brusli Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sve je to lepo, ali to nije isto kao ona budza kod Civika, ono je retko ruzno resenje. 1 1
Eleniko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Bezveze se raspravljamo, ili nisi vozio tu Hondu ili nisi primetio da taj menjač ima ubedljivo najkraći hod od svega uporedivog, bukvalno manje od klik-klik. Već na Sedanu isto kao i na Tojotama Sedan taj hod je produžen, vrv da se ta vrsta kupaca ne bi zaletala u previše sportsku vožnju, nemam drugo objašnjenje. Budža koju pominješ je ona drška na palici, ako te nervira - zameniš. Edited 15 hours ago by Eleniko
Desmond Bojčinski Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 hours ago, brusli said: Ah da, Koreanci modeli sa pocetka 2000-ih, Kia i posebno Hyundai, ruzni ko grobovi, ne znam kakvi su ovi novi. Izgleda da je pala neka čistka u dizajn odeljenju pošto u zadnjih par godina pokidaše. Hyundai modeli pogotovo
brusli Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Evo i kod nove Corolle, kako su nabudzili ovaj televizor ko piletu sise:
kud u maglu Simoviću Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago skaradno izgleda to kod tojote i u koroli i u chr-u pride da bi iole bio u funkciji moraš da se otvoriš za još hiljadarku(+-) koliko je ona nabudžena varijanta koštala pre koju godinu slepci
John Dies at the End Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 32 minutes ago, brusli said: Evo da se podsetimo tog genijalnog resenja: Prva asocijacija na Reno 4, ne znam zbog cega ( znam znam, nema bas puno slicnosti 😁 ovo je bas retko ružno resenje)
copkillah Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: saće @Mil@n da dođe da vas razbuca Njegov je osma generacija, jedan od najlepših ikada.
radisa Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 2 hours ago, brusli said: Evo i kod nove Corolle, kako su nabudzili ovaj televizor ko piletu sise: Dok sma iamo Corrolu, televizor™ je bio niže, bilo je baš bez veze... Ovako mi ej praktičnie, čini mi se... Kod mene na RAV-u stoji slično, skroz mi je ok... Edited 12 hours ago by radisa
Mil@n Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said: saće @Mil@n da dođe da vas razbuca 10 hours ago, copkillah said: Njegov je osma generacija, jedan od najlepših ikada. Ispravka, najlepši auto ikada Ali sam pre toga vozio i sedmu, ja sam posvećen hondaš Nikad neću zaboraviti, moj prvi auto bio je suzuki swift 1.0 GLS i to je imao gas koji je tada bio 36 dinara. Njega sam prodao za 2k eura dodao hiljadu i uzeo sedmicu i dobio 5 puta bolji auto, bio sam u fazonu ovo nije moguće da sam se za soma ovako unapredio. Lađa. Sreća da je model bio skroz nepopularan i redak. Znam da sam ga platio 3050 eura i prodao 4 godine kasnije za 3000... Ovo što gaza priča u pravu je 100%. Nije mi problem estetski, pogotovu ne funkcionalno a ostavlja brdo prostora ispod kod centralne konzole. Pre jedno par meseci upadnem ne znam ni kako u neku viber GPS grupu za mobilne i ladno naletim na lika kome sam ga prodao nešto je postovao a meni piše "honda kupac". Iscimam ga ja kaže on prodao sam ga skoro, služio me perfektno Edited 3 hours ago by Mil@n 1
brusli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 hours ago, radisa said: Dok sma iamo Corrolu, televizor™ je bio niže, bilo je baš bez veze... Ovako mi ej praktičnie, čini mi se... Kod mene na RAV-u stoji slično, skroz mi je ok... Evo kako je reseno kod Skode Scale, sedeo sam pre par dana, mnogo kulturnije: 1
brusli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 18 minutes ago, Mil@n said: Njega sam prodao za 2k eura dodao hiljadu i uzeo sedmicu i dobio 5 puta bolji auto, bio sam u fazonu ovo nije moguće da sam se za soma ovako unapredio. Lađa. Sreća da je model bio skroz nepopularan i redak. Znam da sam ga platio 3050 eura i prodao 4 godine kasnije za 3000... Eh da si probao sedmu generaciju, ali sedan 1,6 vtec, tek bi se onda odusevio. Sve isto ko hatchback, samo mnogo lepsi, bez pimpeka. Edited 2 hours ago by brusli
radisa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 28 minutes ago, brusli said: Evo kako je reseno kod Skode Scale, sedeo sam pre par dana, mnogo kulturnije: Realno, meni smeta kad je nisko... AKO hoću mapu da pogledam, gubim i periferni vidako obaram glavu dole... Možda izgleda lepše, ali mislim da je kad je gore manje ometajuće za voćnju... Barem meni, to je mislim individualna stvar.... 1
Mil@n Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, brusli said: Eh da si probao sedmu generaciju, ali sedan 1,6 vtec, tek bi se onda odusevio. Sve isto ko hatchback, samo mnogo lepsi, bez pimpeka. Iskreno, ne postoji taj sedan koji mi je lepši od bilo kog heča, pogotovu ne hondin...
Recommended Posts