December 31, 2024Dec 31 48 minutes ago, napadaj said: Ma naravno, ima Android auto i to je dovoljno. Nema kajanja ako se ovo uzme. Jedino mi se ne sviđa to što je 2022. godište, a prešao 90k, al garantuje i lični kontakt zaposlen kod prodavca da je auto perfektan. Tebi izgleda dosadno u životu, pa si rešio da kupiš alfa romeo Baš tražiš nevolju. Beži bre od toga.
December 31, 2024Dec 31 Ako nije tajna, koja je cifra u pitanju za tu sa 90 hiljada km? Merkam ja mesecima nesto za uvoz, naravno samo benzin i favorit mi je taj sa 280ks. I da nas izadje dosta manje nego kod nas u oglasima pa ili da cekamo dobru zaradu ili spustimo da se brze proda.
December 31, 2024Dec 31 1 hour ago, Tresko said: Tebi izgleda dosadno u životu, pa si rešio da kupiš alfa romeo Baš tražiš nevolju. Beži bre od toga. Kao ulazak u brak sa Darom bubamarom ili Tasanom Bekvalac..kostace te djavo i po..ali ce biti veoma zanimljivo i neponovljivo dok si u svemu tome. Prosto jedan ispit solventnosti, muskosti i hrabrosti. Napadaj, napadaj... @napadaj-e napadaj
December 31, 2024Dec 31 Rekao bih da nije tako, ja svuda čitam samo pozitivne komentare za Giulio i Stelvio. Nisu to više raspale neodržavane stočetressedmice.
December 31, 2024Dec 31 23 minutes ago, napadaj said: Rekao bih da nije tako, ja svuda čitam samo pozitivne komentare za Giulio i Stelvio. Nisu to više raspale neodržavane stočetressedmice. Uh, brate, ovde imaš gomilu foruma vlasnika alfinih vozila, i to su više kao one grupe samopomoći, očajni ljudi se žale non-stop, pa se čak i svadjaju medjusobom. Pa postuju i račune iz servisa sa nevidjenim ciframa. Tako da, beži od toga.
December 31, 2024Dec 31 33 minutes ago, napadaj said: Rekao bih da nije tako, ja svuda čitam samo pozitivne komentare za Giulio i Stelvio. Nisu to više raspale neodržavane stočetressedmice. Alfa/Fiat su uvijek bili dobra auta. Druga je tema što Alfe voze budale koje ne vade motor iz crvenog pa sjebu sve što se moze sjebati.
December 31, 2024Dec 31 20 minutes ago, Tresko said: Uh, brate, ovde imaš gomilu foruma vlasnika alfinih vozila, i to su više kao one grupe samopomoći, očajni ljudi se žale non-stop, pa se čak i svadjaju medjusobom. Pa postuju i račune iz servisa sa nevidjenim ciframa. Tako da, beži od toga. Ma to su stare Alfe, ne ove nove.
December 31, 2024Dec 31 11 minutes ago, BWA said: Alfa/Fiat su uvijek bili dobra auta. Druga je tema što Alfe voze budale koje ne vade motor iz crvenog pa sjebu sve što se moze sjebati. feler industriale automotive torino
December 31, 2024Dec 31 Jeremy Clarkson once said on an episode of Top Gear that "You can't be a true petrolhead until you've owned an Alfa Romeo."
December 31, 2024Dec 31 još ako je crvena farba - da li se slažete da su najgori polovnjaci oni sa 150-200k km, na njima ništa nije pipnuto, osim malog servisa, pa kupca takvog primerka vrlo brzo očekuju ili servisi ili kvarovi zupčastog kaiša (kad se poljube klipovi i ventili račun će biti za srčku), vodene pumpe, alternatora, lanca itd itd
December 31, 2024Dec 31 1 minute ago, gone fishing said: još ako je crvena farba - da li se slažete da su najgori polovnjaci oni sa 150-200k km, na njima ništa nije pipnuto, osim malog servisa, pa kupca takvog primerka vrlo brzo očekuju ili servisi ili kvarovi zupčastog kaiša (kad se poljube klipovi i ventili račun će biti za srčku), vodene pumpe, alternatora, lanca itd itd Kad kupis polovnjak, prvo radis veliki servis..tako kontrolises svoj trosak umesto da gledas u pasulj sta ce da te strefi. Nemojte kvariti coveku volju ako vec hoce da zeni Bekvalcevu. Mada..ako postoji opcija da negde rentiras pa vozis mesec-dva..mozda bi te ona prva zaljubljenost i impresija prosla, you never know. Mislim na Alfu, ne na gospodicnu.