Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
48 minutes ago, napadaj said:

Ma naravno, ima Android auto i to je dovoljno.

Nema kajanja ako se ovo uzme. :D Jedino mi se ne sviđa to što je 2022. godište, a prešao 90k, al garantuje i lični kontakt zaposlen kod prodavca da je auto perfektan.

Tebi izgleda dosadno u životu, pa si rešio da kupiš alfa romeo:D Baš tražiš nevolju. Beži bre od toga.

Posted

Ma to je rešena stvar, samo je pitanje koju ću da uzmem. :D

• +1 1
Posted

Ako nije tajna, koja je cifra u pitanju za tu sa 90 hiljada km? 

Merkam ja mesecima nesto za uvoz,  naravno samo benzin i favorit mi je taj sa 280ks. I da nas izadje dosta manje nego kod nas u oglasima pa ili da cekamo dobru zaradu ili spustimo da se brze proda.

Posted
1 hour ago, Tresko said:

Tebi izgleda dosadno u životu, pa si rešio da kupiš alfa romeo:D Baš tražiš nevolju. Beži bre od toga.

Kao ulazak u brak sa Darom bubamarom ili Tasanom Bekvalac..kostace te djavo i po..ali ce biti veoma zanimljivo i neponovljivo dok si u svemu tome. 

Prosto jedan ispit solventnosti, muskosti i hrabrosti. 

Napadaj, napadaj... @napadaj-e napadaj :)

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Rekao bih da nije tako, ja svuda čitam samo pozitivne komentare za Giulio i Stelvio. Nisu to više raspale neodržavane stočetressedmice. :D

• +1 1
Posted
23 minutes ago, napadaj said:

Rekao bih da nije tako, ja svuda čitam samo pozitivne komentare za Giulio i Stelvio. Nisu to više raspale neodržavane stočetressedmice. :D

Uh, brate, ovde imaš gomilu foruma vlasnika alfinih vozila, i to su više kao one grupe samopomoći, očajni ljudi se žale non-stop, pa se čak i svadjaju medjusobom.:D Pa postuju i račune iz servisa sa nevidjenim ciframa. Tako da, beži od toga.:D

Posted
33 minutes ago, napadaj said:

Alfa/Fiat su uvijek bili dobra auta.

Druga je tema što Alfe voze budale koje ne vade motor iz crvenog pa sjebu sve što se moze sjebati.

• +1 1
Posted
20 minutes ago, Tresko said:

Uh, brate, ovde imaš gomilu foruma vlasnika alfinih vozila, i to su više kao one grupe samopomoći, očajni ljudi se žale non-stop, pa se čak i svadjaju medjusobom.:D Pa postuju i račune iz servisa sa nevidjenim ciframa. Tako da, beži od toga.:D

Ma to su stare Alfe, ne ove nove. :D

• Haha 1
Posted

Uzimaj brate, taj auto je smrt za cave...

• +1 3
  • Haha 1
Posted
11 minutes ago, BWA said:

Alfa/Fiat su uvijek bili dobra auta.

Druga je tema što Alfe voze budale koje ne vade motor iz crvenog pa sjebu sve što se moze sjebati.

feler industriale automotive torino

:hitler:

• Haha 3
Posted

Jeremy Clarkson once said on an episode of Top Gear that "You can't be a true petrolhead until you've owned an Alfa Romeo."

:D

Posted

još ako je crvena farba :D

- da li se slažete da su najgori polovnjaci oni sa 150-200k km, na njima ništa nije pipnuto, osim malog servisa, pa kupca takvog primerka vrlo brzo očekuju ili servisi ili kvarovi zupčastog kaiša (kad se poljube klipovi i ventili račun će biti za srčku), vodene pumpe, alternatora, lanca itd itd

Posted

Najgori polovnjaci su oni sa 150-200k km koji imaju 350-400k km :D

• +1 1
  • Haha 1
Posted
1 minute ago, gone fishing said:

još ako je crvena farba :D

- da li se slažete da su najgori polovnjaci oni sa 150-200k km, na njima ništa nije pipnuto, osim malog servisa, pa kupca takvog primerka vrlo brzo očekuju ili servisi ili kvarovi zupčastog kaiša (kad se poljube klipovi i ventili račun će biti za srčku), vodene pumpe, alternatora, lanca itd itd

Kad kupis polovnjak, prvo radis veliki servis..tako kontrolises svoj trosak umesto da gledas u pasulj sta ce da te strefi. 

Nemojte kvariti coveku volju ako vec hoce da zeni Bekvalcevu.

Mada..ako postoji opcija da negde rentiras pa vozis mesec-dva..mozda bi te ona prva zaljubljenost i impresija prosla, you never know. 

Mislim na Alfu, ne na gospodicnu.