radisa Posted Sunday at 12:50 Posted Sunday at 12:50 (edited) 11 minutes ago, nenad said: jel ta cena ima smisla, mislim u odnosu na to za koliko si ti prodao svoj? koliko je rizicno uzimati polovan hibrid? @Zli Gli da, dizel, automatik, neki malo bolji paket. Ja sam moj 5 godina star prodo za 20k, 2023... I bio je stariji model sa slabijim motorom od ovog modela, malo manje unitrasnjosti... E sad, jbg, nisam gledao kakvi su hibridi na oglasima, ako nije plug in, onda ti baterija ne igra previse, to je ono da ti stedi u gradskoj voznji, puni se na motor i kocnice, domet na bateriju je 7km max, pri maksimalnoj brzini od 50 km/h... Mislim da su plugin skuplji dosta, tu baterija igra sigurno, ali se moze dokupiti garancija svakako... Edited Sunday at 12:53 by radisa 1
radisa Posted Sunday at 12:52 Posted Sunday at 12:52 Just now, Time Crisis said: Jel velika razlika između poslednje i pretposlednje generacije (tj. pre i posle 2019) ili više kozmetički? Jaci motor, malo je vise prostora unutra, bolji infotairment ( stariji nema android auto ), modularna instrument tabla... nije kozmeticki, ima pomaka, dosta... 1
nenad Posted Sunday at 13:01 Posted Sunday at 13:01 9 minutes ago, radisa said: Ja sam moj 5 godina star prodo za 20k, 2023... I bio je stariji model sa slabijim motorom od ovog modela, malo manje unitrasnjosti... E sad, jbg, nisam gledao kakvi su hibridi na oglasima, ako nije plug in, onda ti baterija ne igra previse, to je ono da ti stedi u gradskoj voznji, puni se na motor i kocnice, domet na bateriju je 7km max, pri maksimalnoj brzini od 50 km/h... Mislim da su plugin skuplji dosta, tu baterija igra sigurno, ali se moze dokupiti garancija svakako... ma meni nije neophodan plug in. hvala, pogledam onda i to, ja sam mislio da je rav4 znacajno skuplji od medjeda.
Lancia Posted Sunday at 13:29 Posted Sunday at 13:29 Idealan SUV i terenac je Toyota Corolla Cross i po motoru i po velicini, jedino sto je nov model. Pih, sutra bih ga pazario. 1
Lancia Posted Sunday at 13:51 Posted Sunday at 13:51 (edited) 6 minutes ago, napadaj said: Nije lepa Corolla Cross jbg. Sta je dobro, sta nam treba, Disciplina kicme Meni je u svojoj jednostavnosti, idealan auto. Kad budem hteo da se dzekiram, trazicu od tebe jedan djir. Edited Sunday at 13:51 by Lancia 1
napadaj Posted Sunday at 14:17 Posted Sunday at 14:17 Kičme disciplina? 26 minutes ago, Lancia said: Kad budem hteo da se dzekiram, trazicu od tebe jedan djir. Dogovoreno 1
zorglub Posted Sunday at 16:49 Posted Sunday at 16:49 8 hours ago, nenad said: @Milosh76 vozim golfa 6, 1.6 tdi. Touran.
smooth.Op Posted Sunday at 19:02 Posted Sunday at 19:02 Da li je vozao neko Civic 10. generacije? Meni to mrak auto. 1
Greek Freak Posted Sunday at 20:42 Posted Sunday at 20:42 9 hours ago, nenad said: ma znam za superb, ali ne treba mi bas toliko mesta unutra, zadnja klupa je za djecu. sad kapiram da sam ustvari hteo da pitam da li ima neki razlog zasto ne kodiak, i ako ne sta drugo u toj klasi. @Zli Gli imal kodiaka po svici? Ja sam presao 100+ k sa Kodiaq dizelom kojeg i dalje vozim. U sustini sam veoma zadovoljan autom. Gepek je jako velik, ima bas puno prostora za pakovanje cele porodice, pa i za zimska putovanja sa puno kabaste odece. Ako razmatras automatik, njihov DSG je dobar, salta kad/kako treba i elastican je. Kad hoces naglo da ubrzas, postoji mali "lag" pre nego sto te zalepi za sediste, sto je malko neobicno ali se brzo navikne. 4x4 radi jako dobro za auto koji nije primarno offroad terenac, provezao me je kroz snezne smetove, ozbiljno blato i pesak, nikad izdao do sada. Prvenstveno mi se kod Kodiaqa svidja sto, po mom misljenju, predstavlja dobar mix dva sveta - jeste SUV koji ima dobar clearance i visu/uspravniju poziciju sedenja, ali nema previsok centar mase tako da i na odgovarajucem krivudavom putu moze da se nagazi malo jace bez da "bezi" u svakoj krivini. Osim redovnih servisa i zamene plocica, jedino sto sa cim sam imao sitan problem su elektronske bravice koje su se 2 ili 3 puta (u garanciji) pokvarile na razlicitim vratima. Nadam se da ce ti nesto od ovoga biti korisno. Ako ti znaci jos nesto od informacija, cimaj slobodno ovde ili na PM. Pozdrav 1
Zli Gli Posted yesterday at 10:14 Posted yesterday at 10:14 Evo malo sam zujao po autoskautu, skuplje je tamo nego kod nas, mislim kad se dodaju carina i prevoz koji su za Kodiak preko 3000e lagano Ovo se uklapa u taj fond a da valja, jedan franak je 1.08e Prve dve prosecna oprema ali niza cena, ostale ful oprema ali nesto skuplje. Sve su servisirane i kao nove ali da ima oko 100 hiljada km i ful opremu, to je oko 25 hiljada franaka ili jace + troskovi uvoza. Kod nas krecu od 19 hiljada pa navise. 1
Recommended Posts