Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Astra J 1.4 turbo benzin 140ks najbolji odnos cene i kvaliteta u tom rangu, ako izuzmemo kod nas nepopularne Japance i ostale kosooke. Za te pare moze mozda da se nadje u dobroj opremi i sa dva seta tockova.

Ima jedna odlicna malo ocesana Mazda 6 2.0b 2011. godiste za relativno male pare ali Caligula nece limuzinu, ne vredi.

• +1 1
Posted

Toyota Yaris model (2005. - 2009.), šta kažu poznavaoci japanaca, koji je agregat bolji : benzinac 1.0 ili dizel 1.4?

Posted
4 hours ago, Filozof manijak said:

Toyota Yaris model (2005. - 2009.), šta kažu poznavaoci japanaca, koji je agregat bolji : benzinac 1.0 ili dizel 1.4?

Taj 1.0 je trocilindras. Ako je baš malo prešao, ja bih uzeo benzinca.

Imam trip od 3 cilindra.

• Hvala 1
Posted

U kom smislu trip od 3cilindraša?

Da je slab motor?

Posted

benzinca

nepoderivo auto

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
49 minutes ago, Filozof manijak said:

U kom smislu trip od 3cilindraša?

Da je slab motor?

Ne, nego su tu velike vibracije pa motor i nije dugovečan, plus plivajući ako ga ima.

Opet, ograđujem se kad je konkretan motor u pitanju, više mi je to neki generalan stav potkrepljen iskustvom.

• +1 1
Posted
5 hours ago, Filozof manijak said:

GR

Posted

Treba proveriti, išao je u Yaris oko 2005. i 4-cilindraš od 997ccm i 68Ks. Isti motor koji je išao u meni dragi Daihatsu Sirion.

Prilično je svejedno, nema tu vibracija.

Posted
On 29. 11. 2024. at 21:55, kud u maglu Simoviću said:

benzinca

nepoderivo auto

Zaista nepoderiv je 1.0 VVT-i četvorocilindraš koji je išao u Yarisa keca.

Poznanik je zbog proširenja porodice prodao svojoj prijateljici takvog, kupljenog novog ovde. Po rečima servisera, niko na njemu nije radio ništa osim redovnih servisa i održavanja.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

kada iznosiš istinu o kadžaru ovde

:fpalm:

• +1 1
Posted

istinu? kakvu?

• Haha 1
Posted

elem kadjar, dobro auto

moj je bio 1.3 140ks i to je taman, ovi od 1.0 su mislim preslabi za toliki auto. udobno i mekano, a koža i gloss daju  classy utisak unutra  može da se tera i po 8 sati bez odmora. prelagan za vožnju, parkiranje, a 20cm klirenasa mu omogućava da se baš i ne brine oko ležećih, ivičnjaka i ostalih prepreka. nisam ga terao po truckvicitm više od dva puta pa nisam od pomoći za off road utisak, ovaj je imao neke modove vožnje za blato/sneg i nagib terena

7-7.5l po gradu, na auto putu i više ako se nagazi. kad se pređe 150kmh oseti se da mu to nije prirodna brzina, zbog visine vozila

niti jedan kvar nisam imao za ovih 40k km, tako da ne znam kakvi su sa kvarovima i delovima

ne uzimati crne automobile sa sa velikom kabinom, treba boga oca vremena da se bar malo rashladi ukoliko je bio na suncu kao što je moj provodio najčešć 6-7 sati leti pre polaska na posao