adam Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago On 17. 12. 2024. at 17:18, Eleniko said: suzuki radi te male 4x4 jer je prosto tradicija brenda + se prodaje. 4x4 dobro dođe i kad malo siđeš sa asfalta, i na autoputu za stabilnost a i tamo gde ume da padne sneg ili ledena kiša, konačno za uzbrdice grčkih ostrvskih sela i gradova. suzuki već 25 godina, od 2000. bukvalno ima uvek u katalogu 3 mala vozila sa opcionim 4x4 pogonom - samurai/jimny /od 70-tih/, zatim swift od 80-tih i konačno ignis od 2000, koji je u početku bio isto što i subaru justy. modei su se menjali i uvodile inovacije ali je ostalo čvrsto usmerenje na male 4x4. nema razloga zazirati od njih u smislu problema sa mehanikom, to je sve bullet proof. sad da troši malo više to da i neizbežno je. lično više gotivim da vozim novi swift nego yaris, prosto je više auto a manje igračka. novi ignis je remek delo od mikro automobila a o jimnyju kroz sve iteracije da ne pišem. nisam vozio swift al ne mogu zamisliti bolji auto od yarisa za grad. trosi ko upaljac, nema gde ne moze da se zavuce, pouzdan, lak za odrzavanje - bombona. od 2003 do danas osim potrosne robe samo menjac otisao pre jedno cetiri godine. majstor zamenio, leti kao prvi dan. jednom u par nedelja mi neko prikaci na sajbu poruku da zovem ako bih ga prodavao. nema sanse, prdavcic radi ko sat.
adam Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, adam said: nisam vozio swift al ne mogu zamisliti bolji auto od yarisa za grad. trosi ko upaljac, nema gde ne moze da se zavuce, pouzdan, lak za odrzavanje - bombona. od 2003 do danas osim potrosne robe samo kvacilo otislo pre jedno cetiri godine. majstor zamenio, leti kao prvi dan. jednom u par nedelja mi neko prikaci na sajbu poruku da zovem ako bih ga prodavao. nema sanse, prdavcic radi ko sat.
Milosh76 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dilema Toyota Corolla Terra (osnovna oprema) nova za 19.000e ili polovna 2022-23 za par hiljada manje, Luna oprema(bolja oprema)? S tim sto za polovne tvrde da imaju automatsku klimu, a nova Luna oprema to nema. Primer polovnog https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/24676170/toyota-corolla-15-sd-luna-mt6
Time Crisis Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pitanje jedino koliko ti je bitno tih par hiljada. Nova Luna je 20k: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/24427338/toyota-corolla-luna?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0 1
Milosh76 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Znam, samo sto bi i za ovih 17k morao da se izduzim+ prodam KIA Ceed ili staro za novo... Masta ne kosta nista, a svakako mi se svidja ponuda Ako bih dobio 10k za moj auto, bilo bi izvodljivo... Edited 4 hours ago by Milosh76 1
Recommended Posts