March 20Mar 20 www.polovniautomobili.comMitsubishi ASX 1.8D PANO | Polovni AutomobiliMitsubishi ASX 1.8D PANO, 2011. godište, Džip/SUV, Dizel 1798 cm3, vozilo prešlo 190450 km, Kraljevo. Putnička vozila - Polovni AutomobiliIma li neko iskustva i misljenje generalno o ovom modelu? niti znam nekog ko ima, nit sam ikad cuo za nekog a poceo sam da ih primecujem u gradu i da mi se svidjaju, pa ih po oglasima gledam sa jacom opremom...mozda i budzet bude bio veci od ovoga pa cu svakako jos gledati nego reko da pitam za ovaj
March 20Mar 20 terao ga je @Grunfhttps://www.instagram.com/reel/DGDzPLGszjO/?igsh=bTM2MXM1bmZpc2M=ebeži od panorame kod bilo kog modela, potpuno beskorisna stvar, a neminovno je vremenom da riknu kederi i da krene da propušta vodu pa sjebe nebo Edited March 20Mar 20 by kud u maglu Simoviću
March 23Mar 23 @Kubrick vozim ga i dalje. ukratko, dobar je auto. jako se lepo vozi, malo trosi-po gradu oko 7, na otvorenom oko 5 ili manje. gepek je sasvim ok. prostor pozadi nije ludilo, ali nije pretesno.dizel je 1.8, ima ga u dve varijante, 86kw ili 115kw. jaci je bolji. benzinca nisam probao, ali svi kazu da je mnogo kilav.ima par boljki, uobicajenih za savremene dizele-dpf, turbina i crevo interkulera. ja sam imao sva tri problema. dpf mi se zacepio cim sa ga uzeo sa 150kkm. turbina je propisala ulje na oko 170kkm, a onda je majstor ustanovio i da je nesto budzeno sa tim crevom, pa sam ti zamenio. Edited March 23Mar 23 by Grunf
March 23Mar 23 e, da... imas isti auto u peugeot i citroen izvedbi. peugeot 4008 i citroen c4 aircross. cesto imaju jace pakete opreme. bukvalno sa iste trake u japanu silaze Edited March 23Mar 23 by Grunf
March 24Mar 24 nudi se volvo xc70 d2.4 awd, 2016poslednji pravi volvotoliko je savršen i fensi da mi se ne ulazi u topa nisam ni pitao pošto je da se ne polakomim
March 24Mar 24 u pravu si, ali ne želim 80.000 za registraciju svake godine, izgrebanog volva jer gradska vožnja i konačno skupo održavanje. da mi je posao ružičastiji u perspektivi bih, ovako ne.zapravo me najviše jebe unutrašnji luksuz /koža, drvo/ po kome će bubi i žozi da se iživljavaju.
March 24Mar 24 2 hours ago, Eleniko said:u pravu si, ali ne želim 80.000 za registraciju svake godine, izgrebanog volva jer gradska vožnja i konačno skupo održavanje. da mi je posao ružičastiji u perspektivi bih, ovako ne.zapravo me najviše jebe unutrašnji luksuz /koža, drvo/ po kome će bubi i žozi da se iživljavaju.Tako je. Kožni i bež enterijeri su prelepi, ali na tuđim kolima.
March 24Mar 24 Mislim da za te pare mora dobra petica a ne trojka, mada ko ce ga znati, BMW je isto sekta kao FauVe/AudiInace, jedan CLA je moro biti registrovan. Po potrebi ide kao nevreme a u sport modu se ima osecaj kao da ima 400 a ne 211ks, plus zvuk bolestan
March 24Mar 24 10 hours ago, Eleniko said:nudi se volvo xc70 d2.4 awd, 2016poslednji pravi volvotoliko je savršen i fensi da mi se ne ulazi u topa nisam ni pitao pošto je da se ne polakomimNajlepši auto ikada.
March 24Mar 24 Ja dobio službeni BMW 520d 2022. godište da vozim ko da je moj, pa zasad odustao od kupovine auta. Već mi stigle dve kazne, ovo ne može da se vozi po propisima.
March 24Mar 24 33 minutes ago, Zli Gli said:Mislim da za te pare mora dobra peticaBem li ga i meni ovako laički puno to novca, mada kad znam kako je mažen i pažen, u Raduloviću održavan i nikad se sa autom nije divljalo, moožda i nije previše. Al ajd sad ti to unovči. Koliko sam shvatio ne bi se ni prodavao nego treće dete na putu pa trojka postala tesna. A da je sekta sekta je, pala kupovina novog x3, sa onom opremom nema sile da je ispod 65k.
March 24Mar 24 1 hour ago, Desmond Bojčinski said:Bem li ga i meni ovako laički puno to novca, mada kad znam kako je mažen i pažen, u Raduloviću održavan i nikad se sa autom nije divljalo, moožda i nije previše. Al ajd sad ti to unovči.Koliko sam shvatio ne bi se ni prodavao nego treće dete na putu pa trojka postala tesna. A da je sekta sekta je, pala kupovina novog x3, sa onom opremom nema sile da je ispod 65k.Od 62 krece x3
March 24Mar 24 E, podseti me Eleniko sa Volvom da pitam za next best thing: Subaru Outback. Jel ima(o)/vozi(o) ko i koliko je to sumanuta kupovina za voziti i održavati u Srbiji? Novi su fino skupi, al ima polovnih po evropskim oglasima. Razum veli da se manem i gledam novog Rumuna ili Kineza ili eventualno polovnu Tojotu ili Škodu, al lep je Outback mamicu mu.