Jump to content

Polovnjaci

Featured Replies

6 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

odlično auto, uzeo ga je jedan moj kolega pa sam se vozikao par puta sa njim

gospodski

nobles

Ja baš od kolege i uzimam, pa je ispalo idealno. 2021, R-Design, 2.0 motor, mild hybrid...

• Replies 8k
  • Views 595.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

jel automatik? dizel?

Da i da

Brate... za srce si me ujeo sad

Što?

7 minutes ago, napadaj said:

Što?

Verovo sam da ces ostati na sprotskoj prici do kraja...

Zajebavam se, super je to auto, vozio sam ja, neki stari doduse

I dalje ću po Redditu da lajkujem nasvirane Alfe i Impreze, pa će biti i to jednog dana. D

Dizel hibrid gospode

Vozio sam ja XC60 nekih 10-tak dana kad sam pre dve godine bio Kanadi, malo Toronto, malo po prirodi. Vrlo zabavan za vožnju i uopšte nisam imao osećaj da vozim kamion, što me inače jako nervira kod SUV-ova. Taj je bio turbo benzin ofc. Inače svaki detalj na autu je classy.

Odlican auto, ja ga furam vec 4 godine.

15 hours ago, napadaj said:

I dalje ću po Redditu da lajkujem nasvirane Alfe i Impreze, pa će biti i to jednog dana. D

Serviser Alfe. D

15 hours ago, bios said:

Vrlo zabavan za vožnju i uopšte nisam imao osećaj da vozim kamion, što me inače jako nervira kod SUV-ova.

Da, odličan je u vožnji. Naravno, ljulja se u poređenju sa limuzinama i Stelviom, ali to ne može da se meri sa zanošenjem drugih SUV-ova u krivinama.