March 28Mar 28 15 hours ago, jezovuk said:To sam našao. Kodiaq jeste najrazumnija alternativa, ali za cenu novog Dustera ide ili 6+ godina star ili 100+ kkm. A Duster ima i 7 god garancije i beskamatno 10k eur na 3 godine. Još da ima jači motor...Nova Ford Kuga (restilizovana/facelift model) od 27k, solidna oprema i u početnom paketu
March 28Mar 28 Sad gledam cenovnik: najjeftinija AWD Kuga 37k eura sajamska cena. A jes lep, bio zeleni nasajmu, baš zapada za oko. Edited March 28Mar 28 by jezovuk
March 28Mar 28 6 hours ago, jezovuk said:Sad gledam cenovnik: najjeftinija AWD Kod većine modela će ti awd poprilično podići cenu, a nisam siguran da je vredno - svakako nisu vozila za neki težak teren
March 28Mar 28 Awd ce ukljuciti pogon na 4 samo ako komjuter to odluci... Za ovih godinu i po i 50+k ukljucio mi je tacno 0 puta, a nije da vozim samo po ravnici i lepom vremenu...Diduse, nisam se ni u smetovima nekm zaglavljivao...
March 28Mar 28 mene je 4x4 spašavao zimus u snežnoj oluji na prevoju između gevgelije i negotina /makedonija/, ne rabim zimske gume ali sam po sveže napadalom neočišćenom snegu prošao bez ijednog štucanja, dok je sa strane u jarcima bilo pa ne baš nezanemarivo vozila. tačnije prošla je moja žena što operaciju čini još bitnijom. na regulare pogonskoj osovini u 4x2 modu su hankook ventus prime 4 stare 2 godine, još ova sezona, a pozadi ventus prime 3 stare 3 godine, sa možda par mm. danas sam ih zamenio pa sam to video i prekrstio se.na suzukiju ima opcija manuelnog izbora ili da ti bira komp, koristan gumbić
March 28Mar 28 btw jedino vozilo koje bi moglo da bude opcija umesto dustera za sličan novac, sa manjim terenskim kapacitetom ali ima klirens i bazirano je na prethodnoj verziji rav4 je - novi suzuki s-cross, mislim da su dobri paketi 25-27k
March 28Mar 28 1 hour ago, Eleniko said:mene je 4x4 spašavao zimus u snežnoj oluji na prevoju između gevgelije i negotina /makedonija/, ne rabim zimske gume ali sam po sveže napadalom neočišćenom snegu prošao bez ijednog štucanja, dok je sa strane u jarcima bilo pa ne baš nezanemarivo vozila. Pretpostavljam takođe nisu rabili zimske gume
March 28Mar 28 Gledao po oglasima ovde u Norveske.Dacia Duster ista cena kao i Vitara.Dizel Dacia manuelac mozes za iste pare solidnu Vitaru benzin manuel ili automat za fazon dve hiljade eura vise za top izdanje.Sx-Cross isto,cak i bolji odnos .A da dam pare za novu Duster tesko ,a recimo 1,2 benzinac turbo ako ga je kao sto ovde umeju odrzavao long life uljem na 30 k znaci promenio dva puta ulje,eventualno 3 puta u 5 godina,istekla garancija i evo ga tebi da se jebavas.
March 29Mar 29 Ne drži Duster napolju cenu bezveze. Robusno a traje. Ovde kod nas i nekako. Samo što su ranije verzije baš plain vanila, prva se baš oseća na Varšavski pakt. Prethodnu bi vozio sa 1.5dci motorom, ne bi trepnuo. Odgovara mi auto gde će da me zabole koliko džakova peska (citiram lika iz moje perionice) ću ja ili kučići da unesemo. To već nije slučaj sa ovim glijevim favoritima.
March 29Mar 29 Za tebe @Eleniko su oni mini suzuki terenci, da mozes da se vijes po grckim kozjim stazama. Nagledao sam ih se na Kritu
March 29Mar 29 Just now, Shan Jan said:Za tebe @Eleniko su oni mini suzuki terenci, da mozes da se vijes po grckim kozjim stazama. Nagledao sam ih se na Kritu To čekam da mi naleti dobar komad, ne sa rentakar, pogotovo stariji ( ne Jimny nego Samurai). Ali u tome se ne može Beograd Limnos em tvrdo em sporo em troši bogaoca. Iinače mi je to super i za grad. Jednom će da pišem kako smo mu pokvarili reduktor 4x4 kad smo išli da kupimo jedan na B. Kosi.
April 1Apr 1 na oglasima vidim jedan prius razumne kilometraže i stanja uvezen iz norveške pa kao aj da vidim šta sve imapola priusa na oglasu su od niških taksista, svi najmanje pola miliona km vraćeno na 300knajluđe mi je da iako je hibrid svi do jednog imaju ugrađen plinne znam da li je svima riknula baterija pa su ga trošili kao benzinac običnjak, tek srbijataj koji mi se dopao je 2012 godiše, 170kkm, koliko tu košta baterija da se zameni
April 1Apr 1 Da, neko s foruma mislim iz Ameriku cepa Priuse, seća li se neko nicka?Edit - Bios Edited April 1Apr 1 by Eleniko
April 1Apr 1 4 hours ago, Eleniko said:na oglasima vidim jedan prius razumne kilometraže i stanja uvezen iz norveške pa kao aj da vidim šta sve imapola priusa na oglasu su od niških taksista, svi najmanje pola miliona km vraćeno na 300knajluđe mi je da iako je hibrid svi do jednog imaju ugrađen plinne znam da li je svima riknula baterija pa su ga trošili kao benzinac običnjak, tek srbijataj koji mi se dopao je 2012 godiše, 170kkm, koliko tu košta baterija da se zameniNe svi strogo imaju plin.