Eleniko Posted Wednesday at 11:17 Posted Wednesday at 11:17 Ja nisam, ti si poredio i iskenjao se po brendu koji ima veći istorijski značaj za istoriju automobilizma uključujući i novu. Formula 1 ima s tim veze isto koliko i Jordan sa real world industrijom. 1
kud u maglu Simoviću Posted Wednesday at 11:33 Posted Wednesday at 11:33 početne pozicije su nam različite, a samim tim i ugao gledanja 1
Lancia Posted Wednesday at 12:22 Posted Wednesday at 12:22 1 hour ago, Tresko said: Izvini, ali ovaj auto je baš, baš lep- nova Lancia Y, i uživo je lep, A i unutrašnjost je odlična, sve više ih ima na ulicama: Ovo je concept i tad bi moglo da se kaze, ovo je masterpiece. Na zalost, Lancia previse produkcijskim modelom podseca na konfekcijski Citroen C30. Najveci dizajnerski promasaj je jeftino resenje prednjih farova, koji daju licnost automobilu. 1
napadaj Posted Wednesday at 12:24 Posted Wednesday at 12:24 4 hours ago, Milosh76 said: Ovo je odlican savet, pogotovo za cifru koju @napadaj planira da potrosi To jeste dobra ideja, videću da li može da se izvede.
Lancia Posted Wednesday at 12:28 Posted Wednesday at 12:28 @napadaj Nemoj da me razocaras bojom, Alfa je crvena ili zelena
napadaj Posted Wednesday at 12:30 Posted Wednesday at 12:30 Zelene mi se sviđaju i razmotriću ako se pojavi neka, a i crvene su prelepe, ali ništa u toj boji nije prihvatljivo za ličnu upotrebu. 1
Lancia Posted Wednesday at 12:37 Posted Wednesday at 12:37 4 minutes ago, napadaj said: Zelene mi se sviđaju i razmotriću ako se pojavi neka, a i crvene su prelepe, ali ništa u toj boji nije prihvatljivo za ličnu upotrebu. Mani prakticnost ili sta vec, kad kupujes tako lep auto
napadaj Posted Wednesday at 13:01 Posted Wednesday at 13:01 Vidi, znam ljude koji ne jedu paradajz i jagode zato što su crvene boje, tako da je ovaj moj otpor prema crvenim stvarima još i donekle razumljiv. 3 1
copkillah Posted Wednesday at 13:10 Posted Wednesday at 13:10 8 minutes ago, napadaj said: Vidi, znam ljude koji ne jedu paradajz i jagode zato što su crvene boje, tako da je ovaj moj otpor prema crvenim stvarima još i donekle razumljiv. Objasni onda šljamčester
napadaj Posted Wednesday at 13:10 Posted Wednesday at 13:10 Tu Satana na grbu neutrališe sve ostalo 1
booyaka Posted Wednesday at 13:21 Posted Wednesday at 13:21 20 minutes ago, napadaj said: Vidi, znam ljude koji ne jedu paradajz i jagode zato što su crvene boje, tako da je ovaj moj otpor prema crvenim stvarima još i donekle razumljiv. Ti su za lečenje 3
zorglub Posted Thursday at 23:53 Posted Thursday at 23:53 Nova Lancia Y je bukvalno Stelantisov multipraktik C3/Corsa/208 u drugoj suknji
kud u maglu Simoviću Posted Friday at 13:37 Posted Friday at 13:37 ovaj viče iz sve snage @Eleniko kupi meeee, vodi me u međeđu Spoiler 1
Eleniko Posted Friday at 14:50 Posted Friday at 14:50 Izrazito ne volim osećaj u tim kolima ni kao vozač ni kao suvozač Išao sam svojevremeno u neko selo pored Loznice da kupim jedan Sisley 4x4, nerado se sećam toga.
Recommended Posts