Caligula Posted Wednesday at 14:21 Posted Wednesday at 14:21 (edited) 16 hours ago, BWA said: Ako sam dobro ispratio motor je Renoov dci. To treba da oteraš u Renoov servis da ga skopcaju na tzv.clip original dijagnostiku. Ali ako je to npr.nosac motora dijagnostika nece nista pokazati jer je u pitanju čisto mehanički dio. Da bi se na dijagnostici pokazala greška dio koji je u banani mora biti elektronski ili "poluelektronski". Čak i ako trese zbog dizni (a moguće je) ne znači da će nužno pokazati grešku. Ako normalno pali, ne trza u vožnji, ne trokira....pojačaj muziku. ma u voznji je milina, nego nisam navikao da vibrira ler. Bukvalno malo pipnem gas i vibracija nema. Kako god, ima dosta preporuka za majstora, ovaj Renoov servis mi je na trista metara od zgrade, prvo idem tamo Edited Wednesday at 14:21 by Caligula 1
nesha taxista Posted Wednesday at 14:44 Author Posted Wednesday at 14:44 21 hours ago, Eleniko said: suzuki radi te male 4x4 jer je prosto tradicija brenda + se prodaje. 4x4 dobro dođe i kad malo siđeš sa asfalta, i na autoputu za stabilnost a i tamo gde ume da padne sneg ili ledena kiša, konačno za uzbrdice grčkih ostrvskih sela i gradova. suzuki već 25 godina, od 2000. bukvalno ima uvek u katalogu 3 mala vozila sa opcionim 4x4 pogonom - samurai/jimny /od 70-tih/, zatim swift od 80-tih i konačno ignis od 2000, koji je u početku bio isto što i subaru justy. modei su se menjali i uvodile inovacije ali je ostalo čvrsto usmerenje na male 4x4. nema razloga zazirati od njih u smislu problema sa mehanikom, to je sve bullet proof. sad da troši malo više to da i neizbežno je. lično više gotivim da vozim novi swift nego yaris, prosto je više auto a manje igračka. novi ignis je remek delo od mikro automobila a o jimnyju kroz sve iteracije da ne pišem. Jimny se nažalost povlači iz Evrope zbog ekologije, tako da ko misli da ga kupi bolje da požuri. Nažalost nije više ni jeftin. 1
Eleniko Posted Wednesday at 15:00 Posted Wednesday at 15:00 Srećom polovni je večan a u Grčkoj ima delova i novih i polovnih za dva života. 20+ godina star bude malo jeftiniji od Calijevog Kaškaija. Tražim da uzmem jedan za dole, mada me srce vuče na Samurai, samo da naleti ovakav komad. 1
bags Posted Wednesday at 21:26 Posted Wednesday at 21:26 Danas ova dva prekomicna Sirijca dosli da pogledaju auto. Prvo su dosli sa pogresnim privremenim tablicama tako da ga nisu uspeli odvesti. Drugo forsirani su samo na ulje i promene ulja. Ja ima pokazujem da je sve ok i racune i stanje ali dzaba. I jedan otvori cep, gurne oko na nekih 10 cm i kaze ovom drugom da upali.Milisekund kasnije realizovao kako je to bio pogresan potez. Jos mu ovaj daje jedno cetvrtinu jedne paloma maramice. Treca scena kad smo posle probe dosli na neko brdo ovaj jedan zagleda auto dobrih 20 minuta i ispituje. Ja odgovaram, ovaj drugi ne izlazi. Kasnije smo skontali da ne moze zbog decije sigurnosti na vratima. Medjutim vidi se iz aviona da su preposteni. Prodavanje auta je pakao... 8
Valk Posted Wednesday at 21:51 Posted Wednesday at 21:51 @Caligula Mogao si bez svega toga, da si malo bolje birao prilikom kupovine 1 1
Caligula Posted Wednesday at 22:21 Posted Wednesday at 22:21 Ja realno imam mozak devetogodisnjeg deteta, strpljenje i takt nula. Inace sto ga duze vozim, sve mi manje smetaju te vibracije, moc navike 1
Eleniko Posted Wednesday at 22:22 Posted Wednesday at 22:22 čovek se lako na sve navikne ja sam neko vreme vozio auto kome je ispao onaj feder koji drži palicu menjača pa sam sve vreme vozio u trećoj može i tako 2
