Eleniko Posted January 1 Posted January 1 Ja nisam, ti si poredio i iskenjao se po brendu koji ima veći istorijski značaj za istoriju automobilizma uključujući i novu. Formula 1 ima s tim veze isto koliko i Jordan sa real world industrijom. 1
kud u maglu Simoviću Posted January 1 Posted January 1 početne pozicije su nam različite, a samim tim i ugao gledanja 1
Lancia Posted January 1 Posted January 1 1 hour ago, Tresko said: Izvini, ali ovaj auto je baš, baš lep- nova Lancia Y, i uživo je lep, A i unutrašnjost je odlična, sve više ih ima na ulicama: Ovo je concept i tad bi moglo da se kaze, ovo je masterpiece. Na zalost, Lancia previse produkcijskim modelom podseca na konfekcijski Citroen C30. Najveci dizajnerski promasaj je jeftino resenje prednjih farova, koji daju licnost automobilu. 1
napadaj Posted January 1 Posted January 1 4 hours ago, Milosh76 said: Ovo je odlican savet, pogotovo za cifru koju @napadaj planira da potrosi To jeste dobra ideja, videću da li može da se izvede.
Lancia Posted January 1 Posted January 1 @napadaj Nemoj da me razocaras bojom, Alfa je crvena ili zelena
napadaj Posted January 1 Posted January 1 Zelene mi se sviđaju i razmotriću ako se pojavi neka, a i crvene su prelepe, ali ništa u toj boji nije prihvatljivo za ličnu upotrebu. 1
Lancia Posted January 1 Posted January 1 4 minutes ago, napadaj said: Zelene mi se sviđaju i razmotriću ako se pojavi neka, a i crvene su prelepe, ali ništa u toj boji nije prihvatljivo za ličnu upotrebu. Mani prakticnost ili sta vec, kad kupujes tako lep auto
napadaj Posted January 1 Posted January 1 Vidi, znam ljude koji ne jedu paradajz i jagode zato što su crvene boje, tako da je ovaj moj otpor prema crvenim stvarima još i donekle razumljiv. 3 1
copkillah Posted January 1 Posted January 1 8 minutes ago, napadaj said: Vidi, znam ljude koji ne jedu paradajz i jagode zato što su crvene boje, tako da je ovaj moj otpor prema crvenim stvarima još i donekle razumljiv. Objasni onda šljamčester
booyaka Posted January 1 Posted January 1 20 minutes ago, napadaj said: Vidi, znam ljude koji ne jedu paradajz i jagode zato što su crvene boje, tako da je ovaj moj otpor prema crvenim stvarima još i donekle razumljiv. Ti su za lečenje 4
zorglub Posted January 2 Posted January 2 Nova Lancia Y je bukvalno Stelantisov multipraktik C3/Corsa/208 u drugoj suknji
kud u maglu Simoviću Posted January 3 Posted January 3 ovaj viče iz sve snage @Eleniko kupi meeee, vodi me u međeđu Spoiler 2
Eleniko Posted January 3 Posted January 3 Izrazito ne volim osećaj u tim kolima ni kao vozač ni kao suvozač Išao sam svojevremeno u neko selo pored Loznice da kupim jedan Sisley 4x4, nerado se sećam toga.
Milosh76 Posted January 5 Posted January 5 1 hour ago, nenad said: valjda je ovo prava tema za pitanje. posto se porodica siri, doslo vreme xa se kupi neki "tenk", u kome ce moci da se vozi dvoje male dece i dvoje odraslih. znaci neki suv 20-25k eur, zeni se svidja kodiak. sta uzeti? Ovo je tema za pitanje 58 minutes ago, Zli Gli said: Za te pare bi trebalo da moze da se uzme neki DS7 sa do stotinak hiljada km i to ti je ubedljivo najlepsi auto u klasi, plus oprema uvek namunjena do bola. Onaj 1.6 turbo benzin sa 180ks, uzmes to i budes glavni baja u kraju. Rezerve npr. Mazda CX-5 (samo benzin), Hjundai Tucson, Kia Sportage (ali onda neces znati jel vozis Sportaz, Sportidz ili Sportejdz), Pezo 3008, Citroen C5 Aircross ili mozda neki Tiguan ili taj pomenuti Kodiaq, mada mi je on nesto preglomazan. 28 minutes ago, nenad said: ja sam brt seljak sa korduna, dnk mi ne dozvoljava da uzmem francuza ili kiju. kodiak mi je trenutno prvi izbor, mada se ja bas ne razumem, pa je svaki savet dobrodosao. na kraju je plan da ga uzmem preko firme, mada to onda ogranicava izbor, tako da je mozda varijanta da zajmim kes, uvezem auto na zenu i onda ga firma kupi od nje. ako ima neki laksi nacin, to bi bilo super. Koji auto sad vozis? Imas li pouzdanog majstora? Kako si zadovoljan sadasnjim autom? Zasto ne uzmes istu marku, samo SUV?
Recommended Posts