Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Meni je taj gril vanzemaljski ružan.

Posted

Ma mislio sam na tip automobila, ne na konkretan oglas

Posted

Imali smo mi 3008 ali 2014. i sa 150 hiljada pravih i 2.0hdi 150ks, prodat za 7300 pre par godina. Odlican je taj model, udoban, veliki.

I neko ti je lepo napisao, bezi od Sapcana ili samo trazi neku pisanu servisnu istoriju, carvertical izvestaj i obavezno slike auta pre kupovine. Ako i nije vracena km, verovatno je bio u nekoj teskoj havariji.

• Hvala 1
Posted (edited)

Hoćeš da kažeš da bolje da kupi od tebe nego od Šapčana :fantom:

Edited by Moća
  • +1 1
  • Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
26 minutes ago, Zli Gli said:

Imali smo mi 3008 ali 2014. i sa 150 hiljada pravih i 2.0hdi 150ks, prodat za 7300 pre par godina. Odlican je taj model, udoban, veliki.

I neko ti je lepo napisao, bezi od Sapcana ili samo trazi neku pisanu servisnu istoriju, carvertical izvestaj i obavezno slike auta pre kupovine. Ako i nije vracena km, verovatno je bio u nekoj teskoj havariji.

Je l taj car vertikal 100 posto pouzdan? Koja je prica sa njima uopste?

Posted
4 minutes ago, ZokiAsov said:

Je l taj car vertikal 100 posto pouzdan? Koja je prica sa njima uopste?

Imaju podatke od osiguravajućih kuća, tehničkih pregleda, servisa, licitacija i slično.
Daje ti neki dodatni info o polovnjaku. Tipa kilometraže koje su beležene, pa onda ako je 2022. imao 212.000, malo je čudno da 2024. ima 187.000 na satu.
Neke prijavljene štete, udese itd.
Imaš i fotografije automobila iz nekog perioda, pa možeš da uporediš sa onima na oglasu.
Ako ne pronađe podatke za automobil, onda mislim da imaš mogućnost da pretražiš još jedan broj šasije, ali ovo me nemoj držati za reč. Meni je oba puta pronašao podatke o automobilu. Mislim da vredi dati 2000 dinara da proveriš auto koji je već ispunio neke crtice za kupovinu i koji bi kupio.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted (edited)

Ali ako radis servis kod Mileta u garazi ili kod Paje limara, to nigde ne pise.

A opet, trebalo bi da pise ako je auto imao sudar, recimo.

Edited by Milosh76
  • +1 1
Posted
27 minutes ago, smooth.Op said:

Imaju podatke od osiguravajućih kuća, tehničkih pregleda, servisa, licitacija i slično.
Daje ti neki dodatni info o polovnjaku. Tipa kilometraže koje su beležene, pa onda ako je 2022. imao 212.000, malo je čudno da 2024. ima 187.000 na satu.
Neke prijavljene štete, udese itd.
Imaš i fotografije automobila iz nekog perioda, pa možeš da uporediš sa onima na oglasu.
Ako ne pronađe podatke za automobil, onda mislim da imaš mogućnost da pretražiš još jedan broj šasije, ali ovo me nemoj držati za reč. Meni je oba puta pronašao podatke o automobilu. Mislim da vredi dati 2000 dinara da proveriš auto koji je već ispunio neke crtice za kupovinu i koji bi kupio.

To me je zanimalo s kim su sve umrezeni

Posted
11 hours ago, Caligula said:

Ma mislio sam na tip automobila, ne na konkretan oglas

1.6 i 115 konja je malo, veliko je to auto,

Dizel za grad je lošija varijanta od benzinca,

Benzince pežoove zaobiđi, slabo ko hoće da se zeza sa njima ako krene nešto po zlu

Posted

@Caligula treba da zaobiđeš sve i ništa ne kupiš, jer sve je sranje, tako bar tvrde PPP eksperti

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Ako ne prelazis 15000 km i vise ne treba ti dizel, pogotovo ne kanta stara 15 i vise godina.

Dakle, gledas gabarite koji su ti potrebni, velicinu gepeka, velicinu automobila, kog majstora poznajes i koje automobile on voli da popravlja...

Zicer ti je Skoda, FIAT i Opel, ako bas zelis Japanca, onda juri tu Mazdu3 koju si prvo pomenuo.

• +1 3
Posted

Dizel je za traktore i kamione, vozi se na benzin :fantom:

• +1 3
  • Haha 2