Eleniko Posted December 15 Posted December 15 pa ništa imaš rešenje preko nalepnice koja imitira karbon lepiš onu koja imitira drvo ovaj neki rad samo guglaj fake wood dashboard qashqai 1 1 1
Sokrat Posted December 15 Posted December 15 33 minutes ago, Caligula said: jab najradije sa motivima iz Twin Piksa Vec imam privezak repliku onog koji je visio na kljucu Dejla Kupera u hotelu Pine a spremio sam i nalepnicu black louge za zadnje staklo Nadam se da si pažljivije kucao kad si radio pripremu za nalepnicu Sa srećom ga vozio 1
Time Crisis Posted December 15 Posted December 15 15 hours ago, Caligula said: E sad pitanje oko prebacivanja vlasnistva - on mi pravi ugovor i kaze da ja sa tim ugovorom idem kod notara, on mi tamo nije potreban. Jel to moze? Nisam pravnik, ali nema teorije da može bez vlasnika 2 1
ZokiAsov Posted December 15 Posted December 15 I ja mislim da ne moze. Obojica kod notara, pa onda kupac u muriju ili agenciju koja ide mesto njega u muriju 1
Milosh76 Posted December 15 Posted December 15 16 hours ago, Caligula said: E sad pitanje oko prebacivanja vlasnistva - on mi pravi ugovor i kaze da ja sa tim ugovorom idem kod notara, on mi tamo nije potreban. Jel to moze? https://registracija-vozila.rs/105-uncategorised/93-koja-je-procedura-za-prenos-vlasnitva Kupoprodajni ugovor – KOD JAVNOG BELEŽNIKA Za kupoprodajni ugovor potrebno je prisustvo prodavca i kupca, lične karte i saobraćajna dozvola. Ukoliko ste kupili vozilo od lica koje ima ovlašćenje od prodavca da u njegovo ime može da izvrši prodaju vozila, onda prisustvo prodavca nije potrebno, nego ovlašćeno lice sa svojom ličnom kartom i original ovlašćenjem od javnog beležnika. Ugovor se može overiti i parcijalno na različitim destinacijama i u različito vreme, recimo prodavac overi svoj potpis u Beogradu, kupac overi svoj potpis u Novom Sadu (bitno je da je onaj ko je prvi overio ugovor mora da overi dva primerka ugovora). ---- Prouci link ili okreni bilo koju agenciju za registraciju vozila i pitaj za proceduru 1 1
Caligula Posted December 15 Posted December 15 Hvala ti, nasao sam ovo danas - vrv. je mislio da overi dva primerka u Pancevu pa da mi ih da kada budem preuzimao auto, onda bih ja sa tim isao u BG kod notara Zvacu ga sutra da razjasnim, hvala ljudi! 2 1
Zli Gli Posted December 15 Posted December 15 Moze bez vlasnika ako je on prethodno otisao sam i overio svoju stranu ugovora a onda predao isti kupcu da kupac overi svoju polovinu, inace bez potpisa vlasnika kod notara ne moze nikako. Dakle ne moraju zajedno ali moraju obojica potpisati, radio sam to odvojeno sto puta. Nego, bio sam u Svici par dana, borba ne prestaje. Kupili smo Mazdu CX-5 2.0 benzin 2014. godiste od jedinog vlasnika, naseg Srbina rodom iz Novog Pazara. Auto 270 hiljada km, motor radi kao svajcarski sat, spolja i iznutra super ocuvan, ma bombona. Uz to jos Ford Kuga 2009. koja vergla a ne pali, za relativno male pare, plus Suzuki Swift 2010. 1.3b 4x4 po porudzbini, plus cekamo sledeci vikend Mecku CLA250 limuzinu, onaj 2.0 benzinac sa 211ks a od ranije i Mazdu 3 2017. i CX-3 2016. i naravno sve 2.0 benzinci atmosferci. 4 1
Zli Gli Posted December 15 Posted December 15 Posto je sve bilo u kantonima Cirih i Sent Galen nisam isao u francuski deo da posetim placeve ona dva Arapina debila i upoznam ih sa dejstvom ulja za kocnice po limariji ali sam gledao neku jeftinu Korsu na placu gde rade otprilike Jala Brat i Buba Koreli, glave preslikane sa onim bradama samo je jedan jednako debeo a drugi visok i normalne gradje. Znaci jezivi su likovi, kao oni njihovi bombasi samoubice Alahu Ekber i taj fazon, sreca auto je bio los a nisu hteli da spuste dodatno na cenu dogovorenu preko poruka pa smo otisli posle 10min.
