InvisibleLight Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 ne, samo sam virila spolja, tako sam i došla na ideju, videla ga na parkingu i zavirivala ga, onda krenula potragu na netu...
Mil@n Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 (edited) samo da kazem momci (zorglub, glas, simovic)... iskreno se nadam da ne zivite niti od prodaje niti od marketinga :DJa prodajem vreme, i to da kucnem u drvo uspešno, pa ti vidi. ;)Samo kažem... kupovina polovnjaka u ovoj kategoriji u Srbiji sa fiksacijom na jedan jedini model je malo blesavo.Slažem se. Ne slažem se doduše sa delom da je Lancia lepša ni od Mikre ni od Jarisa... Mene priča malo podseća na kupovinu lap topa za blisku prijateljicu: "Jojjj, samo da je beo"...Da sam joj kupio samo kućište bez komponenti, a da je mnogo lepo i da lepo utiče na enterijer, kontam da se ne bi puno bunila. :DJa sam za to da ne odustanemo sa odgovaranjem dok se IL ne predomisli. :) Edited December 28, 2012 by Glas RazumaN
ToniAdams Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 šta ima da gledam sad kad nemam još ceo keš,kolko puta treba da kažem.mogu eventualno skratiti period akumulacije na 2 meseca a ostatak pozajmiti..i ne ide mi se sad u sred zime u tu avanturupa ne moras da kupis ako ga pogledas.a ako je zbilja dobra kupovina, onda bolje da uzajmis.jer fakat ces tesko naci ono sto ti se svidja za loma pare, kad si se vec ogranicila na 1 model.
Lancia Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 nema sanse da ona to pazari. jedan je lancia, tj. ja.
Lancia Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 :mad:kad bi znala kroz kakve muke sam ja prosao svih ovih godina s tim limenim krsem, odma bi se udala za mikru.
yolo Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 a sta je taj Y prepakovan, jel panda ili punto?
Lancia Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 punto, ali kod lancie trosi malo vise zbog tezine.
yolo Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 sad gledam ovaj novi Y, pa njega su stavili na platformu od 500
InvisibleLight Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 http://www.polovniau...a_ypsilon_12b/?http://www.polovniau...psilon_13_mjet/ pazi, ovom crvendaću kojeg sam ciljala skinuo cenu od 4000 na 3550, 'vikend akcija'buhaha, pa koliko onda se on ugradi, ako mu se isplati da skine i za 450e?jao bande
yolo Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 (edited) zabole te, ponudi mu 3200. dace ti.ja cu da odem da vidim onu pandu 100hp, ako nije abjuzovana, ponudicu mu 3500. Edited December 29, 2012 by gazza1
Lancia Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 jao bandeDzuli, nije to avto za dizel motor. a i crven je, batali to.
InvisibleLight Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 (edited) ^ pa jbg rekao si ne dizela a ako nešto imam kao preporuku od tate to je da uzmem benzincaal ajde, otićiću u ns od nedelje,ako ne proda i proveriti ga, taman da izorganizujem ekipu za tamošta me briga, makar ću sesti u njega i provozati ga malo, i to je nešto . ;)sretno s pandicom@lancia - crvena je moja omiljena boja, mada priznajem, ne za auto.trazila bež komade i videla da je ovaj smanjio..jao ne znam, ma otićiću svakako makar samo da ga malo provozam i osetim enterijer :D Edited December 29, 2012 by InvisibleLight
ToniAdams Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 pa to, idi pogledaj, malo se cenjkaj, taman da gradis karakter i rutinu za buducu kupovinu.
SleeperSleep Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Dzuli, nije to avto za dizel motor. a i crven je, batali to.true, mada je taj mjet super motorce.
Recommended Posts