Grunf Posted January 10 Posted January 10 8 minutes ago, askeladden said: Sx4Cross,Vitara da se odvazim za dizela pa Yeti duzmem 2.0 4x4 ili nesto slicno?Imam otprilike 35 km u jednom pravcu do posla.Strepnja mi je da se nece regeneristai DPF za tu razdaljinu? uzi vitaru, pa taman da mi ispricas utiske, posto je ja merkam vec neko vreme
Eleniko Posted January 10 Posted January 10 Tamo ide 1.6 multijet 120 Nema da brigaš Ovde 6 godina pola autoban pola Bgd Bez problema
JozoMujica Posted January 10 Posted January 10 6 hours ago, copkillah said: Prijatelj prodaje, mažen i pažen. Prodaje ga, jer mu treba veći auto zbog bebe. Pa kolika mu je ta beba? 7
Barti66 Posted January 10 Posted January 10 On 5. 1. 2025. at 20:02, smooth.Op said: Da li je vozao neko Civic 10. generacije? Meni to mrak auto. Šta te interesuje?
copkillah Posted January 10 Posted January 10 2 minutes ago, Barti66 said: Šta te interesuje? Da li je to savršen auto i zašto jeste? Šalu na stranu, šta bi mu realno zamerio? 1
Barti66 Posted January 10 Posted January 10 (edited) Slabo šta za zameriti...iskreno. Naravno za tu klasu i cenu msm da je bb kupovina. Malo je veća buka zadnjeg trapa nego kod 9. gen. i to mi je jedina zamerka, sve ostalo top. Prilično udoban, startan, stabilan, upravljiv, pun opreme čak i u osnovnom paketu a kamo li u "sport +" opciji, prostran, nije veliki potrošač...pričam o benzincu 1,8 naravno. Edited January 10 by Barti66 2
brusli Posted January 11 Posted January 11 (edited) Kakve su ovo gluposti na Honda sajtu, nude samo hibride, naravno cena nenormalna. Sta se dogadja sa Hondom u Srbiji, kakav je to raspad ? Hocu bre benzin VTEC i tacka Edited January 11 by brusli
nesha taxista Posted January 13 Author Posted January 13 On 11. 1. 2025. at 12:54, brusli said: Kakve su ovo gluposti na Honda sajtu, nude samo hibride, naravno cena nenormalna. Sta se dogadja sa Hondom u Srbiji, kakav je to raspad ? Hocu bre benzin VTEC i tacka Problem je što svi moraju da se uklope u prosek emisije izduvnih gasova. Od ove godine su pravila strožija. Ipak, ako te zanima skokni do najbližeg dilera pa pitaj da li još imaju štogod iz starih zaliha.
Eleniko Posted January 13 Posted January 13 ne postoji razlog da se ne kupuje polovna honda to su neuništivi automobili
Time Crisis Posted January 13 Posted January 13 2 hours ago, Eleniko said: ne postoji razlog da se ne kupuje polovna honda to su neuništivi automobili Nenormalno su skupi kod nas, viđao sam da traže preko 10 hiljada za 15-ak godina star Accord
Zli Gli Posted January 13 Posted January 13 (edited) 55 minutes ago, Time Crisis said: Nenormalno su skupi kod nas, viđao sam da traže preko 10 hiljada za 15-ak godina star Accord Nudio je nama neki Hondu Akord valjda 2.0 benzin 2009. uz doplatu za ovu Mazdu CX-5, hteo sam da uzmem u obzir jer je auto na slikama kao casa ali je rekao da racuna 9000 i nije bilo sanse da se nadjemo, ja sam mislio da je oko 7500 do 8000 max. Kad smo kod CX-5, odradili dubinsko i poliranje, auto kao nov. Provozao malo, taj benzinac je top ali mi smeta samo kratak hod sedista, ne mogu da ispravim noge kao u npr. Astri, jako cudnovato. 275 hiljada km, kaze covek bez zamene lanca, samo mali servisi na 15-20 hiljada. Motor posle 30ak sekundi prede, radi kao svajcarski sat. Japanci Bogovi. Edited January 13 by Zli Gli 2 1
Eleniko Posted January 13 Posted January 13 1 hour ago, Time Crisis said: Nenormalno su skupi kod nas, viđao sam da traže preko 10 hiljada za 15-ak godina star Accord ima jedan civic IX karavan, spektakolo od kola 6000e 2014. 170.000 navodnih /a nek je i 270.000/ ali jebiga ne merem sedati u modlu mrtvačkog sanduka pisao sam već o tome ako dignem sedište na max onda ne mogu da provučem glavu unutra moram vratolomije taj hondin dizel /koji hondaši mrze/ je bukvalno poslednja opcija pred kraj automobilizma ako ga bude bilo 1
Recommended Posts