Zli Gli Posted December 15 Posted December 15 Just now, Caligula said: Koliko su ti ovi Mazduljci CX-5 je 11 tisuca na oglasu, nesto nize prodajna, trojka restajling ima 147 hiljada km ali je na sredjivanju nekog mehanickog kvara, to sam uzeo jer imam ceo takav motor u delovima od ranije, bice u rangu od 13 do 14, a CX-3 ima 110 hiljada km i tek je stigla juce na carinu pa cemo formirati cenu kad je pregledamo detaljno ali bice mislim od 13500 do 14500. Mislim da sve tri imaju po dva seta tockova na alufelnama, bas je naletela dobra tura. 1
Sokrat Posted December 15 Posted December 15 28 minutes ago, Zli Gli said: Moze bez vlasnika ako je on prethodno otisao sam i overio svoju stranu ugovora a onda predao isti kupcu da kupac overi svoju polovinu, inace bez potpisa vlasnika kod notara ne moze nikako. Dakle ne moraju zajedno ali moraju obojica potpisati, radio sam to odvojeno sto puta. Nego, bio sam u Svici par dana, borba ne prestaje. Kupili smo Mazdu CX-5 2.0 benzin 2014. godiste od jedinog vlasnika, naseg Srbina rodom iz Novog Pazara. Auto 270 hiljada km, motor radi kao svajcarski sat, spolja i iznutra super ocuvan, ma bombona. Uz to jos Ford Kuga 2009. koja vergla a ne pali, za relativno male pare, plus Suzuki Swift 2010. 1.3b 4x4 po porudzbini, plus cekamo sledeci vikend Mecku CLA250 limuzinu, onaj 2.0 benzinac sa 211ks a od ranije i Mazdu 3 2017. i CX-3 2016. i naravno sve 2.0 benzinci atmosferci. Čisto informativno, koliko će da izađe Swift novog vlasnika?
Zli Gli Posted December 15 Posted December 15 3000 sa mojim minimalnim ugradjivanjem, inace ih nema ispod toga nikako, skup je to auto poprilicno. Ovaj nema alufelne, beli je, ima 260 hiljada km... Kod nas su to godiste od 3500 do debelo preko 4 a otprilike i preko ako se gleda sa normalnom km i alufelnama, sam auto nije toliko skup ali je skuplja carina za kola van EU plus ove nove izmisljene dazbine, Luka Bojovic ekipa 100e po autu + skuplje AMSS uverenje + eko taksa od ove godine. 1
Caligula Posted December 15 Posted December 15 (edited) 36 minutes ago, Zli Gli said: CX-5 je 11 tisuca na oglasu, nesto nize prodajna, trojka restajling ima 147 hiljada km ali je na sredjivanju nekog mehanickog kvara, to sam uzeo jer imam ceo takav motor u delovima od ranije, bice u rangu od 13 do 14, a CX-3 ima 110 hiljada km i tek je stigla juce na carinu pa cemo formirati cenu kad je pregledamo detaljno ali bice mislim od 13500 do 14500. Mislim da sve tri imaju po dva seta tockova na alufelnama, bas je naletela dobra tura. koji si ti burzuj jbt Ako se ikada obogatim pazarim kod tebe polounjaka A da je tura dobra, jeste. Edited December 15 by Caligula
Zli Gli Posted December 15 Posted December 15 Radim sa jedno 3/4 tudjih para, od druga dobrog koji ne radi nista a delimo pola pola jer je uleteo vise love. Da nisam kockao mogao sam biti neki tajkun dobrotvor a ovako sam samo dobrotvor jbg. 1
BWA Posted December 15 Posted December 15 2 hours ago, Zli Gli said: Radim sa jedno 3/4 tudjih para, od druga dobrog koji ne radi nista a delimo pola pola jer je uleteo vise love. Da nisam kockao mogao sam biti neki tajkun dobrotvor a ovako sam samo dobrotvor jbg. Ovaj 2.0 benzin iz CX5 je top. Samo mislim da je baš jak potrošač. 1
Recommended Posts