June 9Jun 9 5 minutes ago, Palmira said:Који је најбољи начин да проверим легалност аута? Тачније да није украден. Купујем од физичког лица, а он га је купио од ауто плаца и регистровао га крајем прошле године. Да ли је то што је прошло толико времена довољан доказ да је све у реду?Probaj ovdecarVerticalProvera Istorije Automobila i Motora | carVerticalOtkrij istoriju svog vozila pomoću naše sveobuhvatne provere istorije. Nabavi izveštaj o istoriji i saznaj više o šteti, kilometraži, krađi i drugim zapisima.
June 9Jun 9 To je odavno proslo proveru Interpola, u roku od 60 dana od prve registracije kod nas valjda ili tako nekako, tako da je augo 100% siguran po pitanju toga.
June 17Jun 17 Ima neko iskustva sa skodinim simply 1.0 motorima, 2019g ta serija? Gledam neko auto a generalno godišnje će prelaziti 5 6000 km max.
June 17Jun 17 dvojica mojih kolega terali te valjda fabije, obojica bez ikakvih problemaako nije izakana na rent a car-u, služiće to bez problemamislim da je za te manje aute ok izbor, dok za onaj veći model kod oktavije npr. ne bih bio baš toliko siguran
June 17Jun 17 3 hours ago, beeva said:Ima neko iskustva sa skodinim simply 1.0 motorima, 2019g ta serija?Gledam neko auto a generalno godišnje će prelaziti 5 6000 km max.drugar ima skalu sa tim motorom i dsg menjacem i prilicno je zadovoljan. ja sam se nedavno vozio njoj do Rijeke i nazad, i vrlo sam se prijatno iznenadio kako dobro ide i koliko malo trosi.
June 20Jun 20 Jbt kakvu cvaju sam video, žuta, troje vrata, unutra prihvatljivo. Dao bih odmah 2 hiljade pa makar bio isteran iz kuće i spavao na klupi™
June 20Jun 20 On 17. 6. 2025. at 10:20, beeva said:Ima neko iskustva sa skodinim simply 1.0 motorima, 2019g ta serija?Gledam neko auto a generalno godišnje će prelaziti 5 6000 km max.Odličan, ima li smo ih u firmi. Jbg oseti se kada radi klima ali ide. Gepek za tu klasu odličan, 3 god 100.000 ne sećam se nekih kvarova.
Thursday at 15:074 days Ako nekome treba konsultant za kupovinu https://www.najboljiauto.com/postavi-pitanje/
Thursday at 18:244 days 55 minutes ago, Grunf said:poznat je on ovde :) dosta je zabavan kad prica sam sa sobom :DJao ja sam zaboravio na ovog lika, a zaboravio sam i kakva je presuda bila :D Zna znanje (iako je nebaždaren) ili šarlatan ili nešto treće?