April 2Apr 2 Imam Passat b8 (Torbica škola mišljenja) 2017. godište, 2.0, sad hoću da ga mijenjam (funkcionisao odlično) samo dosadio. Pa sam gledao neke zamjene, dosta njih mi savjetuje Škodu Superb ili Škodu Kadiaq, a ja se nekako vučem kaji BMW G31 (karavan) ili BMW F10 (zadnja verzija 17o godište. Ni sam nisam siguran šta da radim, ima li neko iskustva sa pobrojanim autima, neki savjet, alternativu, bemliga.
April 2Apr 2 uzmi ono čemu te srce vuče, ionako je ceo život pred tobom da uzmeš škodu. nigde neće da pobegne.
April 4Apr 4 On 1. 4. 2025. at 16:42, Eleniko said:na oglasima vidim jedan prius razumne kilometraže i stanja uvezen iz norveške pa kao aj da vidim šta sve imapola priusa na oglasu su od niških taksista, svi najmanje pola miliona km vraćeno na 300knajluđe mi je da iako je hibrid svi do jednog imaju ugrađen plinne znam da li je svima riknula baterija pa su ga trošili kao benzinac običnjak, tek srbijataj koji mi se dopao je 2012 godiše, 170kkm, koliko tu košta baterija da se zamenisamo da znas, u tokiju su novi taksiji, koje pravi tojota svi do jednog hibridi sa plinom.
April 9Apr 9 Imao neko iskustva sa Grandland X-om, gledam na oglasima neki 2019. 1.5 dizel sa 130 ks, kolko vidim to je platforma Peugeota 3008...?
April 9Apr 9 Uvezao ja dva benzinca 1.2 turbo 131ks, sa 100 i kusur i 200 hiljada km, oba bila fantasticna, i oprema i stanje. Sad nam stize isto jedan 2018. od prodavca od kojeg sam vec uzimao par auta i svi su bili vise nego dobri, verujem da ce i ovaj, naravno isto 1.2 turbo benzin, ovaj sa 158 hiljada km. Za dizele nemam pojma, verovatno su ok. Ako te ovo bude zanimalo javi se, napravicu ti cenu da bude najjeftiniji u oglasima, samo da se obrce.
April 9Apr 9 10 hours ago, ducca said:Imao neko iskustva sa Grandland X-om, gledam na oglasima neki 2019. 1.5 dizel sa 130 ks, kolko vidim to je platforma Peugeota 3008...?bem ti život, opel spao na 1.5 dci motor o tempora o mores
April 10Apr 10 On 1. 4. 2025. at 13:07, Eleniko said:Da, neko s foruma mislim iz Ameriku cepa Priuse, seća li se neko nicka?Edit - BiosJbg nisi me tagovao, pa slučajno videh. Šta te zanima?Enivej, ukratko. Priusi 2nd gen (2004 - 2009) gen je bio bukvalno tenk. Menjaš ulje i filter i traje beskonačno. Ali jbg, ipak je to danas prematoro sa razmatranje. 3rd gen (2010 - 2015) je zapravo najviše problematičan, mada to zavisi i od godišta. 2010 je najgori od od sve dece i apsolutno je za izbegavanje. Kasnije godine su svaka bolja od prethodne, a 2015 je bullet proof. Potenciialni problemi su sledeći: vođena pumpa, head gasket, brake booster i egr koji mora da se na 100-150k milja skine i temeljno očisti. Bez obzira, meni je i 3gen legit opcija za kupovinu. Moj je 2013 godište i sa200k milja iza sebe i dalje radi uz minimalne troškove.4th gen (2016 - 2022) neuništivi tenk, videti pod 2nd gen. Zato i drže cenu brutalno visoko ovde u USA. Ovaj tvoj 2012 sa 170k km vredi pogledati, ali baterija je skoro sigurno ćozdra jer uglavnom traju 12-13 godina. Baterija je inače valjda jedini deo kod Tojote koji ima smisla menjati sa after market varijantu. Ovde kod mene su cca $1500.
April 10Apr 10 Nov grand Highlander u ful opremi u Americi 58k dolara, ovde 70k evra tranp duradi nešto