Grunf Posted January 14 Posted January 14 2 hours ago, Eleniko said: e da, uzmi tu vitaru - dobro je to. aletrnativno novi s-cross koji je za jotu moderniji ali po meni nebitno. uzmeš jeftiniji/onaj koji ti se više sviđa, jedino što ćeš prošištati na euro sumar. evo drugarica odlučila da izađe iz garancije za njen swift samo da je ta stoka ne zajebava. to ti je zavrseno samo, nisam ja na trzistu za nov auto, iskljucivo polovnjake gledam. za par meseci ide mistsubishi na prodaju, pa cu da cimam glija da mi nadje neku vitaru u ch. 1
Zaboravan Posted January 16 Posted January 16 Jesam pisao kako je gadan x5/x7 s onim belim led grilom? Jbt kao coca-cola novogodišnji karavan. Kk im je s tim svetlima, ambijentalnim i sl. 1
Desmond Bojčinski Posted January 16 Posted January 16 (edited) Što samo gril? Ceo BMW dizajn tim je za nagradno putovanje kopanja stojećeg rova u zaleđenoj zemlji na nepoznatoj lokaciji u Donbasu. Edited January 16 by Desmond Bojčinski 4 1
Eleniko Posted January 16 Posted January 16 nije baš ceo, samo ovi što rade SUV gamu. poslednja 4-ka je težak prcojeb od dizajna, direktno su izjebali alfu u toj zoni.
LeBron Posted January 16 Posted January 16 On 14. 1. 2025. at 13:37, Time Crisis said: Neko možda imao prilike da vidi/vozi Reno Austral? @kud u maglu Simoviću Vozim ja novog Australa. Presao vec 50k sa njim, odlican je auto. Ovaj moj je hibrid i u najboljoj opremi. 2
Time Crisis Posted January 16 Posted January 16 58 minutes ago, LeBron said: Vozim ja novog Australa. Presao vec 50k sa njim, odlican je auto. Ovaj moj je hibrid i u najboljoj opremi. To je mild hybrid ili onaj full hylbrid?
Zaboravan Posted January 16 Posted January 16 1 hour ago, Desmond Bojčinski said: Što samo gril? Ceo BMW dizajn tim je za nagradno putovanje kopanja stojećeg rova u zaleđenoj zemlji na nepoznatoj lokaciji u Donbasu. Ja stvarno ne razumem, možda sam star i odveć bolestan ali ne znam zašto od automobila prave cirkus i iphone/samsung. Materijali pak kao od recikliranih guma. Jbt da mi je naći dobar stari suv, kazaljke, dugmići... 1
LeBron Posted January 16 Posted January 16 22 minutes ago, Time Crisis said: To je mild hybrid ili onaj full hylbrid? Full hybrid Ima predobra matrix svetla, infotainment je radio google, ovaj moj ima harman/kardon ozvucenje, bezicna je veza za apple car play, za android auto treba kabl Ide bas dobro (ogranicena brzina na 180 km/h) Isao sam sa njim u Italiju i Grcku, lak za voznju, dobar auto bas. 1
Barti66 Posted January 16 Posted January 16 On 14. 1. 2025. at 11:30, Grunf said: neunistivi my ass. dobri su, ali nemojmo bas preterivati. ja sam na mojoj hondi svasta izmenjao i radio limarijski (sto je ocekivano za auto od 150kkm i 10 godina), drugar je na civicu sto tako svasta menjao i krpio limarijski na svom civicu-opet, uobicajeno na kolima sa tom km. mislim da hondu kupuju ljudi koji se generalno drugacije odnose prema kolima-bolje ih odrzavaju i pickaju i lickaju, pa otud i to da su ne znam kako dugovecne. jesu dobre, neke fantasticno izgledaju, sve se sjajno voze, al se malo preteruje Bez obzira na sve što si rekao opet imaju manje kvarova od većine ostalih, naročito vozila zapadne produkcije. Ako se i dese kvarovi, uglavnom su smešni u odnosu na konkurentne modele, s tim da se i njima desi po neki opoziv. Neznam šta si to sve stigao toliko da izmenjaš na svojoj H na 150k, ali ja sam recimo na svojoj, ako ne računam potrošni materijal i redovne servise, promenio 3 sijalice i imao dva farbanja ogrebotina sa parkinga i to je sve na 140k(12god). Druga H mi je na 60k(3god) trenutno i broj kvarova je za sada 0. Vozim normalno i ne lickam ih bolesnički. Pre njih sam imao Civica R-a i prodao ga sa 210k bez ikakvog kvara ali nisam bio prvi vlasnik pa nmg ta tvrdim 100% šta je bilo pre mene. Pazario ga sa 120k. 1
Eleniko Posted January 17 Posted January 17 pazi šta sam našao u susednom selu bombonica, čak ni ne deluje da je u lošem/nevoznom stanju zaeban spojler, nije neko plastično sralje nego aluminium. 2
booyaka Posted January 17 Posted January 17 21 minutes ago, Eleniko said: pazi šta sam našao u susednom selu bombonica, čak ni ne deluje da je u lošem/nevoznom stanju zaeban spojler, nije neko plastično sralje nego aluminium. Idealan project car 1
Shan Jan Posted February 11 Posted February 11 Gledam ovaj Pezo 508 2020. kakva lepotica. Ne znam kakvi su kao masine doduse. 4 1
Time Crisis Posted February 11 Posted February 11 Najslabiji benzinac 1.2 PureTech ima dosta problema, ostali bi trebalo da su ok 2 1
Recommended Posts