Lancia Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) nema sanse, prijatelju. kladimo se u paket najboljeg belgijskog piva, da ce da kupi nekog sivog sevroleta. Edited October 7, 2012 by Lancia
April Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ne bih da kvarim zabavu, ali ne vidim da auto ima klimu, što je u Srbiji težak neizdrž. Nema ni šestu brzinu, dakle treba proveriti potrošnju. Tempomat je manji problem, ali ja sam vrlo navučen na njega...
dig_chohano Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Po gradu nešto preko 7, na putu 4,5. Klima jeste problem, al sigurno može da se nađe i neki sa klimom za slične pare.
ToniAdams Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 de se to servisira u srbiji?kod sajdjije, ko i svaki swatch
ordi Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 a sto mu dodje ovo ASR?sad ste me naprzili, sunce vam kalajisano.
dig_chohano Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) de se to servisira u srbiji?Trebalo bi da može da se servisira svuđe de rade Mercedese.edit: ASR - anti-slip regulation Edited October 7, 2012 by dig_chohano
Lancia Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) sad kad se smuva sa kraljevcaninom i zaboravi sta je htela Edited October 7, 2012 by Lancia
dig_chohano Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ole! Obavezno ga iscimaj da ti kaže šta sve od papira iz Belgije ima za auto. Ako ima car pass (onda si 100% sigurna da je kilometraža prava) i servisnu knjižicu iz koje vidiš da je održavan u Smartovom servisu ili Scuderia servisima nemaš šta da razmišljaš.
dig_chohano Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) Ja ne bih pitao dalje. Ko ga jebe, sam je napisao da auto dolazi iz Belgije, a u Belgiji legalne prodaje bez car passa nema, osim kad se prodaje havarisan auto kod kog je procenjena totalna šteta.edit: naravno, druga opcija je da ga je kupio sa car passom na 167k km i spustio kilometražu, pa ti ni u tom slučaju sigurno neće dati car pass na uvid. Edited October 7, 2012 by dig_chohano
ordi Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) Ne bih da kvarim zabavu, ali ne vidim da auto ima klimu, što je u Srbiji težak neizdrž. Nema ni šestu brzinu, dakle treba proveriti potrošnju. Tempomat je manji problem, ali ja sam vrlo navučen na njega...na ovom sajtu http://www.polovniau...&showoldnew=all (izvinite, numem da napravim lep link ) je oznaceto kao da ima klajmu. hura! :) Edited October 7, 2012 by orderka
Recommended Posts