Tresko Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 48 minutes ago, napadaj said: Ma naravno, ima Android auto i to je dovoljno. Nema kajanja ako se ovo uzme. Jedino mi se ne sviđa to što je 2022. godište, a prešao 90k, al garantuje i lični kontakt zaposlen kod prodavca da je auto perfektan. Tebi izgleda dosadno u životu, pa si rešio da kupiš alfa romeo Baš tražiš nevolju. Beži bre od toga.
napadaj Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Ma to je rešena stvar, samo je pitanje koju ću da uzmem. 1
Zli Gli Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Ako nije tajna, koja je cifra u pitanju za tu sa 90 hiljada km? Merkam ja mesecima nesto za uvoz, naravno samo benzin i favorit mi je taj sa 280ks. I da nas izadje dosta manje nego kod nas u oglasima pa ili da cekamo dobru zaradu ili spustimo da se brze proda.
SNARC Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 1 hour ago, Tresko said: Tebi izgleda dosadno u životu, pa si rešio da kupiš alfa romeo Baš tražiš nevolju. Beži bre od toga. Kao ulazak u brak sa Darom bubamarom ili Tasanom Bekvalac..kostace te djavo i po..ali ce biti veoma zanimljivo i neponovljivo dok si u svemu tome. Prosto jedan ispit solventnosti, muskosti i hrabrosti. Napadaj, napadaj... @napadaj-e napadaj 1 2
napadaj Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Rekao bih da nije tako, ja svuda čitam samo pozitivne komentare za Giulio i Stelvio. Nisu to više raspale neodržavane stočetressedmice. 1
Tresko Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 23 minutes ago, napadaj said: Rekao bih da nije tako, ja svuda čitam samo pozitivne komentare za Giulio i Stelvio. Nisu to više raspale neodržavane stočetressedmice. Uh, brate, ovde imaš gomilu foruma vlasnika alfinih vozila, i to su više kao one grupe samopomoći, očajni ljudi se žale non-stop, pa se čak i svadjaju medjusobom. Pa postuju i račune iz servisa sa nevidjenim ciframa. Tako da, beži od toga.
BWA Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 33 minutes ago, napadaj said: Rekao bih da nije tako, ja svuda čitam samo pozitivne komentare za Giulio i Stelvio. Nisu to više raspale neodržavane stočetressedmice. Alfa/Fiat su uvijek bili dobra auta. Druga je tema što Alfe voze budale koje ne vade motor iz crvenog pa sjebu sve što se moze sjebati. 1
napadaj Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 20 minutes ago, Tresko said: Uh, brate, ovde imaš gomilu foruma vlasnika alfinih vozila, i to su više kao one grupe samopomoći, očajni ljudi se žale non-stop, pa se čak i svadjaju medjusobom. Pa postuju i račune iz servisa sa nevidjenim ciframa. Tako da, beži od toga. Ma to su stare Alfe, ne ove nove. 1
ZokiAsov Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Uzimaj brate, taj auto je smrt za cave... 3 1
kud u maglu Simoviću Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 11 minutes ago, BWA said: Alfa/Fiat su uvijek bili dobra auta. Druga je tema što Alfe voze budale koje ne vade motor iz crvenog pa sjebu sve što se moze sjebati. feler industriale automotive torino 3
napadaj Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Jeremy Clarkson once said on an episode of Top Gear that "You can't be a true petrolhead until you've owned an Alfa Romeo."
gone fishing Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 još ako je crvena farba - da li se slažete da su najgori polovnjaci oni sa 150-200k km, na njima ništa nije pipnuto, osim malog servisa, pa kupca takvog primerka vrlo brzo očekuju ili servisi ili kvarovi zupčastog kaiša (kad se poljube klipovi i ventili račun će biti za srčku), vodene pumpe, alternatora, lanca itd itd
smooth.Op Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Najgori polovnjaci su oni sa 150-200k km koji imaju 350-400k km 1 1
SNARC Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 1 minute ago, gone fishing said: još ako je crvena farba - da li se slažete da su najgori polovnjaci oni sa 150-200k km, na njima ništa nije pipnuto, osim malog servisa, pa kupca takvog primerka vrlo brzo očekuju ili servisi ili kvarovi zupčastog kaiša (kad se poljube klipovi i ventili račun će biti za srčku), vodene pumpe, alternatora, lanca itd itd Kad kupis polovnjak, prvo radis veliki servis..tako kontrolises svoj trosak umesto da gledas u pasulj sta ce da te strefi. Nemojte kvariti coveku volju ako vec hoce da zeni Bekvalcevu. Mada..ako postoji opcija da negde rentiras pa vozis mesec-dva..mozda bi te ona prva zaljubljenost i impresija prosla, you never know. Mislim na Alfu, ne na gospodicnu.
Recommended Posts