Friday at 07:432 days 15 hours ago, jezovuk said:To sam našao. Kodiaq jeste najrazumnija alternativa, ali za cenu novog Dustera ide ili 6+ godina star ili 100+ kkm. A Duster ima i 7 god garancije i beskamatno 10k eur na 3 godine. Još da ima jači motor...Nova Ford Kuga (restilizovana/facelift model) od 27k, solidna oprema i u početnom paketu
Friday at 10:082 days Sad gledam cenovnik: najjeftinija AWD Kuga 37k eura sajamska cena. A jes lep, bio zeleni nasajmu, baš zapada za oko. Edited Friday at 10:082 days by jezovuk
Friday at 16:312 days 6 hours ago, jezovuk said:Sad gledam cenovnik: najjeftinija AWD Kod većine modela će ti awd poprilično podići cenu, a nisam siguran da je vredno - svakako nisu vozila za neki težak teren
Friday at 16:462 days Awd ce ukljuciti pogon na 4 samo ako komjuter to odluci... Za ovih godinu i po i 50+k ukljucio mi je tacno 0 puta, a nije da vozim samo po ravnici i lepom vremenu...Diduse, nisam se ni u smetovima nekm zaglavljivao...
Friday at 17:552 days mene je 4x4 spašavao zimus u snežnoj oluji na prevoju između gevgelije i negotina /makedonija/, ne rabim zimske gume ali sam po sveže napadalom neočišćenom snegu prošao bez ijednog štucanja, dok je sa strane u jarcima bilo pa ne baš nezanemarivo vozila. tačnije prošla je moja žena što operaciju čini još bitnijom. na regulare pogonskoj osovini u 4x2 modu su hankook ventus prime 4 stare 2 godine, još ova sezona, a pozadi ventus prime 3 stare 3 godine, sa možda par mm. danas sam ih zamenio pa sam to video i prekrstio se.na suzukiju ima opcija manuelnog izbora ili da ti bira komp, koristan gumbić
Friday at 17:562 days btw jedino vozilo koje bi moglo da bude opcija umesto dustera za sličan novac, sa manjim terenskim kapacitetom ali ima klirens i bazirano je na prethodnoj verziji rav4 je - novi suzuki s-cross, mislim da su dobri paketi 25-27k
Friday at 19:082 days 1 hour ago, Eleniko said:mene je 4x4 spašavao zimus u snežnoj oluji na prevoju između gevgelije i negotina /makedonija/, ne rabim zimske gume ali sam po sveže napadalom neočišćenom snegu prošao bez ijednog štucanja, dok je sa strane u jarcima bilo pa ne baš nezanemarivo vozila. Pretpostavljam takođe nisu rabili zimske gume
Friday at 20:532 days Gledao po oglasima ovde u Norveske.Dacia Duster ista cena kao i Vitara.Dizel Dacia manuelac mozes za iste pare solidnu Vitaru benzin manuel ili automat za fazon dve hiljade eura vise za top izdanje.Sx-Cross isto,cak i bolji odnos .A da dam pare za novu Duster tesko ,a recimo 1,2 benzinac turbo ako ga je kao sto ovde umeju odrzavao long life uljem na 30 k znaci promenio dva puta ulje,eventualno 3 puta u 5 godina,istekla garancija i evo ga tebi da se jebavas.
Saturday at 07:531 day Ne drži Duster napolju cenu bezveze. Robusno a traje. Ovde kod nas i nekako. Samo što su ranije verzije baš plain vanila, prva se baš oseća na Varšavski pakt. Prethodnu bi vozio sa 1.5dci motorom, ne bi trepnuo. Odgovara mi auto gde će da me zabole koliko džakova peska (citiram lika iz moje perionice) ću ja ili kučići da unesemo. To već nije slučaj sa ovim glijevim favoritima.
Saturday at 07:561 day Za tebe @Eleniko su oni mini suzuki terenci, da mozes da se vijes po grckim kozjim stazama. Nagledao sam ih se na Kritu
Saturday at 08:001 day Just now, Shan Jan said:Za tebe @Eleniko su oni mini suzuki terenci, da mozes da se vijes po grckim kozjim stazama. Nagledao sam ih se na Kritu To čekam da mi naleti dobar komad, ne sa rentakar, pogotovo stariji ( ne Jimny nego Samurai). Ali u tome se ne može Beograd Limnos em tvrdo em sporo em troši bogaoca. Iinače mi je to super i za grad. Jednom će da pišem kako smo mu pokvarili reduktor 4x4 kad smo išli da kupimo jedan na B. Kosi.