Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Giulia nije lepsa od golfa npr… ili?

Posted
On 25. 12. 2024. at 12:02, radisa said:

Realno, meni smeta kad je nisko...

AKO hoću mapu da pogledam, gubim i periferni vidako obaram glavu dole... Možda izgleda lepše, ali mislim da je kad je gore manje ometajuće za voćnju... Barem meni, to je mislim individualna stvar....

Interesantno, retko srećem ljude kojima je ovo ok, meni je i mapa ok na rešenjima poput ovom kod škode.

Baš ne evolim te što vire i izgledaju kao naknadna misao.

Kontam da je, dizajnerski, to par koraka kroz generacije gde se prvo uzdiže i definiše u par, a u sledećoj ili onoj posle će se i skidati, tj. da je to neki cilj @Caligula - šta ti misliš?

Mada ja sam najsrećniji bio sa C4 2009. gde nemaš ni tablu, ne treba ti, mali digitalni obrtomer iznad volana i brzinomer na sredini (i taj začudo nije smetao nego je delovao prirodno - go figure) sa par bitnih podataka, uključujući i temperaturu koju na novim nemaš!!! A totalno razumem i kolegu alfistu koji kaže, ma uzmeš 159 sa tablom od brušenog aluminijuma i bob da te vidi, lepo, a i nema šta da šrkipi a ako ti treba navigacija imaš telefon ili kupi brate mapu.

Posted (edited)

Realno, bilo bi najbolje kad to ne bi ni stajalo, nego da je led ekran u sofershajbni, proziran, a da se ovo iscrtava na tom prozirnom... Kao i sve druge informacije...

Bice i to, siguran sam, kad tad...

Edited by radisa
  • +1 2
Posted
Just now, radisa said:

Realno, bilo bi naj bolje kad to nebi ni stajalo nego da je led ekran u sofershajbni, proziran, a da se ovo iscrtava na tom prozirnom... Kao i sve druge informacije...

Bice i to, siguran sam, kad tad...

Eeee, svaki put kada vidim da neki auto ima HUD naložim se :D

Video sam bio jednu 508, mislim, noviju, 2.0 HDI i ima hud i sve, ali ne mogu sada da menjam kola, iako bih želeo, ima mnogo mnogo prečih stvari :(

Mada teško će se to prodavati, pre će da idu na tablet da poneseš i možda neko krene da valja sa VR naočarima ako ova tura META, APPLE, SAMSUNG naočara krene, mada šanse su da će i ova da omane ko prethodna pa će sledeći ciklus...

Posted
6 minutes ago, Vapad said:

Interesantno, retko srećem ljude kojima je ovo ok, meni je i mapa ok na rešenjima poput ovom kod škode.

Kontam da je, dizajnerski, to par koraka kroz generacije gde se prvo uzdiže i definiše u par, a u sledećoj ili onoj posle će se i skidati, tj. da je to neki cilj @Caligula - šta ti misliš?

Mada ja sam najsrećniji bio sa C4 2009. gde nemaš ni tablu, ne treba ti, mali digitalni obrtomer iznad volana i brzinomer na sredini (i taj začudo nije smetao nego je delovao prirodno - go figure) sa par bitnih podataka, uključujući i temperaturu koju na novim nemaš!!! A totalno razumem i kolegu alfistu koji kaže, ma uzmeš 159 sa tablom od brušenog aluminijuma i bob da te vidi, lepo, a i nema šta da šrkipi a ako ti treba navigacija imaš telefon ili kupi brate mapu.

Meni tableti i uopste sve u unutrasnjosti auta prvenstveno mora da odradi ergonomski i bezbednosni uslov, ako povuce dizajnersku notu, plus vise. Sve sto nepotrebno skrece pogled ili zahteva multi klik zbog jedne operacije zarad lepog oka, je jedno veliko no-no.

• +1 2
Posted

Meni je najveći no-no klima na touch screen displeju

• +1 4
  • Hvala 1
Posted

Prilično očigledna, čini se.

Smešne, sve okrugle cene.

Stranicu vode tri lika iz Benina i jedan iz Francuske.

Adresa upućuje na stambenu kuću u predgrađu Ahena.

Sajt ne postoji.

Verovatno skupljaju followere pa će da prodaju stranicu, mada vidim da to rade već dugo.

• +1 1
Posted (edited)
2 hours ago, Vapad said:

Ja imam gps i multimediju iznad menjaca, teskoe

Nije to problem estetike i dizajna no inzinjerski dizajn - a zasto je stvar cesto dole umesto prirodno na pultu gore, jbm li ga.

Kada je dole remetim periferni vid dakle glasam za visi monitor

Edited by Caligula
  • +1 2
Posted

Probao sam Stelvio danas. Verzija sa 2.0 benzincem, 280ks.

Cons - malo zadnje staklo iz pozicije vozača, parking kamera sa gotovo 3gp rezolucijom, relativno malo mesta na zadnjoj klupi (iz ugla nekoga kome je praktično celo muško društvo 190+), infotainment je zastareo i spor u odnosu na druge premijum proizvođače, iako je auto iz 2022. godine.

Pros - taj auto ide ko demon. Neverovatno je upravljiv, reaguje na volan kao bicikl i fenomenalno se vozi, fantastično ubrzava sa tim ZF menjačem, sedišta su miks udobnosti i sporta, pa drže u poziciji, a ne oseća se svaki kamen, zvuk tog benzinca je dubok i snažan, praktično ništa što je nužno u toku vožnje nije na touch kontrolama, Harman Kardon ozvučenje...

Sumanut auto i sad sam još više zaljubljen nego tokom ovih 8 godina otkako sam ga prvi put video u novinama.

• +1 9
Posted (edited)

uzimaj, ne časi časa

Spoiler

imaćeš vremena da se kaješ

e

svi oni imaju mala stakla pozadi, eventualno neki autobusi, al oni su ružni kao đavo

za mlatimudijutm je bitno da ima vezu sa telefonom za ostalo te manje više zabole, kao što te zabole za konfor onih što sede pozadi

Edited by kud u maglu Simoviću
  • +1 1
Posted

Ma naravno, ima Android auto i to je dovoljno.

Nema kajanja ako se ovo uzme. :D Jedino mi se ne sviđa to što je 2022. godište, a prešao 90k, al garantuje i lični kontakt zaposlen kod prodavca da je auto perfektan.

Posted

I evo upravo videh jednu. Pre nekoliko meseci kažem kolegi da nekako nema smisla da se na nju stave krovni nosači (vozim bicikl često), ujutru vidim jednu sa krovnim nosačima. The signs are everywhere.

• Haha 2