nesha taxista Posted Thursday at 14:34 Author Posted Thursday at 14:34 (edited) 23 hours ago, Eleniko said: Srećom polovni je večan a u Grčkoj ima delova i novih i polovnih za dva života. 20+ godina star bude malo jeftiniji od Calijevog Kaškaija. Tražim da uzmem jedan za dole, mada me srce vuče na Samurai, samo da naleti ovakav komad. Baš videh danas jednog bivšeg kolegu da ga vozi. Samo mi taj platneni krov nije baš za hladnije vreme. Još mi je u sećanju vožnja Pinzgauerom po zimi. Ne bih to ponavljao. Tad sam bio skoro 40 godina mlađi. Edited Thursday at 14:41 by nesha taxista
namenski Posted Thursday at 15:14 Posted Thursday at 15:14 34 minutes ago, nesha taxista said: Samo mi taj platneni krov nije baš za hladnije vreme Samurajev platneni krov bez problema podnosi beogradske/srpske zime, provereno i sa temperaturama nizim od -10oC, sa sve planinama. Jedino uslovno neprijatno iskustvo je ono jutarnje, prvih 10-ak minuta... Pomenuto iskustvo ukljucuje i redovan zimski transport sitnog deteta, bez problema... U svakom slucaju, jacetm od recimo, govorim iz prakse, zimskog Spaceka/Dijane, brze se zagreje, vazduh/voda, taj rad... 2
kud u maglu Simoviću Posted Thursday at 20:16 Posted Thursday at 20:16 5 hours ago, namenski said: U svakom slucaju, jacetm od recimo, govorim iz prakse, zimskog Spaceka/Dijane, brze se zagreje, vazduh/voda, taj rad... jaka mu konkurencija, kod spačeka nije bilo neke razlike dal si u njemu ili napolju(dok stojiš na semaforu npr) 1
steins Posted Thursday at 21:49 Posted Thursday at 21:49 Ajd da pitam ovdi, vidim da ima znalaca Koliko da cenim Senik 3, 1.5 dCi 2016 godište 140k realnih kilometara, crn, bez udesa i lomova?
Eleniko Posted Thursday at 23:22 Posted Thursday at 23:22 rant on kad pomenu scenic 3, inače obožavam scenic 4, to mi je jedini renol koji bi vozio u slast a do kog mogu da dobacim /dobro twingo obožavam isto ali nemam uporabo za njega/ boja bakra, tamnija i svetlija /ta je više oker/ ili golubije plava, nestvarno lepo auto pritom mu je sve oko vozača kao da je ili dizajnirao isti lik koji je to radio za volvo v40 ili su ukrali od njih, isto sedišta sa klasičnim volvo naborom, megasex mislim da već polako dolaze rabljeni za pristojan novac, tako da se može gledati i probati po placevima istorijski gledano iz novije game meni je scenic rx4 apsolutno najomiljeniji renol iz poslednjih 30 godina zbog senzacionalnog styer-puchovog prenosa 4x4 koji je sličan kao na pincgaueru, sa komplikovanim centralnim diferencijalom to prolazi kroz pesak i kad legne na donji postroj mada je internet pun glasina o nepouzdanosti za koje nisam siguran da su sasvim tačne. rant off
Grunf Posted Friday at 09:19 Posted Friday at 09:19 9 hours ago, Eleniko said: rant on kad pomenu scenic 3, inače obožavam scenic 4, to mi je jedini renol koji bi vozio u slast a do kog mogu da dobacim /dobro twingo obožavam isto ali nemam uporabo za njega/ boja bakra, tamnija i svetlija /ta je više oker/ ili golubije plava, nestvarno lepo auto pritom mu je sve oko vozača kao da je ili dizajnirao isti lik koji je to radio za volvo v40 ili su ukrali od njih, isto sedišta sa klasičnim volvo naborom, megasex mislim da već polako dolaze rabljeni za pristojan novac, tako da se može gledati i probati po placevima istorijski gledano iz novije game meni je scenic rx4 apsolutno najomiljeniji renol iz poslednjih 30 godina zbog senzacionalnog styer-puchovog prenosa 4x4 koji je sličan kao na pincgaueru, sa komplikovanim centralnim diferencijalom to prolazi kroz pesak i kad legne na donji postroj mada je internet pun glasina o nepouzdanosti za koje nisam siguran da su sasvim tačne. rant off zamalo da kupim tog rx4 svojevremeno i meni se bas svidjao, al uletela dobra Honda CRV. da sam neki bogatun, imao bih do jaja kolekciju kola iz 80ih, 90ih i ranih 00. 1
Recommended Posts