Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

+1

Posted (edited)

evo sada

doduse nije pera 

Edited by Sludge Factory
Posted (edited)

Muštuluk!
Refrešujem svakih 10 minuta, hteo sam da budem prvi :(

edit: veoma sam zadovoljan tekstom. više brani Vučića nego Peru. neki red mora da se zna.

Zar Vučićevo javno i više puta ponovljeno odricanje od politike zločina i genocida nije dovoljno palanačkoj višoj rasi? Koja je inače svrha političkog i ideološkog nadgornjavanja i uveravanja o ispravnosti naših pozicija, ako nismo spremni da prihvatimo one koje smo pridobili?

Ne, Lune, zamisli, nije dovoljno :) zamisli, ne možeš se izviniti za politiku zločina i genocida.

Edited by Грешни Василије
Posted

Luković, popularan i moćan, indoktrinira mase

:lolol:

Posted

Corax sjajan kao i uvek :Hail: .

A ova karikatura iz Politike mi je u fazonu "eto vidite da nema cenzure" by Vucicevi poltroni. Da li je sasvim slucajno da se u ovom trenutku, kad svi potezu pricu cenzure, Vucic ovako "nacrta" u najstarijim novinama™?! I to kod 1 Ugirce™?! Ajte molim vas.

Posted

Muštuluk!

Refrešujem svakih 10 minuta, hteo sam da budem prvi :(

edit: veoma sam zadovoljan tekstom. više brani Vučića nego Peru. neki red mora da se zna.

Ne, Lune, zamisli, nije dovoljno :) zamisli, ne možeš se izviniti za politiku zločina i genocida.

sorry, ali twitter beats f5 every day and twice on sunday :D

Posted

Najgore je kada čovek ne zna da ode, pa ostaje, misleći da je nekome zaista i još uvek potreban.

Truer words have never been spoken.

Posted (edited)
Spletom ovih nesrećnih okolnosti u DS Danasu je osvanula mentalno krmeljiva karikatura, druga po redu u relativno kratkom vremenu koliko je preostalo Koraksiću, u kojoj je glavni negativac “Petar Luković, poluga fašističke vlasti koja ruši Peščanik”.

poluga1m.jpg?w=304&h=210

Ipak, valja notirati i ono što je čak i Koraksić uspeo da spozna - Peščanik je opasno nagnut na desno.

10259289_562409837212980_705901534828992

Edited by Turnbull
Posted

:lolol:  :jerry:

Posted

u relativno kratkom vremenu koliko je preostalo Koraksiću

:puke:

Posted

Za ovakve stvari reči prosto ponestaju.

Posted

u relativno kratkom vremenu koliko je preostalo Koraksiću

i shta ovo tachno znachi?

Posted

znaci da obicno ne zelim ljudima da crknu u  mukama, izjedeni rakovima i tako dalje. ali ovo je jedan poseban, karmicki zasluzen slucaj. 

Posted

ja bih rekao da priziva koraksovu smrt, ali možda gršim.