Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Ja nisam, ti si poredio i iskenjao se po brendu koji ima veći istorijski značaj za istoriju automobilizma uključujući i novu. Formula 1 ima s tim veze isto koliko i Jordan sa real world industrijom.

• +1 1
Posted

početne pozicije su nam različite, a samim tim i ugao gledanja

Jet Jaguar Friendship GIF

• Vojvodo,serdare 1
Posted
1 hour ago, Tresko said:

Izvini, ali ovaj auto je baš, baš lep- nova Lancia Y, i uživo je lep, A i unutrašnjost je odlična,  sve više ih ima na ulicama:

1708099790006.jpg

FtwIEsnWIAUUMkI?format=jpg&name=4096x409

Ovo je concept i tad bi moglo da se kaze, ovo je masterpiece. Na zalost, Lancia previse produkcijskim modelom podseca na konfekcijski Citroen C30. Najveci dizajnerski promasaj je jeftino resenje prednjih farova, koji daju licnost automobilu. 

• +1 1
Posted
4 hours ago, Milosh76 said:

Ovo je odlican savet, pogotovo za cifru koju @napadaj  planira da potrosi

To jeste dobra ideja, videću da li može da se izvede.

Posted

Zelene mi se sviđaju i razmotriću ako se pojavi neka, a i crvene su prelepe, ali ništa u toj boji nije prihvatljivo za ličnu upotrebu. :fantom:

• -1 1
Posted
4 minutes ago, napadaj said:

Zelene mi se sviđaju i razmotriću ako se pojavi neka, a i crvene su prelepe, ali ništa u toj boji nije prihvatljivo za ličnu upotrebu. :fantom:

Mani prakticnost ili sta vec, kad kupujes tako lep auto :rolleyes:

Posted

Vidi, znam ljude koji ne jedu paradajz i jagode zato što su crvene boje, tako da je ovaj moj otpor prema crvenim stvarima još i donekle razumljiv. :D

• Haha 3
  • -1 1
Posted
8 minutes ago, napadaj said:

Vidi, znam ljude koji ne jedu paradajz i jagode zato što su crvene boje, tako da je ovaj moj otpor prema crvenim stvarima još i donekle razumljiv. :D

Objasni onda šljamčester :fantom:

Posted
20 minutes ago, napadaj said:

Ti su za lečenje

• +1 3
Posted

ovaj viče iz sve snage @Eleniko 

kupi meeee, vodi me u međeđu

Spoiler

panda GIF

• Haha 1
Posted

Izrazito ne volim osećaj u tim kolima ni kao vozač ni kao suvozač

Išao sam svojevremeno u neko selo pored Loznice da kupim jedan Sisley 4x4, nerado se sećam toga.