Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

više je ko lađa

• 2 weeks later...
Posted

dal neko ima ideju za koliko mogu da prodam klia 2003. godiste kojem je puko zupcasti kais i nije u voznom stanju? shvatio sam da mi se ne isplati da se akam sa njim a i sve manje sam u srbiji tako da mi samo stoji nad glavom kao problem. ako je neko zainteresovan da pogleda, moze i to. ne znam uopste kako se procenjuju kola koja nisu u voznom stanju. registrovan je do marta ima i plin.

Posted

200-300e, ako. pod uslovom da pucanje kaiša nije povuklo oštećenje motora koje traži generalnu.

sreo sam kolegu na ulici koji prodaje scenica iz sličnog godišta, gleda da uzme 500. vozan, benzinac.

Posted
On 2. 12. 2024. at 22:24, kud u maglu Simoviću said:

elem kadjar, dobro auto

Jel to bio prvi model ili restilizovani (mislim da je od 2018. noviji model)?

Posted
Just now, Time Crisis said:

Jel to bio prvi model ili restilizovani (mislim da je od 2018. noviji model)?

onaj restilizovani

‘20 godište

• +1 1
Posted
5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

onaj restilizovani

‘20 godište

Kakav je bio?

Ozbiljno pitam, imam neku kombinaciju da uzmem jednog u kompenzaciju.

Taj je 2016.

Posted

nikakve zamerke nisam imao, doduše ovaj je bio star godinu dana i prešao 10kkm kad sam ga uzeo. samo sam sipao gorivo i terao

imaš malo detaljnije na prethodnoj strani

• Hvala 1
Posted
11 hours ago, Tsai said:

dal neko ima ideju za koliko mogu da prodam klia 2003. godiste kojem je puko zupcasti kais i nije u voznom stanju? shvatio sam da mi se ne isplati da se akam sa njim a i sve manje sam u srbiji tako da mi samo stoji nad glavom kao problem. ako je neko zainteresovan da pogleda, moze i to. ne znam uopste kako se procenjuju kola koja nisu u voznom stanju. registrovan je do marta ima i plin.

Preteruju sa 300€, osim ukoliko su se zaista pokrivili ventili i napravili ko zna kakav još kuršlus. Šlep i provera kod majstora će te zavisno od udaljenosti do servisa koštati 50ak eura, ukoliko je veći kvar uračunaj taj trošak u cenu. Ako je samo zupčasti u pitanju, to je još 20€ pride za puki povratak u vozno stanje. Sad sam pogledao PA, bukvalno su grobovi i havarije 300 eura, a dreševi počinju od 600.

Posted (edited)

Ispusio sam za neki honorar, otkazan posao - imam samo 5 soma sada za neki prelazni auto pa kada budem skupio kintu zamenicu/doplaticu neki ozbiljniji

Koji od ova tri za prelazni period/koji cu lakse da prodam?

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/25035477/renault-megane-12-tce?attp=p14_pv0_pc0_pl22_plv0

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/25304560/ford-focus-16-chtitanium?attp=p19_pv0_pc1_pl10_plv0

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/23455047/ford-focus-16-ch-top?attp=p14_pv0_pc0_pl22_plv0

Pomagajte!

Edited by Caligula
Posted

što bi uopšte menjao bilo šta kad se odlučiš, nije nijedan od ta dva gori od onoga što si ovde pominjao

ja bi uzeo forda uvek pre renola ali to sam samo ja /i valkira/

• Vojvodo,serdare 3
Posted

Mislim da ces lakse prodati renola, srbi ih iz nekog razloga vole. Ford ima jaci motor, reno je veci.... Idi provozaj ih, pa vidi sa majstorom u kakvom su stanju...

• Hvala 1
Posted

neću ništa reći

giphy.gif?cid=9b38fe91jrq1ehgh2g3pi9yzzq

• Haha 4
Posted

Uzmi forda, pa nećeš hteti ni da ga prodaješ :fantom:

• Haha 1
  • Vojvodo,serdare 2
Posted

OK

Reno mi je jeftiniji i sigurno bih prodao auto cim dodjem do par hiljada dodatnih evara za nesto bolje

A Ford mi se svakako vise dopada