Wednesday at 16:472 days 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said:odlično auto, uzeo ga je jedan moj kolega pa sam se vozikao par puta sa njimgospodskiJa baš od kolege i uzimam, pa je ispalo idealno. 2021, R-Design, 2.0 motor, mild hybrid...
Wednesday at 17:162 days 7 minutes ago, napadaj said:Što?Verovo sam da ces ostati na sprotskoj prici do kraja...Zajebavam se, super je to auto, vozio sam ja, neki stari doduse
Wednesday at 17:182 days I dalje ću po Redditu da lajkujem nasvirane Alfe i Impreze, pa će biti i to jednog dana.
Wednesday at 17:472 days Dizel hibrid Vozio sam ja XC60 nekih 10-tak dana kad sam pre dve godine bio Kanadi, malo Toronto, malo po prirodi. Vrlo zabavan za vožnju i uopšte nisam imao osećaj da vozim kamion, što me inače jako nervira kod SUV-ova. Taj je bio turbo benzin ofc. Inače svaki detalj na autu je classy.
Thursday at 08:201 day 15 hours ago, napadaj said:I dalje ću po Redditu da lajkujem nasvirane Alfe i Impreze, pa će biti i to jednog dana. Serviser Alfe.
Thursday at 08:551 day 15 hours ago, bios said:Vrlo zabavan za vožnju i uopšte nisam imao osećaj da vozim kamion, što me inače jako nervira kod SUV-ova.Da, odličan je u vožnji. Naravno, ljulja se u poređenju sa limuzinama i Stelviom, ali to ne može da se meri sa zanošenjem drugih SUV-ova u krivinama.