namenski Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 12 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jaka mu konkurencija, kod spačeka nije bilo neke razlike dal si u njemu ili napolju(dok stojiš na semaforu npr) Ne gresi dusu, nisam ih uporedio, samo pomenuo kao primere auta sa platnenim/pomicnim krovom... A Spacek je, ipak, mogao da se pristojno greje, trebalo je samo znati... , obaska sto su braca Francuzi mislili i o tome, na stranu sto niko ne pominje VW Бубу koja je imala slican vazdusni problem, pa jos doggy... I to bez Вебастора poput onih na Kampanjolama, Land Roverima i ГАЗ/УАЗ-ovima koji su, ako se ne pazi, znali da dobrano spale pantalone sa sve opekotinama cak i drugog stepena... I sta hoces, uostalom : vidjao sam i nove Zastave koje su bolje просвиравале svez vazduh...
Eleniko Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 samo je jedan vebasto - onaj na zaporožecu. fun fact - koji se odatle skidao da bi se ugradio na ajkulu 1
namenski Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 53 minutes ago, Eleniko said: samo je jedan вебастор - onaj na zaporožecu. fun fact - koji se odatle skidao da bi se ugradio na ajkulu Исправљено...
kud u maglu Simoviću Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 trebao da odradim servis na miniju i kao tele se zaletim u zvanični servis elem treba i neko crevo da se zameni, a creva nema na lageru i poručiće ga iz minhena, a to će sve da traje 5 dana. peti dan ni pisma ni razglednice, ja ih zovem a oni tuc, muc znate ovo, znate ono. ja popizdim, a ko ne bi, dođem do potpredsednice holding kompanije, i posle. desetak min me zovu i kažu mi da dođem danas i podignem svoje zamensko vozilo, tako da ću se narednih par dana družiti sa ganc novim bmw x2 s drive 1.8 m paket bom bona 🍬 5 1
bags Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 Taj volan je najbolji volan sto se tice normalnih auta... 1
napadaj Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 Bio sam danas na Ledinama u V&B auto centru. 18 dizalica, profi uslufa, rade sve automobile, odlične ocene na Guglu - deluje da je odličan servis, a čini mi se da nisu ni skupi, pošto rekoše drugaru da veliki servis za Superb košta oko 50.000 dinara.
kud u maglu Simoviću Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 preseče me, iz prva pročitah da ti teraš oficijalno vozilo otadžbinske uprave 1
napadaj Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 Danas sam ga ja terao, drugar se zapio na nekoj slavi juče, tako da sam ja celog dana bio za volanom. Dobra je, 4x4, 200 konja, u najjačoj mogućoj opremi. Naravno, nikada ne bih to vozio kao svoj auto. 1
Time Crisis Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: preseče me, iz prva pročitah da ti teraš oficijalno vozilo otadžbinske uprave Pravda za Superba, ima nas koji smo bili fanovi i pre nego što je postao simbol stoke bez repa 3 1
villiem Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: trebao da odradim servis na miniju i kao tele se zaletim u zvanični servis elem treba i neko crevo da se zameni, a creva nema na lageru i poručiće ga iz minhena, a to će sve da traje 5 dana. peti dan ni pisma ni razglednice, ja ih zovem a oni tuc, muc znate ovo, znate ono. ja popizdim, a ko ne bi, dođem do potpredsednice holding kompanije, i posle. desetak min me zovu i kažu mi da dođem danas i podignem svoje zamensko vozilo, tako da ću se narednih par dana družiti sa ganc novim bmw x2 s drive 1.8 m paket bom bona 🍬 Sad kad oni budu zvali da je stiglo crevo ti isto tuc muc, nova adresa, ko ste vi, u tunelu sam.. 5
Zli Gli Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 Stigle Mazda CX3 i CLA na carinu, lagano cemo jedan da registrujemo jer su oba brutalna. Ipak pre CLA zbog 211 konja i ima vise lufta da se baci tih 450-500e. Mazda kao nova spolja i iznutra, retko dodju kola u ovakvom stanju od preko. 2
kud u maglu Simoviću Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 što ne uzimate vozila marke automatik, ona su više na ceni poslednjih godinu, dve?
Zli Gli Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 Uzimamo sve sto naleti povoljno, vise se namestaju manuelci jbg. Mecka je automatik ali posle onog pusenja 3500+ evra na Kaskaiju nije da nam nije frka kod svakog automatika.
Kenji Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 On 20. 12. 2024. at 0:22, Eleniko said: rant on kad pomenu scenic 3, inače obožavam scenic 4, to mi je jedini renol koji bi vozio u slast a do kog mogu da dobacim /dobro twingo obožavam isto ali nemam uporabo za njega/ boja bakra, tamnija i svetlija /ta je više oker/ ili golubije plava, nestvarno lepo auto pritom mu je sve oko vozača kao da je ili dizajnirao isti lik koji je to radio za volvo v40 ili su ukrali od njih, isto sedišta sa klasičnim volvo naborom, megasex mislim da već polako dolaze rabljeni za pristojan novac, tako da se može gledati i probati po placevima istorijski gledano iz novije game meni je scenic rx4 apsolutno najomiljeniji renol iz poslednjih 30 godina zbog senzacionalnog styer-puchovog prenosa 4x4 koji je sličan kao na pincgaueru, sa komplikovanim centralnim diferencijalom to prolazi kroz pesak i kad legne na donji postroj mada je internet pun glasina o nepouzdanosti za koje nisam siguran da su sasvim tačne. rant off Treća godina kod mene. 1.5 dci. Ja bi da ostane kod mene dok ne ugine i da ga saranim u dvorištu! 1
Recommended Posts