June 5, 201410 yr Zanima me da li će Luković ponovo da se detonira ko prošli put kad ga je Corax nacrtao kao dvorsku ludu. https://www.facebook.com/corax0905/photos/a.366760406777925.1073741828.366753436778622/562409837212980/?type=1 mene zanima kad ce...
June 5, 201410 yr Muštuluk!Refrešujem svakih 10 minuta, hteo sam da budem prvi :( edit: veoma sam zadovoljan tekstom. više brani Vučića nego Peru. neki red mora da se zna. Zar Vučićevo javno i više puta ponovljeno odricanje od politike zločina i genocida nije dovoljno palanačkoj višoj rasi? Koja je inače svrha političkog i ideološkog nadgornjavanja i uveravanja o ispravnosti naših pozicija, ako nismo spremni da prihvatimo one koje smo pridobili? Ne, Lune, zamisli, nije dovoljno :) zamisli, ne možeš se izviniti za politiku zločina i genocida. Edited June 5, 201410 yr by Грешни Василије
June 5, 201410 yr Corax sjajan kao i uvek . A ova karikatura iz Politike mi je u fazonu "eto vidite da nema cenzure" by Vucicevi poltroni. Da li je sasvim slucajno da se u ovom trenutku, kad svi potezu pricu cenzure, Vucic ovako "nacrta" u najstarijim novinama?! I to kod 1 Ugirce?! Ajte molim vas.
June 5, 201410 yr Muštuluk! Refrešujem svakih 10 minuta, hteo sam da budem prvi :( edit: veoma sam zadovoljan tekstom. više brani Vučića nego Peru. neki red mora da se zna. Ne, Lune, zamisli, nije dovoljno :) zamisli, ne možeš se izviniti za politiku zločina i genocida. sorry, ali twitter beats f5 every day and twice on sunday :D
June 5, 201410 yr Najgore je kada čovek ne zna da ode, pa ostaje, misleći da je nekome zaista i još uvek potreban. Truer words have never been spoken.
June 5, 201410 yr Spletom ovih nesrećnih okolnosti u DS Danasu je osvanula mentalno krmeljiva karikatura, druga po redu u relativno kratkom vremenu koliko je preostalo Koraksiću, u kojoj je glavni negativac “Petar Luković, poluga fašističke vlasti koja ruši Peščanik”. Ipak, valja notirati i ono što je čak i Koraksić uspeo da spozna - Peščanik je opasno nagnut na desno. Edited June 5, 201410 yr by Turnbull
June 5, 201410 yr u relativno kratkom vremenu koliko je preostalo Koraksiću i shta ovo tachno znachi?
June 5, 201410 yr znaci da obicno ne zelim ljudima da crknu u mukama, izjedeni rakovima i tako dalje. ali ovo je jedan poseban, karmicki zasluzen slucaj.