijom.

Posted

Inače. Đurkovićev tekst je na prvi pogled kritičan prema vlasti, ali joj je zapravo vrlo koristan, jer napade na nju jasno naziva napadima iz stranih centara moći, uperenih protiv saveza sa Rusijom.

Đurkovićev tekst sadrži meni posebno drag momenat:

Право питање је: зашто баш сад?

pitanje koje izgleda kao početna tačka analize a u 9 od 10 slučajeva je puki uvod u tezu kojom sve može da se objasni™: svemogući strani faktor je tako hteo.
Posted

OK u pravu ste, realno.