twisted Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 imam i a6 i on služi samo za bitne klijente. laguna je za zadovoljstvo :)
zorglub Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 imam i a6 i on služi samo za bitne klijente. laguna je za zadovoljstvo :)E, vozio sam Latitude. Uopšte mi nije jasan auto, tj. pozicija u Renoovoj gami. Pride je golo g.
twisted Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 ne znam za latitude. od renoa ukupno vozio sam espace, lagunu, clio i megane. clio i megane su mala kolica za pijac max.
Mil@n Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Pazario sam Civica na kraju. ;)Što se tiče kilometraže, našao sam na akumulatoru neku pohabanu i izanđalu nalepnicu na kojoj piše da je zamenjen sredinom 2010 na 97 i nešto malo preko tisuća kilometara. Servisna kaže da je (očigledno dok je auto bio pod garancijom) prelazio jako malo, tipa na 2 godine oko 15ak tisuća kilometara, a sa obzirom na stvarno perfektnu unutrašnjost auta u smislu očuvanosti, navedena kilometraža iz prethodnih postova stvarno nije nemoguća.
zorglub Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 (edited) Pazario sam Civica na kraju. ;) http://www.youtube.com/watch?v=z8YGquVDNPc&feature=related Edited April 19, 2012 by zorglub
Razzmatazz Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Je l' vozio neko mercedesa A klase? Je li skučen unutra ili dovoljno prostran? Ima li nekih posebnih mana?
pp34 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 onako, globalno, ne vredi tih para. ne mogu u sitna crevca, nisam ga puno vozio.
Razzmatazz Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Ma nisam ga ni ja do sada gledao, ali eto žena, za po gradu neki manji. A ovde u komšiluku je fabrika gde se pravio, pa ih ovde ima mali milion, za vrlo male pare (računam na serije posle 2000. odnosno apdejta i otklanjanja prvih boleština).
Tresko Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Ma nisam ga ni ja do sada gledao, ali eto žena, za po gradu neki manji. A ovde u komšiluku je fabrika gde se pravio, pa ih ovde ima mali milion, za vrlo male pare (računam na serije posle 2000. odnosno apdejta i otklanjanja prvih boleština).Vozio sam ga ja, ne puno, kao uslužni auto, ali dovoljno da mogu da kažem da osim onih prvih serija koje su imale razne probleme, auto je odličan gradski auto. Sedi se visoko, novije serije su jako prostrane unutra, održavanje nije preterano skupo, s druge strane, to je Mercedes Benz, dakle izrada je perfektna, elektronika perfektna, svi motori su odlični, tako da ako možeš da si ga priuštiš kao city car(ono za ženu, decu i to), slobodno šibaj.
Mister No Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 (edited) Je l' vozio neko mercedesa A klase? Je li skučen unutra ili dovoljno prostran? Ima li nekih posebnih mana?Ahh, auto o kojemu nisam posebno nikad razmišljao. Nekako sam ga krajičkom oka registrirao da postoji uopće, sve dok ga nisam igrom slučaja dobio na vožnju i čuvanje kroz period od neka 3 mjeseca. Od tad sam se zaljubio u A klasu iako Mercedese ne volim pretjerano. Auto je iznutra prekomforan. Još mi nije jasno kako su uspjeli izvući onoliko prostora unutra.Po kakvim se cijenama kreću kod tebe, u blizini tvornice jelte ? Koliko bi došla jedna takva npr. 2005, 06,07 god, dizel 200, automatik ? Edited June 15, 2012 by Mister No
čekmeže Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Imaj u vidu da se za svaku intervenciju (od menjanja ulja pa nadalje) mora vaditi motor zbog specifične konstrukcije, tako da barem u Srbiji to je 100 evra za vađenje motora pa onda da vidimo šta ste hteli.
Mister No Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 (edited) Ja naravno govorim o A klasi w169, koja je dosta prostranija od w168.w 169 w 168 Edited June 15, 2012 by Mister No
Recommended Posts