napadaj Posted Sunday at 09:03 Posted Sunday at 09:03 Drugar vozi Kodiaq, prlično je zadovoljan. Vozio sam se jednom tim autom s njim i iznenadilo me je to što Superb ima više mesta unutra. Daleko od toga da Kodiaq nema, i u njemu se svako vozi kao grof, ali Superb je baš ogroman unutra.
Milosh76 Posted Sunday at 09:07 Posted Sunday at 09:07 Taman da provozas drugarov auto, da vidis da li ti pase. Moj kolega je uzeo Superb pre par meseci, automatika. Kad je pao ovaj prvi sneg... nije mogao uz brdasce da ga izvuce...
Milosh76 Posted Sunday at 10:22 Posted Sunday at 10:22 1 hour ago, napadaj said: Što ja? Pa da javis nenadu utiske 😁
booyaka Posted Sunday at 10:48 Posted Sunday at 10:48 2 hours ago, nenad said: @Milosh76 vozim golfa 6, 1.6 tdi. Znači Tiguan 😎 1
Milosh76 Posted Sunday at 10:50 Posted Sunday at 10:50 Ili sestrinski pandan Skoda Kodiaq/Karoq u zavisnosti od potreba i finansija. A ako duplira budzet onda "rodjak" iz Audija 😁
nenad Posted Sunday at 11:13 Posted Sunday at 11:13 2 hours ago, napadaj said: Drugar vozi Kodiaq, prlično je zadovoljan. Vozio sam se jednom tim autom s njim i iznenadilo me je to što Superb ima više mesta unutra. Daleko od toga da Kodiaq nema, i u njemu se svako vozi kao grof, ali Superb je baš ogroman unutra. ma znam za superb, ali ne treba mi bas toliko mesta unutra, zadnja klupa je za djecu. sad kapiram da sam ustvari hteo da pitam da li ima neki razlog zasto ne kodiak, i ako ne sta drugo u toj klasi. @Zli Gli imal kodiaka po svici?
Zli Gli Posted Sunday at 11:27 Posted Sunday at 11:27 (edited) Evo video sto mi je poslao drug iz Zemuna, generalno je zadovoljan Kodiakom osim izrade enterijera, kaze da su plastike pakao lose. Mada je covek powerlifter od 150+ kila pa mozda stiska malo jace, jbg. VID_20250105_032426_952.mp4 Osim toga i nesto vece potrosnje je zadovoljan. Ima ih po Svici, samo daj neke odrednice, automatik dizel pretpostavljam a ti su mahom ili sa 150+ hiljada km (sto meni ne bi smetalo, cak ni 200) ili sa malo km pa skupi prilicno Edited Sunday at 11:32 by Zli Gli
Lancia Posted Sunday at 11:35 Posted Sunday at 11:35 Ako zulja plastika, onda RAV 4 ili Mazda CX5, jbmlg meni u Leonu ne smeta, to je taj isti VW kvalitet. Navodno se dosta ljudi zalilo, pa su Svabe odlucile od sledece godine da kao drasticno menjaju interijer.
radisa Posted Sunday at 12:37 Posted Sunday at 12:37 Rav4 za oko 25k vidim da ima na polovnim automobilina, 2021 godiste, hibridi sa 2.5 motorom, od 220ks... Jedina stvar koja nekom moze da smeta tu je sto je infotairment dosta bazican, sve ostalo, sve 5 iz mog ugla...
napadaj Posted Sunday at 12:40 Posted Sunday at 12:40 A da li se ono zujanje čuje i u Tojoti ili samo spolja?
nenad Posted Sunday at 12:42 Posted Sunday at 12:42 2 minutes ago, radisa said: Rav4 za oko 25k vidim da ima na polovnim automobilina, 2021 godiste, hibridi sa 2.5 motorom, od 220ks... Jedina stvar koja nekom moze da smeta tu je sto je infotairment dosta bazican, sve ostalo, sve 5 iz mog ugla... jel ta cena ima smisla, mislim u odnosu na to za koliko si ti prodao svoj? koliko je rizicno uzimati polovan hibrid? @Zli Gli da, dizel, automatik, neki malo bolji paket.
Time Crisis Posted Sunday at 12:50 Posted Sunday at 12:50 12 minutes ago, radisa said: Rav4 za oko 25k vidim da ima na polovnim automobilina, 2021 godiste, hibridi sa 2.5 motorom, od 220ks... Jedina stvar koja nekom moze da smeta tu je sto je infotairment dosta bazican, sve ostalo, sve 5 iz mog ugla... Jel velika razlika između poslednje i pretposlednje generacije (tj. pre i posle 2019) ili više kozmetički?
Recommended Posts